ПЛЕВЕН - предвалентинска

• 10 454
  • 299
  •   1
Отговори
# 135
Емил от Льонеберя го даваха по празниците по К1. Яна така се зариби, че сега четем и книжката. Мислех, че е малка за нея, но и е кеф.

Това за Плевен и Чернобил - казаха ли защо? Аз защо останах с впечетление, че е един от най-засегнатите, може да не съм чула добре, че джитках из Клюкарника. Я кажете как и от къде да го гледам в нета, нали ги качват.

Това с полицаите ми е супер съмнително. Сигурно са знаели нещо, наркотици тва онова..Двама да се самоубият в рамките на два дни - да бе.

# 136
Да ви кажа-Божидар ползва пералнята за собствено шкафче. Сега реших да я пускам-вътре ябълки, лъжици, бъркалки,топка-всичко, до което е имал достъп, го натикал вътре  Crazy

# 137
Да ви кажа-Божидар ползва пералнята за собствено шкафче. Сега реших да я пускам-вътре ябълки, лъжици, бъркалки,топка-всичко, до което е имал достъп, го натикал вътре  Crazy
хахаахха и ние сме така слагаме също и в коша за пране като там най-вече слага бибата си,а една позната така изпра памперс добре че е бил само напишкан  Laughing

# 138
Добър ден и от мен Simple Smile
Това за чернобил по БТВ ли са го давали? Дещо,в нетерата ги има предаванията,но аз последния път като влизах да гледам нещо и не ми се зареди,не знам защо.Сега пак ще пробвам.Иначе за чернобил наскоро гледах филм по Нешинъл Джиографик,с всичко,снимки,факти,как и защо е станала аварията и как е подеиствала върху хората. Голям ужас.
За полицаите напълно подкрепям ДеЩо,със същите съмнения.Но едва ли ще се разбере.
Атракция,и аз редовно дезинфекцирам играчките на децата в пералнята Simple Smile Веднъж даже бяха напъхали дистанционното на телевизора,добре че го видях навреме.

# 139
  • Плевен
Добро утро и от мен.На  нас татито ни е болен с 39 градуса температура.Как ще опазим бебка от грипа незнам  Sad.Дано поне това че я кърмя да и помогне да не лепне гадния вирус.
Хаиде лек ден на всички и да сте здравички

# 140
  • София
Добро утро.Как сте днес?
Закуска? newsm64

# 141
Броите ме мен за срещата, нали? Надявам се всичко да е наред и този път съм на линия.

Добре дошла на Биляна и на другите нови мами от форума.   bouquet  bouquet  bouquetДа дойдат на срещата, че да се запознаем, да не се налага да ви спирам по улиците . Атракциике и Джина, спомняте ли си как се запознахме?  Wink

# 142
  • Плевен
Добър ден от мен Simple Smile
Аз не разбрах как моментално разбраха,че са се самоубили полицаите? С куршум в сърцето Thinking Един от моя блок на М.Денчева го бяха убили и според полицията беше самоубийство със 2 куршума в сърцето Crazy
А за чернообил и аз не можах да гледам.Но когато се е случило, на военните са забранили на правят някакъв парад и изобщо да ходят по учения. Баща ми работи във военна болница и тогава е казал на майка ми ,че има нещо. Та тя изкупила всичкото сухо мляко от аптеката и я гледали като луда.

# 143
Атракциике спомняте ли си как се запознахме?  Wink
  Че как мога да забравя, но май заслугата беше на Петя  Wink Ти си била подстрекател  Mr. Green
 Помня и първата ми среща с Пламси - спря се до мен и ме попита: "Позна ли ме?"  Joy

Та за срещата? Мен ме бройте двама - но няма да съм с Анатоли Grinning

# 144
И аз съм на линия за срещата  Grinning
Цвети80, молби за детски се приемат в социалните - бившия партиен дом,входът е отзад, откъм съда,на втория етаж.
За Чернобил - гадовете е трябвало да ни предупредят когато е станало,та да взимаме йод,за да попълним депата, защото с въздуха и дъждовете се е разпространявал радиоактивен йод .Ама,кой да каже...  #Cussing out

# 145
Добър ден и от мен. ))
Аз докато стана и то дошло обяд. )))

За полицаите, изключително съмнително - а и защо ще се гърмят в сърцето, като много по-лесно е в главата? Но както и да е, самоубили ги хората, не са нито първите, нито последните за съжаление. И както винаги ще измислят някоя простотия за пред хората и семействата - горките хора.

Чернобил, има един страхотен филм, който дават от време на време по Дискавъри в 3серии е и се обяснява много подробно, защо, как и т.н. Но си е голяма страхотия.

# 146
  • Плевен

Добър ден!!!  bouquet
Как сте днес?

# 147
Здравейте и от мен. За  храненето, моето дете не яде никакви плодове а от зеленчуците само картофи. Много съм благодарна на персонала в градината ,защото там я научиха да пие поне фреш от портокали.  А за полицаите и на мен не ми се вярва да са се самоубили.

# 148
  • España (Плевен)
и нашата хубавица не иска никакви плодове.какво ли не не съм и давала,но не иска.а за зеленчуците - на манджичка яде почти всичко,много обича доматена салата и краставички да ръпа.също много обича сладка царевица от зелената салата.  Peace

# 149
  • Плевен
Да споделя че и аз имам проблем с храненето на Меги от 2-3 седмици кара само на бисквити
и данонино,даже и от кухнята я спрях,защото ми омръзна да изхвърлям храна.
Вече незнам какво да я правя,при нас нищо не помага. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт