Малък сечко февруари в ПАЗАРДЖИК мъгла стовари(18)

• 18 916
  • 325
  •   1
Отговори
# 285
Борянка, честит рожден ден!
Желая ти от цялото си сърце все така да се обичате в семейството, да си все така мила и готина мама и да даряваш повече от любовта си!

newsm59  bigdance2 newsm59 Two Hearts

# 286
Честит рожден ден на Bobi min! Много здраве и семейно щастие!

# 287
Само да кажа - ако видите някоя пощуряла мама с дете (бузесто) на ръце и бутаща количка да знаете, че съм аз Twisted Evil
Еми и днес нито една такава не видях бе, само ние Twisted Evil

# 288
Ние вчера бяхме на консултация,на 1г. и 4 месеца сме10кг,но имаме проблем с прохождането.Невролога д-р Чилингирова установи че не е редно на тази възраст да не е стабилна като сяда,да не пълзи и ходи.Много ни притесни и сега търсим подходящ физиотерапефт-назначени са ни терапии.Ако някой има информация ще съм благодарна да сподели.До сега сме проверили в "Хигия"-не се занимават с малки деца,"Здраве"-няма места до 2-ри април,"СВ.Екатерина"-не ни я препоръчват,защото били млади и нямали опит.
Камист, не се притснявай, всичко ще си дойде на мястото, идете ако се притесняваш на добър невролог. Виви ти е дала добър съвет. Hug

# 289
Честит рожден ден на Боряна!
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 290
Честит Рожден Ден Борянка!!!

Пожелавам,ти много здраве и щастие, на теб и цялото ти семейство!   bouquet

# 291
Ние днес бяхме на консултация , вече сме 6 500 Биха ни втората ваксина и оревахме цялата болница , дано тази вечер да спинка
Честит рожден ден на Боряна

# 292
Само да кажа - ако видите някоя пощуряла мама с дете (бузесто) на ръце и бутаща количка да знаете, че съм аз Twisted Evil
Еми и днес нито една такава не видях бе, само ние Twisted Evil
Да сте живи и здрави, пък ще отмине и този период Hug

# 293
камист аз сьщо бях изпаднала в твоето положение и  в страшна безисходица в опита да намеря добьр и кадьрен физиотерапевт за моето дете а тя тогава беше на 6месеца.Иаз се лутах като теб тичайки от една клиника на друга умолявайки ги да ме вземат.Но щом в Пазарджик не може моя сьвет е потьрсете доктор Иванов в Пловдив аз му имам телефона ако е необходимо мога да ти го дам да се свьржеш сьс него и да си запишеш час макар че и той е много ангажиран когато аз му позванях беше пьрва дата а той ми кажа че може да ни приеме кьм края на месеца.Но все пак ако искаш се свьржи с него не само да ви прегледа но и да ви насочи кьм някой физиотерапевт.знай че не си само ти в това положение но тичане иска.Кураж и само вярвай че всичко ще се управи.

# 294
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ,благодаря за поканата да се присъединя към вас.Не знаех за този форум.По едно време си мислех че само с kamist сме от Пазарджик а то имало и други мами EmbarassedЖелая лек ден на всички  bouquet

# 295
Добре дошла Цветомира, и ти в кюпа    Wink
bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 22 фев 2008, 09:35 от ted_

# 296
# 297
  • Пазарджик
Добре дошла на Цветомира   bouquet
Всички сте навънка, а  Crossing Arms ? А аз в офиса  Tired .
На обяд отскочих до доктора и видях сърцето на бебето  Grinning и самия бебок, че миналия път само сака се виждаше  Laughing

Утре ще има ли среща?

# 298
Добре дошла Цветомира   bouquet

Ще има "среща"  Wink в 11ч. в градската градина

# 299
Добре дошла  Цветомира!
Я кажете по-точно къде ще се събирате,как ще ви намеря аз съм с две девойчета от 2 клас Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт