Отговори
# 105
Момичета ,не съм ви чела цяла вечност,но какво става напоследък...нямам никакво време,ужас ooooh!сега се връщам да чета

Манчева,Честит рожден ден!Всичко най-добро ти желая!  bouquet

С две думи -започнах захранването три дни преди шестия месец с тиква,а от днес и малко картоф.На малчо му харесва.Днес ми пристигна новата количка и не се здържах да ви се изфукам
Някой има ли впетачления от тази количка?Много ми я хвали една приятелка!
Имам въпрос-има ли бебоци,които още не се обръщат.Моето джудженце прави рядко опити,с моя помощ успява,но ...сам не.Дали защото е доста пухкав-8500гр?Уж не се шашкам,ама да си попитам! newsm78

# 106
  • София
Ние се обръщаме само от гръб по корем но си ни мързи Mr. GreenОт корем по гръб се обърна преди месец и половина и до там Crossing Arms
Количката изглежда много хубава но нямам познати с такава! Да ви е честита! Hug  bouquet

# 107
  • София
Манчева, ЧРД- жива, здрава, щастлива мама и дама!  bouquet
Дидка, количката е страхотна.
Яна се върти от гръб по корем и обратно, пълзи  сама по около метър-два назад /вече падна така от спалнята/ , а напред може, но като й подпирам краката. Ака не ги подпирам - драпа с ръце и ако има играчка, си я стига, ако не - само си се кефи на място. Peace

# 108
  • В светлината на слънцето
Хайде сега да честитя и месечинките.
ЧЕСТИТО ПЕТО МЕСЕЧЕ НА АДАШЧЕТО!!! ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА НИЯ, НАДЕЖДА И ГОГО!!! ДА РАСТАТ УМНИ И ДА РАДВАТ МНОГО СВОИТЕ МАМИ!!!

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОЗЪБИЛИ СЕ ДНЕС БЕБОЦИ!!!  tooth

Добре дошла на новата мама!   bouquet

Пиванова, много неприятно.  Sad Стискам палци бързо да се оправиш. Praynig

# 109
Зъби нямаме, аз съм доволна щото беб не ме ръфа Simple Smile

Дидка, количката е яка. Прилича на един модел на Греко.

Димяни, какви са тези безглутенови бисквити, пък и гранулирани?

# 110
  • ГОре на черешата...
  bouquet

# 111
  • София
Шоши днес ги взех! Все ми говореха за тях и накрая взех,на Плазмон са в метална кутия 250 гр   на ситни гранули,Пише от 4 месец и са безглутенови,добавят се към мляко,пюре и т.н.

# 112
Помня, че давах на Теди бисквити на Плазмон - но не от гранулираните, а цели бишкоти. Добавях ги към кремчетата. Но после се отказах, не си спомням по каква причина. newsm78 А не бяха лоши. Май тя не си падаше много по тях. newsm78

Като ще броите беззъбата чета, то и нас включвайте смело. Тази нощ пак не спахме, а на сутринта устата пак беше празна. Вече се чудя как да го успокоявам нощно време, че много го боли, милото.  ooooh!

# 113
  • София
Вале,зъбките специално резците са между 5 и 8 месеца  Peace

ООО, на Лазар му проби първия зъб в края на 10-ти месец

И ние сме беззъби.

# 114
Моята Иве също е без зъби,пък не се и върти,щото и тежи дупето. Laughing
На Нати и проби първото зъбче точно на 6 месеца.И така и не пожела да се върти,пък сега е като свредел.

# 115
  • София
Оффф и ние не спим и вече нямам сили ooooh!
Броколите от кой месец може да се дават и как влиаят на корема?

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 18:36 от Димяни

# 116
  • Пловдив
Здравейте.
И ние сме от неспящите.Вече съм като зомби.Днес ходихме да купуваме по-големи дрешки за малкия,че много ни умаляха старите и страшно се изморих.
Ние не сме от беззъбите.Имаме си цели две зъбчета.Мисля си,че ще пробиват и горните и затова не спи.През нощта като заплаче и го мажа с гелчето за зъбки,но заспива само за един час и после пак се буди с рев.
От кой месец може да се дават цели бисквити-бебешки,на Хип примерно?

# 117
  • София
Една приятелка има момиченце на 8 месеца и дава глутенови като ги начупва и и ги дава ътака или ги добавя към АМ,пюре,кисело мляко!
Аз утре ще му дам от Плазмона на мен ми харесаха мн на вкус Mr. Green

# 118
Ядем вече и каша. Днес дадох за първи път, щеше да изяде и лъжицата. Голям кеф. Crazy Кашата беше чисто оризова на Нестле и я дадох само с водичка, без мляко, по съвет на педито. Аз много я слушамза такива неща, че моята лекарка си е наистина голям капацитет. Peace Прави винаги идеалната програма за захранване на всяко едно дете индивидуално, а не на общо основание. Та така - за седмица трябва да заместим следобедното хранене с каша, след което почваме да разнообразяваме кашите.
Димяни, аз от две седмици давам броколи. Но понеже бурканчето на Гербер е много малко, добавят домашно пюре от картоф, че иначе не му стига. И го омахва като едното нищо. Купила съм му и броколи на хип. Те имат ориз. Ще ги давам тази седмица.

# 119
  • София
Лулумба аз нали искам да  направя и се чудя с какво/имам чушка,картоф,морков,броколи,карфиол/ дай идейка Thinking
Аз на Хип не съм го взимала още,че нали все бягам от ориа но гледам,че е малко та ще го пробвам и него Mr. Green но днес искам аз да му направя bowuu
щНали като го направя сега може да яде утре на обяд и в други ден newsm78

Общи условия

Активация на акаунт