Бивши дебеланки елегантни сме Дюканки - 70 част

• 35 002
  • 691
  •   1
Отговори
# 600
Sun  Благодаря! Голяма радост  Grinning

# 601
БачиHug

Аз вече съм на гръцка вълна и по този повод  Grinning: http://www.youtube.com/watch?v=8UoIE8iQff0&feature=related
Хубаво да си изкараши много снимки да направиш. smile3509Щото сме любопитни. Heart Eyes

# 602
За детенцето не Пилето да е живо, здраво и щастливо, мама много да го слушка

# 603
Неонка, чакаме те след празниците, ама веднага след празниците!  Hug
Джуфка, много благодаря!  Hug Heart Eyes
Бачи, другата седмица съм в Гърция.  Party Заминавам във вторник сутринта и ще се върна в четвъртък вечерта късно или през нощта срещу петък.
Перличка, непременно ще има снимки!  Grinning
Инка кар, по-добре остави това сиренце за по-късен етап.  Peace

# 604
 Знаете ли, аз по принцип не обичам кола, но днес си взех лайт. Установявам, че засища много и като я пия не ми се яде толкова много ( май обаче не ми е много по вкуса Sick ) По-добре да пия кола отколкото в главата ми да са забранени храни... май  Simple Smile

# 605
Привет, момичета!!! Hug Чак сега успях да се вредя на компа и то само за малко , но поне успях да прочета повечето неща. Честито на всички минусчета. Laughing Аз днес си сготвих невероятна пилешка супичка, правя я за първи път според всички указания и макар че няма много неща в нея се оказа доста вкусна.  chef Спирам да пиша, защото сина ми тропа до мен и няма търпение да ме изхвърли от стола.

# 606
 много, много , много май се поолях, извинете  Laughing

# 607
Здравейте,момичета!
Бързам да се вместя в тази тема,преди да е дошла новата.После ще си дочета останалите ми няколко странички. Blush
Вчера пътувах до Маракеш и ви пращам специални поздрави от този много красив град.

Благодаря на Кри,че беше споменала как се приготвя за път и благодарение на нея не изпитах никакви затруднения да си спазя режима.  bouquet
Искам да попитам дали вече сте коментирали Колата 0 процента захар?Аз само такава пия.Нещо да не бъркам,че вие споменавате все Кола лайт?
И по-важният ми въпрос е за овесените трици.Тук по аптеките няма!Реших да си купя овес и да го дам на мелницата да го смелят и да си отделя триците.Дали ще стане? newsm78
Благодаря на всички,които ще ми отделят от времето си! Heart Eyes Hug

# 608
Муцка,количка лайт може да се пие.Д-р Дюкан я разрешава.Ако действително ти отделят триците,мисля,че става.

# 609
Момичета, след 3 дни на ПЗ - почти си върнах първоначалните кг. Моля опитните дюканки да споделят: Дали ефектът от режима ще е по- бърз и все пак здравословен, ако редувам 4 П и 3 ПЗ?  newsm78

# 610
МуцкаHug имам голямо желание да посетя Изтока и Африка. Засега съм била само в Турция.Кола 0% си е Кола-лайт, така че пий си я спокойно. А за триците знам, че се отделят при самото мелене, помоли ги направо в мелницата да ти ги отделят.  Peace

# 611
Здравейте,момичета!
Бързам да се вместя в тази тема,преди да е дошла новата.После ще си дочета останалите ми няколко странички. Blush
Вчера пътувах до Маракеш и ви пращам специални поздрави от този много красив град.

Благодаря на Кри,че беше споменала как се приготвя за път и благодарение на нея не изпитах никакви затруднения да си спазя режима.  bouquet
Искам да попитам дали вече сте коментирали Колата 0 процента захар?Аз само такава пия.Нещо да не бъркам,че вие споменавате все Кола лайт?
И по-важният ми въпрос е за овесените трици.Тук по аптеките няма!Реших да си купя овес и да го дам на мелницата да го смелят и да си отделя триците.Дали ще стане? newsm78
Благодаря на всички,които ще ми отделят от времето си! Heart Eyes Hug

Благодаря за поздравите!Много екзотичен град от това което се вижда. Hug

# 612
Искам да попитам кой е автора на питката за Дюканският сандвич? Как точно постига да останат хомогенни всички продукти защото при мен се беше утаило  яйцето.

# 613
  • София
Добър вечер  Hug Hug
Честит рожден ден на Ники на Пилито! Всичко по-по-най!
Честити минуси на Дидочка, Ябълката, Елеонора, Инка! newsm51
Марта, добър резултат, браво! newsm51 Не съм пила добавки и си мисля, че е по-добре без. Peace
Дидочка, рецептата за телешко варено съм я писала аз, преди да се усетя, че Дюкан не разрешава телешки джолан. После не можеше вече да се редактира. Но доста съм си я готвила и не ми е пречила да свалям, е, като съм яла по купичка. Иначе сега я правя само с шол, на тънки парченца. Peace
Елеонора, не тръгвай така с предварителна нагласа, че това няма да ти хареса, онова е гадно и че режима е вреден за здравето. Peace Не пий прекалено много вода, за да не предизвикаш криза и се изследвай от време на време. Майка ми също е бъбречно болна, но не е имала проблеми. А положителната нагласа е от огромно значение за успеха на режима. Peace
Джини, ударила си го на готвене тия дни, а акакво прави готвача? Joy
Боби, честити покупки и да ти се радва мъжО  Joy
Ичка, котиджа е точно това, което Дюкан позволява. Нашия е по-мазен. Хапвай си го спокойно!
Неонка, Спрингwelcome Успех!
Неонка, не съм Мишето, ама да ти кажа - тя ходи на фитнес, освен режима.
Нели, питай Жедира, аз още не съм го правила.
Сецилия, не пречи 4/3. Да не си прекалила със зеленчуците?

# 614
  Кри, за три дни съм хапнала максимум 5 пъти салата от прясно зеле, без олио, около пет шест червени чушки, един домат, и около 500 гр. броколи и карфиол от замразените - като гарнитура към месата.  Сутрин си правя палачинки с извара.

Общи условия

Активация на акаунт