Бивши дебеланки елегантни сме Дюканки - 70 част

• 35 002
  • 691
  •   1
Отговори
# 210
[color=magentaЗдравейте момичета  bouquet
Пийвам кафенце и чета.Нашето клубче ми действа много релаксиращо Hug][/color]

# 211
Нагоре прочетох за някакъв кекс в микровълнова. Къде да прочета за него, че ми е интересно как става. Никога не съм готвила в микровълновата, а само затопляме храната или си правим чай.

# 212
  • Пловдив
И от колата на Вещи ще си сипя!
Сипете си повечко, че на мен ми е забранена  Sad Ама от 2-3 дена си позволявам да пия по 100 грама вместо ракийка за терапия  Confused

# 213
Прочетох за ограничаването на млечните.1 кофичка Култура на ден и около 100гр извара много ли е?

# 214
Аз пък да почерпя с това за тези които сега закусват следобедно,аз си клъцнах и едно яйчице към салатката Flutter

# 215
  • Пловдив
Прочетох за ограничаването на млечните.1 кофичка Култура на ден и около 100гр извара много ли е?
Ограничаването е до 1 кг на ден. Това, което си написала е 500 грама.

# 216
Това е единствиният режим, който ни съветва как да се справим с проблема завинаги.

Мен лично това ме мотивира да се захвана с този режим. Има точно определени цели и са описани стъпка по стъпка. Всички останали диети, поне аз които съм правила не изясняват въпроса какво става след края. При мен резултата винаги е връщане към безразборно хранене в големи количества и така се сдобих за 5 години с близо 20 кг.

# 217
Предстои ми рожден ден и дилемата ми е :дали ще устоя на торта ,бъкана с въглехидрати или да приготвя аз Дюканска торта....
Разгледах рецептите,но някак се притеснявам как ще се приеме от страна на гостите.(аз съм единствената,която е на диета в семейството)

# 218
  • София
Леле 11 стр.  Whistling
Само се вясвам набързо и отивам да пахна режимен миш-маш  Laughing, че малкият още неоздравял е лепнал друг вирус- стомашно-чревен и не мога да намеря време да хапна днес освен тричаво-палачинкената закуска  Crazy. После ще прегледам 11-те страници  Wink

# 219
Дуфка непременно трябва да устоиш,защото после ще се чувстваш още по горда от себе си и мотивирана да успееш Peace

# 220
Здравей Елена, нямам отговор на твоя въпрос, защото от много скоро съм в четвърта фаза. Може би след година, ще знам отговора , или поне след 6 м. Освен това, при мен проблемът са плодовете, които ям в големи количества.  /2 кг грозде, или 1 кг ябълки на ден/ Вещи  Hug
Но , за да добиеш най- обща представа ще ти кажа, че по празниците ядох всичко  и по много  Embarassed /няма да изброявам тестените, алкохолните и сладки неща, за да не ви дразня/ и резултатът беше +2 кг., които за количествата и качеството на храната са си нищо.
За мен по-важнотото е, че вече знам как да контролирам теглото си, знам че режимът действа безотказно и за мен това е единственият начин да запазя теглото си, защото както казах в началото на режима, няма диета, лекарство, хр.добавка, уред , които да не съм изпробвала в последните 15 години . Имам 2 метра книги с информация по въпроса Joy . И винаги съм се чувствала нервна и гладна и все пак дебела . Докато сега ям, спокойна съм, жизнена, и със самочувствие. Hug

В крайна сметка, ако се храним правилно, т.е не ядем като за последно, един протеинов четвъртък е достатъчен, за да държим килата вързани.
Кой ли ще ми го чете толкова дълго и сбъркано, ама.... hahaha

# 221
В крайна сметка, ако се храним правилно, т.е не ядем като за последно, един протеинов четвъртък е достатъчен, за да държим килата вързани.
Фоли искрено се надявам спазвайки режима да се науча как да се храня правилно,с нужното количество и качество храна.

# 222
Foli, Благодаря за отговора,прочетох го с удоволствие и аз затова  се запалих по този режим. Peace

djufka
според мен можеш да избереш някой от Дюканските торти, имаше и  много хубави а ако ли не трябва да издържиш на изкушението.

# 223
  • Варна

Tочно теб трябва да те четем търпеливо, внимателно и с надежда.  Heart Eyes

Момичета, от мен чао до утре вечер. Сега съпружеското тяло ще ме изтика от стола.  hahaha Очаква ме утре сложна програма насам-натам, та така...  Cry
Ще ви сънувам сигурно, днес прекалих с писаниците.

# 224
Момичета днес намерих овесени трици в един от магазините Европа!!! Много съм щастлива, защото е много близо до вкъщи. Да ви попитам как консумирате рачешките рулца. Аз си купих замразени, но сега не знам какво да ги правя  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт