Бивши дебеланки елегантни сме Дюканки - 70 част

• 35 002
  • 691
  •   2
Отговори
# 285
  • Пловдив
Благодаря за подкрепата и на Вещи и на Abrakadabra и на всички които ми дадоха съвет! Hug Ще започна задължително да си правя по- вкусни неща и се надявам да ми мине. Искам да попитам мога ли да ям пилешки кебапчета, при положение, че са купени готови и всъщност не знам колко мазнини има в тях. Надявам се, че въпросът ми не е риторичен! Laughing
Ами ти сама си си отговорила  Crazy

# 286
Това НЕ ли означава!!!!

# 287
  • София
Авана, може да се пие чая, не е сок от кайсия  Joy Но гледай да не пиеш прекалено често, че организма привиква!
Ванеса, ползвай си сосчето!
Рачонка, кой знае с какво са ги наблъскали - овкусители, подобрители, натриев глутаминат, нишесте  Sick Смели си пилешки гърди  Peace
ДОБАВКА
Ето тук един много полезен сайт. Като си направиш акаунт и вкарваш кг всеки ден , ти прави крива на отслабването. Интересно и любопитно, мъжа ми си я следеше и й се радваше. Аз нали си имам тема, нямаше време да си правя криви  Joy. http://caloriecount.about.com/

Последна редакция: сб, 26 яну 2008, 19:38 от krikri

# 288
Привет и от мен момичета HugОт известно време обмислям сериозно да се заема и аз с тази диетка. Тъй като е  невъзможно да прочета всичко изписано по темата  искам да попитам дали правилно съм разбрала четирите етапа. Извинявам се предварително, защото това сигурно е коментирано. Тъй като имам доста килограми за сваляне ударния режим при мен трябва да бъде 10 дни. След това смятам да редувам 5 дни протеини и 5 дни протеини със зеленчуци. Но не ми е ясно този смесен втори етап с редуване на дните има ли все пак някаква максимална продължителност или редуваш дните докато свалиш колкото килограма си решил, пък било то и 3-4 месеца newsm78.Третия етап разбирам, че е за всеки свален килограм 10 дни. Това означава ли, че ако си свалил 20 кг този етап продължава 200 дни #CrazyПрез този етап се включват по малко въглехидрати всеки ден, нали? Иначе няма никакво специално захранване след целия този период newsm78 Ще ви дъда благодарна, ако ми отговорите  bouquet

# 289
  • Пловдив

Рачонка, кой знае с какво са ги наблъскали - овкусители, подобрители, натриев глутаминат, нишесте  Sick

... сланина, соя ...   Sick

# 290
Ива ник добре дошла  bouquet Мисля че всичко добре си разбрала 2фаза-до постигане на целта,3-та по 10дни на кг и 4-та Успех Peace

# 291
Sorry за тъпия въпрос!!! #2gunfire Заслужих си отговора!!!

# 292
Кой има нужда от наместване на мозъка?

Ха,ха ,аз! Peace

# 293
  • София
Ива, добре си разбрала. Погледни моята линийка и ще разбереш и отговора на последния си въпрос за 3 фаза  Joy (Имам и да добавям 20 дни за още 2 свалени кг)
И добре дошла!  bouquet

# 294
Здравейте, момичета! Едва успях да изчета всичко тук, имам и от предната темичка. Да ви се похваля-СЛЕД ЦЯЛ МЕСЕЦ ЗАДЪРЖАНЕ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ПРЕБОРИХ С ГАДНОТО КИЛЦЕ #2gunfire #2gunfireи днес съм 64.  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44Струва ми се, че след като се преборих с тази психологическа и физическа бариера, нещата ще се нормализират. Както не веднъж сме писали, тялото помни какви са ни били килцата и затова "борбата е безмилостно жестока"...Днес влязох в един от любимите си магазини за конфекция и НАПРАВО НЕ МЕ ПОЗНАХА, след като това стана останаха безмълвни Laughing Laughing Това е голям стимул... А в петък си бях обула на работа едни дънчици с широко коланче и един колега (който винаги съм мислела за много сериозен) ми каза- "да ти кажа честно, тази форма на г**а, който си си докарала, направо ме влудява #Crazy #Crazy #Crazy Щях да падна, защото човекът е по-възрастен и мнооого сериозен...
Отивам да си поправям с голямо удоволствие лентичката...

# 295
Благодаря ти Кри бързам към кухнята правя си сосчето и ще вечерям с домашните. Приятна вечеря на всички и пийнете по чашка вода Winkнали така вместо аперитивче Laughing

# 296
СЛЕД ЦЯЛ МЕСЕЦ ЗАДЪРЖАНЕ НАЙ-ПОСЛЕ СЕ ПРЕБОРИХ С ГАДНОТО КИЛЦЕ #2gunfire #2gunfireи днес съм 64. 

Честито Лорче  smile3508 smile3508 smile3508

# 297
Лорче, честито мила. Радвам се много за всички, които направо летят, като се хвалят за свалените си килограми! Просто се усеща колко си щастлива! Hug
И още нещо - знам, че наистина изглеждам добре, когато и жените се заглеждат в мен - ТОВА Е СИГУРНИЯТ КРИТЕРИЙ, че сме безупречни. Така е, нали?

# 298
  • В света на мечтите
Авана, може да се пие чая, не е сок от кайсия  Joy Но гледай да не пиеш прекалено често, че организма привиква!
........

Аз пък като прочетох, че с него ще свала 4 кг на месец и си бях решила да пия всеки ден, но щом опитните казват - ще пия само при нужда

Лорче честито!!!

# 299
Дюканки, пробвах сега 1.ч.л. пектин във кисело мляко, ама то е ужасно, няма да мога да ям пектина така. Дайте идея какво мога друго да правя със него? За какво да го ползвам? Сложих и ленено семе и някак си го изядох него...
Освен това мразя извара, но тази вечер се опитах да ям и щях да повърна  Sick и това няма да мога да ям. Общо взето кръга от позволените за ударния период храни, са ми адски гадни и много се притеснявам да не се откажа от режима...  Confused  Мога ли да ям крема сирене?

Общи условия

Активация на акаунт