Анатомията на Грей - 5

• 33 698
  • 465
  •   1
Отговори
# 165
Точно щях да питам дали се е появила в торентите  Grinning

# 166
  • София
уф, тая Мередит вече взе яко да ми лази по нервите Twisted Evil
ебаси голямата драма дето преживява, че и за психоаналитик, много преиграват с тая история и мислех, че след първите три сезона, посетени на тоя бозав проблем сега ще раздвижат малко, но уви...

# 167
  • Разпиляна във въображението
Ако бяха скъсали тази серия щях да се откажа от сериала

# 168
Ако бяха скъсали тази серия щях да се откажа от сериала

А, поне още 2 епизода ще изкарат -  тя има нужда от него. Тъпа патка. И мен ме дразни страшно. Меридит.

# 169
# 170
И аз така ги чакам тези субтитри...проверявам през час.  Sad

# 171
  • София
Реших да подновя гледането на това сериалче, обаче не мога да се сетя докъде съм го гледала предния път Shocked Мислех, че съм изгледала целия четвърти сезон, обаче май съм гледала само до трети newsm78 Някой може ли да ме ориентира? Последно като гледах се беше появила сестрата на Мередит и спеше с Карев, тази русичката и Джордж установиха, че нещата между тях няма да се получат. Макдрийми забиваше някаква сестра май newsm78 Леле, как ми се е омешало всичко в главата ooooh!

# 172
belinda, това  което се сещаш е в началото на 4-ти сезон , да.
Не мога да кажа, обаче, до кой епизод си стигнала.  Simple Smile
Ти не пазиш ли на компютъра си поне последно гледаната серия ?

# 173
  • София
Сега съм с друг компютър. Но вече си изтеглих целия четвърти сезон и го подкарах - толкова съм го забравила, че и да го изгледам наново няма да ми навреди Laughing А после и пети...Обичам да има какво да се зяпа Simple Smile

# 174
Не са ли до трети?

# 175
  • София

в момента тече 5-ти сезон.

# 176
# 177
Гледах серията, хареса ми, мисля че повече от предишните, има според мен развитие в Мер, не бе тъй обсебена от връзката с Дерек. Дана продължат така Simple Smile

# 178
Страхотна серия. Оставам в очакване на следващата, както и на развитието Ерика-Кали, Джордж-Лекси, Мер-Дерек...

# 179
Ерика - Кели  са ми безинтересни.
Толкова е  изкуствено, а и актрисите не ми пасват като за такъв сюжет.....
Аз очаквам развитието в отношенията на Изи и Опърничавия .  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт