Анатомията на Грей - 5

• 33 696
  • 465
  •   1
Отговори
# 180
Мен пък са ми интересни Лекси и Джордж.Но най-вече гледам филма заради Мер и Дерек-Дерек ми идва да го хапна за закуска-толкова е сладък... Crazy

# 181
Честно казано до момента съм разочарована от развитието на сериала, но вярна на себе си ще продължа да го гледам, с надеждата да се промени нещо. Имам усещането, че толкова сезони дъвчат една и съща история- малко на "Дързост и Красота" ми напомня...

# 182

Аз очаквам развитието в отношенията на Изи и Опърничавия .  Simple Smile

И аз  Mr. Green Те са ми любими Crazy

А в двойката Ерика - Кели кой е мъжа?  Joy

# 183
  • София
последната серия ми беше пълна скука Sad
харесвах много Кристина, те пък така й развиха героинята, че стана супер сива и обикновена...тея истории в дерматологичния бяха доста досадни.
Лекси ми е противна отначало, а сега откак точи лиги по тоя муньо Джордж още повече (него пък така и не го харесах никога за 5 сезона).

ммм, общо взето засега повече критики от мен.  Embarassed

# 184
  • Враца
Добро утро, има нова серия Grinning
Grey's anatomy S05E05/DMCA-removal-from-Google
Grey's anatomy S05E05/DMCA-removal-from-Google
Grey's anatomy S05E05/mininova.org

Последна редакция: пт, 24 окт 2008, 08:46 от wa_wa

# 185
Ще чакаме субтитри...  Tired Tired

# 186
  • София, Дървеница
Много сладка серия...
Всички двойки  се събират Heart Eyes
А най-романтичният подарък за Мер - бъбрек в бурканче   Crazy , е как да не го нацелуваш тоя Дерек...
И военния лекар се появи пак..., че на Янг й е скучно...
 Hug    Hug

# 187
  • Враца
серията наистина беше страхотна.
Дано и следващите продължат в този дух.

# 188
Няма ли субтитри още Sad

# 189
# 190
Мдам. и този епизод , като онзи.
Нищо интересно не се случва. Стана ясно кой е мъжката роля във връзката Кели-Ерика.
Джордж -Лекси, тая Лекси е мазохистка от класа, Джордж, който беше толкова чувствителен  и влюбчив не вижда очевидното вече сто епизода.
Карев-Изи ... Карев много дълбоко раним герой излезе, Изи с чук не може да му пробие защитните стени. ( хаха, 8 клас, втори срок)
Китайката ( забравих й името) - добре, че се появи военния в последната секунда на епизода, че да знам защо ще гледам следващия. Sick И така, дано abc ни избавят от тази агония догодина. Гледам по инерция и се ядосвам на себе си.

ПП: Момичета, истинската интрига е  в Dirty Sexy Money. Учудва ме, че няма тема тук. Не го ли дават в БГ?
(в Арена го има....)

# 191
  • София
Мдам. и този епизод , като онзи.
Нищо интересно не се случва. Стана ясно кой е мъжката роля във връзката Кели-Ерика.
Джордж -Лекси, тая Лекси е мазохистка от класа, Джордж, който беше толкова чувствителен  и влюбчив не вижда очевидното вече сто епизода.
Карев-Изи ... Карев много дълбоко раним герой излезе, Изи с чук не може да му пробие защитните стени. ( хаха, 8 клас, втори срок)
Китайката ( забравих й името) - добре, че се появи военния в последната секунда на епизода, че да знам защо ще гледам следващия. Sick И така, дано abc ни избавят от тази агония догодина. Гледам по инерция и се ядосвам на себе си.

ПП: Момичета, истинската интрига е  в Dirty Sexy Money. Учудва ме, че няма тема тук. Не го ли дават в БГ?
(в Арена го има....)

съгласна в голяма степен с мнението ти Peace
може ли едно кратко резюме да ми дадеш за какво става дума в Dirty Sexy Money?

# 192
Да. Ами.. офф:  има 2 сезона ( 10 първи и досега 3)
http://abc.go.com/primetime/dirtysexymoney/index?pn=bios#t=character

Разказва се за игрите между фамилия милиардери. Имат 5 деца. Започва със смъртта на техния семеен адвокат.
Неговото място се съгласява да заеме синът му, който го прави  с идеята, че всъщност баща му е убит и  ще разбере кой е убиеца. Доналд Съдерланд е бащата, страшен играч, манипулира ги с няколко десетки хода напред. Историята е.. многопластова. Преплитат се интриги, отношения, емоции. Децата, съпругата, вечния враг. Бизнес интереси, политически интереси... Нашият човек з започна от това да ги отървава от разни бели ежедневни, но лека полека става все по-влиятелен, изглежда, че интересите му не са точно да разбере кой е убил бащата.. и така.

# 193
  • София
Да. Ами.. офф:  има 2 сезона ( 10 първи и досега 3)
http://abc.go.com/primetime/dirtysexymoney/index?pn=bios#t=character

Разказва се за игрите между фамилия милиардери. Имат 5 деца. Започва със смъртта на техния семеен адвокат.
Неговото място се съгласява да заеме синът му, който го прави  с идеята, че всъщност баща му е убит и  ще разбере кой е убиеца. Доналд Съдерланд е бащата, страшен играч, манипулира ги с няколко десетки хода напред. Историята е.. многопластова. Преплитат се интриги, отношения, емоции. Децата, съпругата, вечния враг. Бизнес интереси, политически интереси... Нашият човек з започна от това да ги отървава от разни бели ежедневни, но лека полека става все по-влиятелен, изглежда, че интересите му не са точно да разбере кой е убил бащата.. и така.

звучи интересно, ще го дръпна. а и Доналд Съдерланд е добър Wink

# 194
  • Варна
Dirty Sexy Money даваха го по нова лятото казваше се Мръсни секси пари

Общи условия

Активация на акаунт