Анатомията на Грей - 5

• 33 682
  • 465
  •   1
Отговори
# 195
# 196
  • Стара Загора
Това не са ли за 4-та серия субовете? Rolling Eyes

# 197
Може, аз ги видях на първа страница и по инерция ги пейстнах, сори, помислих, че са излезли новите.
П.С. Сега видях, че на са и на Турецки. Съжалявам, че подведох чакащите буквички Embarassed

# 198
  • Стара Загора
Може, аз ги видях на първа страница и по инерция ги пейстнах, сори, помислих, че са излезли новите.
П.С. Сега видях, че на са и на Турецки. Съжалявам, че подведох чакащите буквички Embarassed
Няма нищо...ама и аз се оцъклих щото си помислих, че аз нещо обърках. Mr. Green

# 199
  • София
момичета, излезнаха субтитрите на 5ти сезон Wink

# 200
# 201
Ох, не ви ли писна от едни и същи актьори в сериалите. Ето, този новия дето "утре почва" от Лост ли беше, от Герои ли..... Пфу ама! Искам някой нов и свеж.  Confused

# 202
Трябва някой като Бърк , внасяше голям баланс в характерите.
А новият лекар за мен си е нов.  Simple Smile Не гледам споменатите сериали. Mr. Green

# 203
  • Разпиляна във въображението
Ако става въпрос за военния лекар, той играе в "Пътешественика". Играе в "Рим". И още някъде го гледах и то точно след като го засякох в "Анатомията на Грейс" но не се сещам newsm78

# 204
  • София, Дървеница
Ако става въпрос за военния лекар, той играе в "Пътешественика". Играе в "Рим". И още някъде го гледах и то точно след като го засякох в "Анатомията на Грейс" но не се сещам newsm78
Играе и в "Шафеърт" заедно с Патрик Демпси  Hug

Аре, чакаме утре новата серия  Party

# 205
  • Разпиляна във въображението
Играе и в "Шафеърт" заедно с Патрик Демпси  Hug

Аре, чакаме утре новата серия  Party

Да бе, правилно Peace

# 206
  • София
Трябва някой като Бърк , внасяше голям баланс в характерите.
А новият лекар за мен си е нов.  Simple Smile Не гледам споменатите сериали. Mr. Green

Бърк ме кефеше много. след него някак голяма част от интригата замря Confused
а и Адисън от жените беше много добър избор...

# 207
# 208
  • София
Здравейте! Аз малко вървя със закъснения явно и още съм на втори сезон. Сериалчето е страхотно.
Не мога да си намеря обаче субтитри за 18 и 20 епизод. Моля ако някой има идея от къде да ги дръпна,
ще бъда много благодарна.

# 209
Субтитрите на шеста серия са вече в subs.unacs.bg  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт