Анатомията на Грей - 5

• 33 658
  • 465
  •   1
Отговори
# 225
А субове дали няма някъде? SadНе,че не мога да си превеждам и сама,ама ми е по-добре със субтитри...

# 226
тутурутка , току що излиза серията и преводачите са хора.  Simple Smile

# 227
  • София
лелеле, много силна ми беше тази серия, особено моментите с Дени...какво ще кажете, много силен ми е персонажа му незнам, тези очи пронизващи... Изи много я харесвам като излъчване.. но какво се забърка с Карев сега,незнам нещо дали ще излезе.....

# 228
лелеле, много силна ми беше тази серия, особено моментите с Дени...какво ще кажете, много силен ми е персонажа му незнам, тези очи пронизващи... Изи много я харесвам като излъчване.. но какво се забърка с Карев сега,незнам нещо дали ще излезе.....

и на мен много ми харесва излъчването на този човек, сега го гледах в последния му ( случаен съпруг /
The Accidental Husband / и пак страшно ми хареса Hug

сега чакаме суб на бъл. за 7 серия Peace

# 229
  • София
о даааааа, в случаен съпруг и аз си го припомних, забележителен е!

# 230
И аз чакам суб за 7мата серия, направо тръпки ме побиват от Изи и Дeни  Sad  Jeffrey Dean Morgan гледах и в P.S I love you- и там ми хареса, просто има страхотно излъчване  PeaceИначе го имам този филм - "Случаен съпруг" на компа ама не съм го гледала още. Любим персонаж ако ви кажа че нямам- всички ми харесват, във всеки намирам нещо уникално, което ми допада много!  Peace

Последна редакция: нд, 09 ное 2008, 05:57 от Aquariel

# 231
  • София
Aquariel, страшен подпис / снимката/, и много тъжен..... Blush

eто нещо по-весело: http://images.teamsugar.com/files/usr/1/13839/widownload_5.jpg

# 232
  • Разпиляна във въображението
Акварел това един от най-нежните моменти, които съм гледала  bouquet

# 233
Мириел (радвам се че засякохме и тук  Hug  ) и ва ни ла благодаря за снимката  Hug, аз затова си я  сложих моята  в подписа, защото всеки път като видя точно този момент и ми трепва нещо - много силен момент е  Peace

# 234
Хайде още една фенка на филма и на  Jeffrey Dean Morgan (Дени)  Heart Eyes

# 235
Не знам за вас, но на мен ми изтекоха очите да проверявам през час, дали са излезли буквичките.  Shocked

# 236
Не знам за вас, но на мен ми изтекоха очите да проверявам през час, дали са излезли буквичките.  Shocked

И на мен.

# 237
# 238
  bouquet

# 239

newsm44

Aquariel адмирации за подписа ти и от мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт