Анатомията на Грей - 5

• 33 651
  • 465
  •   1
Отговори
# 240
Много силен епизод. Особенно моментите с Дени (нали са ми слабост).Как мислите, права ли е д-р.Хан да докладва?! Много ми хареса как О'Мали беше  разиграван от шефа. Абе обичам го тоз сериал и тва е!!!

buba76 благодаря ти!   bouquet

# 241
Много силен епизод. Особенно моментите с Дени (нали са ми слабост).Как мислите, права ли е д-р.Хан да докладва?! Много ми хареса как О'Мали беше  разиграван от шефа. Абе обичам го тоз сериал и тва е!!!

buba76 благодаря ти!   bouquet

Peace И на мен много ми хареса епизода  Heart Eyes А за д-р Хан,принципно е права,но.... винаги има НО Simple Smile

# 242
Хубав епизод, несъмнено. Относно случката с Изи...и аз бих постъпила като нея, колкото и егоистично да звучи. А и Хан по принцип е толкова студена, питам се защо точно сега реши да прояви човечност?! По скоро ми прилича на ревност. Хареса ми и сравнението за "малцово уиски" за Янг. И там ще се заформи случка. Иска ми се обаче в цялата тарапана да се върне Бърг, много го харесвах.

# 243
  • Враца
Някъде ми попадна интервю с Исая Уопшингтън(д-р Бърк), в което доста сериозно плюеше  сценаристите за уволнението на актрисата, която играе д-р Хан. Накрая завършваше, че въпреки всичко много би се радвал да се върне в сериала.
Не ми се вярва обаче, защото много настървено се изказваше срещу създателката Шонда Раймс

# 244
И аз тайно се надявам Бърк да се завърне...
Хан не ми е любимка.... дори се разочаровах като зае мястото на Бърк.
Както казва Кристина: "Бърк беше мъж."  Wink
С нетърпение очаквам следващите серии  Hug

# 245
моля Aquariel  Wink

епизода беше добър и да на мен също ми липсват Дени и д-р Бърк, като типажи са страхотни мъже!
д-р Хан не ми харесва особено, понякога се държи много кофти с Торес.

# 246
# 247
Новата серия не ми се стори много интересна, динамика имаше само в края, когато Янг и военният лекар се награбиха! Hug Обаче напоследък все такива ми се струват сериите, не са като в предните сезони.  Whistling Трябва да направят нещо, някаква интрига да има... newsm78

# 248
  • Враца
Да не говорим, че вече леко прекалиха с духовете.
Чудя се каква ли е идеята Thinking

# 249
Някъде бях чела ,че това с духа на Дени е следствие от това че Изи има мозъчен тумор  Thinking но не съм сигурна дали е така...

# 250
  • Враца
Някъде бях чела ,че това с духа на Дени е следствие от това че Изи има мозъчен тумор  Thinking но не съм сигурна дали е така...
Лошо Sad Rolling Eyes

# 251
Блудкави са сериите и за мен .
Това с духът на Дени беше пресилено.
Образите влезнаха в клишета, опознахме ги 4 сезона и сега само се предъвква.
Тези  дневниците  са превърнати в "скрит" , неизчерпаем коз - като закуца сюжета и от там ще се вади ново направление.

# 252
И аз четох,че Изи имала мозъчен тумор,но в последствие се оказа,че няма да я махат,т.е. нямала никакъв мозъчен тумор.И на мен моментите с Дени са ми едни от най-сладките в целият сериал,като прибавим моментите на Дерек с Мер,когато са заедно...

# 253
  • София /Абсурдистан
Кога ли ще излязат буквичките ...

# 254
Вторник.

Общи условия

Активация на акаунт