Анатомията на Грей - 5

• 33 676
  • 465
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
има суб.за 5/8серия

# 256
# 257
# 258
Статия от Entertaiment Weekly - Spoiler в бяло по-долу. Само уточнявам, че инфото е от продуцентите... Crazy
Grey's boss denies Izzie brain tumor rumor

Question: What the hell is going on with Grey's Anatomy's Denny and Izzie? -- Jackie
Ausiello: Don't be so quick to judge. Who among us hasn't gone to first base with a dead ex at least once in our lives? Exactly. 

Question: Okay, I'm officially worried that Izzie really does have a brain tumor and Shonda Rhimes is paving the way for Katherine Heigl's departure at the end of the season. Reassure me, Mike! -- Alex
Ausiello: Hold on, Alex, I've got Shonda Rhimes on the line….She says she heard through the grapevine that I've been flooded with hundreds of e-mails from mostly irate and confused Grey's fans wondering WTF is going on with this bizarre love story between a dead Denny and an alive Izzie….She says she'd like to address Ask Ausiello readers directly via this exclusive statement....

"I think the love triangle with Denny, Izzie, and Alex is among the most interesting we've ever done. Watching the chemistry between Jeffrey and Katherine again has been really touching. I can't wait for our viewers to see where we're taking it. But what it won't involve is Izzie having a brain tumor."

Alright, so the brain tumor theory is out the window. What does that leave in the way of logical explanations? Scroll down to the comments section and start brainstorming. You never know, I may run your idea in next week's Ask Ausiello and pass it off as my own!

Question: What's next for Callie on Grey's Anatomy now that Hahn's gone? -- Amy
Ausiello: The official ABC logline for the Dec. 4 episode includes this little morsel: "Callie can't figure out if Sadie is just friendly or flirtatious." Translation: Sadie's next for Callie.

# 259
# 260
  • Враца
Вече не мога да разбера сценаристите. Имаше много потенциал между Изи и Дени, обаче решиха да го "убият". Сега пак го връщат под някаква форма. Страхотна химия има между тях, с Карев изглеждат като пионерчета направо.
Янг и новия лекар са просто страхотни Heart Eyes

# 261
а на мен са ми много лигави сцените с Дени и Изи, не обичам чак такива измислици, предпочитам да си беше заминала и тя с него, не ми се нрави ролята й  Close

# 262
На мен новият епизод много ми хареса:–)))
Изи дълбоко затъва, тръпки ме побиват от Дени, който казва " Не се притеснявай, тук съм".
Жалко, че ще забележат това, което й се случва, когато е малко късно.

Харесва ми заряда между Кристина и новия лекар. Много добро заместване на това, което загуби сериала с Бърк.

Малката Грей успешно я виждам да се впише в спасителните напъни на Марк Слоун, от което обаче ще пострадат истинските неща - тия двамата, дето бяха женени ( не се сещам имената).

Изобщо, доволна съм от последните 1-2 епизода.

# 263
  • Разпиляна във въображението

Изи дълбоко затъва, тръпки ме побиват от Дени, който казва " Не се притеснявай, тук съм".
Жалко, че ще забележат това, което й се случва, когато е малко късно.

Нали сценаристите за отхвърлили информацията за "мозъчен тумор" при Изи newsm78

# 264
Независимо от това, жената не е наред, не мислиш ли?

# 265
Не разбираемо защо върнаха Дени макар и в ролята на "дух"... любовта им беше къде по-красива, когато той беше жив. Не че имам против да гледам Джефри Дийн Морган в сериала...  Flutter
Гледах интервю преди време с Д.Д. Морган и той каза, как сценаристите са мислили да го "съживят" под формата на брат близнак, но май се отказали от идеята... Очевидно са намерили по-реална форма от брат близнак.  Thinking

Последна редакция: сб, 22 ное 2008, 17:51 от Cantariny

# 266
И аз мисля, че беше грешка, макар и да е удоволствие да го гледам този мъж.
Случващото се сега между тях всъщност ми е малко.. хм, приземително.
Изведнъж взе да пъшка и да се поти, и магията като че ли отлетя...

# 267
# 268
Страхотно. Отивам да гледам.

# 269
Как се четат белите шрифтове?И някой знае ли все пак какво мислят сценаристите да правят с Изи?

Общи условия

Активация на акаунт