Варненска лИбовна - 34

• 16 180
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
Янина, и ние от там се връщаме. Бебетата, дето ядат пясък и обикалят е едни щракащи токи на клечка сме ние. И утре ще сме там на пук на грипа (пу-пу, да не ни стига, ама заради него няма да пазя къщата, я!). Синьо палтенце и гащи, с избродирани дечица. Чуеш ли да се вика:"Коко, не пипай, ела тука! Дени, марш от там!" и др. подобни-ние сме! Да вземем да се запознаем. Количките ни са Чиполино с едни избелели мечета и оранжев МакИнгланд, пак с мечета.

# 136
  • Варна
Да се самоцитирам :

Yanina, къде се намира тази ледена пързалка ? Чух, че скоро са я открили, но не знам къде е, а пък искам да отида да я видя.

Може и някой друг да ми отговори, моля .

# 137
# 138
prysila, ледената пързалка е част от голям детски кът в Младост, зад МЦ Санита на пазарчето. Само не знам дали пързалката е вече отворена, ние ходим на люлките.

# 139
  • Варна
Да, точно за Санитата се пада.  Детският кът е много приятен и е доста слънчево; само дето ние сме още малки за съоръженията, но и за това има време.

Ивчок, по кое време сте там?

# 140
  • Варна
Мерси за отговорите,iv4ok и Yanina  . Там сме ходили 2 пъти ,но с колата и то есента. Още дострояваха нещо. А сладкарницата отвориха ли ?

# 141
днес се скапах да бързам от работа да се върна #Crazy...та да се разходим по обяд..ИзбЕгах малко по рано Shocked връщам се ,втурвам се през вратата да приготвям децата за разходка в морската Twisted Evil мама ме посреща ,че Виктор не бил спал преди обяд...той лежи отпуснат на един стол/неуговият за храна/,криви се защото му се дреме ,че две не вижда   и нещо киха...чумери се...........Та вече направо ми писна. #Cussing out...в такъв Убав ден ,аз останах с децата у къщЯта......Виктор заспа и отпра от два без нещо до 16.30....после кротък и усмихнат се надигна от кошарата.............кака Краси обаче ми беше много сърдите ,защото знаеше ,че ще ходим на разходка в Морската  #2gunfire цупи ми се щерката.... даже се беше облякла за разходка  .....ама кво да правя ,само аз съм налице  от 13 часа нататък ...няма как  Sad Та се разминах и с разходки и с бъбрене по алейките и със срещите с форумските мами. Лелееееееееее те вече ще ме  hahahaпорицават  дружно  на плацааа.. Rolling Eyes..абе май ще черпя кафета-мафета.....ама то мойто на нищо не прилича вече Sick

# 142
  • Варна
Мерси за отговорите,iv4ok и Yanina  . Там сме ходили 2 пъти ,но с колата и то есента. Още дострояваха нещо. А сладкарницата отвориха ли ?

Не, още не. Но аз вчера надникнах там и ми се видя направено - някакви светещи рибоци имаше. Може би скоро ще го отворят.

# 143
  • Варна
Мерси,Yanina.
Може да отворят като се постопли още малко. Ще има още едно място където да се ходи отвреме навреме.

# 144
Цитат на: KaliMa в четвъртък, 31 януари 2008, 10:14
Айдееее народе към морската, към 13-13.30 ще гледаме сме там, който иска да се видим да звънка 0889/951461 -Кали, а обичайните заподозряни да не се крият, и специално за daninka : Стига са кри, а ела да се видим  Wink
обичайните западозрени вчера бяха в морската...обаче на барчетата имаше две три майки/ не от форума сигурно , hahaha защото бяхо подозрително тихи и спокойни Shocked/по алейките имаше разни мамчета ,но редовните заподозрени 35 ги нямаше май.

Мамчета аз бях една от ония тихи мами на пейка по алейка  Rolling Eyes и това ми беше първата разходка сама с бебо и негова трета...вчера направихме 40 дни bowuu
Беще ми много самотно и се оглеждах жално към мамите на тумби. По цял ден съм сама и ми се иска да се запозная с вас и да излизаме заедно--ще бъдете ли така добри да се запознаете и с мен и малкия Виктор newsm78  bouquet???????????

# 145
  • Откъм Варната
desiniko даже телефона съм си оставила, запиши го, аз като слизам към морската пиша тука, така че като видиш че слизам звънкай да се видим, утре може пак да излезем, мисля към 12 да изляза от нас, но имам едни задачки да върша и незнам дали ще стигнем чак до морската

# 146
Момичета, някоя от вас знае ли дали все още правя сватби в Исориеския музей във Варна и какви са условията?

# 147
Доколкото знам отдавна не правят сватби в Историческия музей. Мога да ти дам телефона на една сватбена агентка, организира сватби на интересни места и има супер идеи. Тя организира моята сватба в планетариума в Морската градина беше супер.

# 148
Когато е хубаво времето с дъщеричката ми сме винаги в Морската градина, тя е на 6 месеца. Имате, ли нещо против да се присъединим към вас на разходка?

# 149
Здравейте мами разбрах от къде идват проблемите показа се първия ни зъб  Hug Ето и да се почерпите

Общи условия

Активация на акаунт