Съпруги, чиито мъже пътуват - 4

• 29 443
  • 306
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Е, можем само да ти завиждаме.

За срещата-където и когато кажете. Само ако се приберемоя, ще ме извинявате, ама знаете как е... newsm47

# 166
Знаем,знаем.Естествено,че ще те извиним.

# 167
  • Варна
Здравейте, момичета!
В събота  към 14 ч. ще слизам към центъра по работа, хайде да си направим една след Светивалентинска срещичка.
Тези, които са с мъже не е здравословно да седите по цял ден до тях, има опасност да се скарате и да си събере багажа и да забегне. Та в место да му дишате във врата, елате да пием по едно.
Тези, които са без мъже и по цял ден седите и мислите за тях, елате ще пием по две от мъка.
Приемам предложения за кръчма.

# 168
  • Между гори и планини
Аз съм ЗА, поне за сега.
Само ми припомнете ден-два преди това и кажете къде ще е срещата.

# 169
Леле,Илиева,ще ни развалиш.От обед ни каниш на по чашка CrazyАз съм ЗА-само да става за деца или да не е задимено. 

# 170
  • London, baby
Момичета, как става прекратяването на договора с БМФ? Неустойки има ли... може и на ЛС някой да ми пише. Важно е!!!  Praynig  Hug

# 171
  • Brokenpromiseland
става като с всяко друго предприятие....с едномесечен срок и предизвестие, освен,ако не пише нещо друго в допълнителното споразумение...може единствено ако е на път, да се наложи да заплати пътните разноски.

# 172
Момичета, как става прекратяването на договора с БМФ? Неустойки има ли... може и на ЛС някой да ми пише. Важно е!!!  Praynig  Hug
Ако е карал някакви курсове заплатени от БМФ,трябва да ги заплати.Ако е вземал сл.дрехи също се заплащат.Друго няма май newsm78.

# 173
  • London, baby
Да, но на договора пише, че 1 година е кадетския и после 2 години е длъжен при тях да работи!! Това има ли значение при желание за напускане? Той едната година ще си я направи, а после иска да замине.

# 174
  • Brokenpromiseland
Най-добре да се допита до синдикатите за конкретният случай.
Възможно е да заплати тези курсове, както и неустойки.

# 175
  • London, baby
Забравих да напиша, че не е карал курсове, само дрехи и обувки е взел от тях. Мерси за отговорите!!  bouquet

# 176
  • Brokenpromiseland
Dобре, ама все пак трябва да иа някакво основание, за да е такъв договора.
В повечето случаи, договора се прави за 2г със срок на изпитване, чак след това става постоянен трудов договор.
Допълнителните споразумения също са за 1г, независимо, че лицето се качва за рейс около 6м...като работодатели те има право да го задържат в допустимите от закона срокове, но като му изплащат обещетения и начисления за извънреден труд

# 177
viessmanka,питах мъжа ми и той каза,че всичко си го пише в договора му.Зависи за каква неустойка се е разписал,прочетете и клаузите отдолу.Това се отнася за търговски флот.Но,ако е завършил военен профил е сложна работата.

# 178
  • London, baby
Благодаря Ви, момичета!! Дано се справим лесно с този проглем!!   bouquet

# 179
ЧЕСТИТ СВ.ВАЛЕНТИН!
Heart Eyes  Kissing Heart Heart Eyes Two Hearts Kissing Heart kiss

Общи условия

Активация на акаунт