Съпруги, чиито мъже пътуват - 4

• 29 433
  • 306
  •   1
Отговори
# 180
Честит СВ.ВАЛЕНТИН на всички момичета.
Heart txtloves Heart txtloves  Two Hearts newsm76  Kissing Heart Two Hearts  mrstraetz Flowers Rose

Желая да сте здрави, много обичани и палави момичета.

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 181
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН НА ВСИЧКИ МНОГО,МНОГО ВЛЮБЕНИ И ОТ МЕН.Аз съм вече с половинката си у дома и смятам да празнувам подобаващо.Обещали са ми изненади и съм нетърпелива да узная какви са.Много целувки и любов на всички.

# 182
Маркарова, много се радвам за теб, това е двоен празник, сигурно е много гот.
Желая ти много любов и незабравими дни. Peace
 smile3525  love001 1dating

# 183
Честит любовен празник,момичета!

На тези,чиито половинки са до тях,приятни мигове днес!А на тези,чиито половинки отсъстват,нека помечтаем заедно с чаша вино!

Весел празник!

Илиева,честит ти съпруг и лаптоп!Маркарова,добре дошъл  и на твоя мъж!Да си изкарате подобаващо!

И у нас е празник като се върне тати!

И да се похваля - моят голям син отиде у баба си днес да ми приготви вкусна изненада - ще готви.Подари ми преди това две хартиени сърчица и сега ще готви вечерята.

# 184
Здравейте, момичета.
Хайде де, стига любов, елате малко тук и ни вижте, как сме?
Тази вечер ще празнувам, няма да забравя и вас.
 :Wine Glass Drunk

# 185
Роди, сега видях че и ти си тук, здравей!  Stop
Ние-рицарките на този форум-май на пръсти се броим.

# 186
Момичета от 12 години сме заедно а това е 3 свети Валентин които празнува ме заедно.Сега ае връщам от СПА процедури и трябвало да се приготвям за"романтична вечеря".Свекърва ми щяла да гледа децата за да можем ние да излезем.Много съм радостна.Чао за сега и приятна вечер на всички.

# 187
  • София
Аз от доста време ви чета,но чак сега се включвам!  Crazy
Мислех си,че съм прокълната от някой все да ми го няма мъжа,но като ви чета се успокоявам!  Confused
Е,сама съм...съпругът пътува из цяла България... все е дно е незаменимия във фирмата и все на него дават нови и нови обекти. Варна,Балчик...сега Кърджали... прибира се в събота и неделя.
Ама виждам,че има момичета,които са сами по цели месеци... Сили ви пожелавам!
И честити празници!!!
  bouquet

# 188
Gwen, добре дошла при нас. При нас няма да се чувстваш сама.
Е, аз в началото също само четях, докато се престраших и започнах да пиша.
То май напоследък много пиша. Сега искам да те поздравя:
 Heart Eyes Heart newsm76 Two Hearts  loveuuu Two Hearts

Някъде има ръце, които искам да докосна.
    Някъде има очи, които искам да видя,
    устни, за които мечтая.
    Има човек с когото искам да бъда на Св.Валентин!

Маркарова, пожелавам ти приятно  изкарване на двойния празник!
Това е прекрасно да бъдеш с човека, който обичаш на този празник.
 Wine Glass kiss
   Желая ти: да съчетаеш двата празника в едно и винаги да си пияна от любов.

# 189
  • София
Благодаря,Каприз!!!
 Hug

# 190
  • Варна
Здравейте, момичета!
Честит Св.Валентин! Бъдете винаги влубени и много щастливи и обичани!
Ние сме седнали с моя мъж и се черпим по случай случая. Баба е на работа и затова сме в къщи, но вчера й оставихме децата и се разходихме по магазините. Разменихме си подаръци. Сашо получи сребърна гравирана халка, аз имам нова чанта и си ги подарихме още в магазина. Отдавна не бяхме имали 2 ч по магазините само за нас. И ние сме заедно близо 13г. и това е 3-я Св.Валентин заедно, мъжът ми до сега ги смята.
Продължавам да се мъча на лап топа на фонетичната азбука. С тая виста е мъка-не отваря някои сайтове, даже тук не задейства проверка правопис и емотикони. Комта беше на ремонт и се оказа бъкан с вируси, преинсталираха уиндолса и се не мога да си пусна нета, иска някакви настройки. Който ни знае сме компутаризирани-хи хи!
Другия петък сме семеймо за 3 дни в Габрово на Узана. Като се върна ще разказвам,
А тази събота ви чакам в Донатело в 14ч
Хайде отчетох се отивам да си пия ракията, че мъжо ме чака.
Наздраве и умната!
Лека вечер!

# 191
  • варна
Здравейте момичета и от мен,първо честит празник независимо дали сте със или без половинките си.Моето момче сега е тук но след две седмици заминава доста далеч и няма да го има три месеца а така си бях свикнала да си е край нас и се бях потпуснала и сега трябва отновода свиквам чеза всичко отговарям аз.А при нас става и голям купон защото оставам седна тинейджърка и едно бебе на една година.За сега спирам защото малкото му е нещо криво и реве.Чао Rolling Eyes Laughing

# 192
  • Варна
Здравейте момичета!
Търся как стоят нещата с пенсионното осигуряване на моряците и попадам на вас и реших и аз да се разпиша! Интересува ме как може човек работещ за компания регистрирана в ЕС да се осигурява за пенсия в България макар и на минималния осигурителен праг. Ако някой е запознат ще съм благодарна...
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН  newsm51 newsm51
И аз съм сама!  Embarassed

# 193
  • Brokenpromiseland
ВИЖ ТУК...и добре дошла в отбора....
Честит Валентин и от мен!
Нас ни тръшна някакъв грип с много хрема и милото детенце двадена не можа да спи като хората....запушва му се нослето...стряска се,плаче.....сега вече нещата се стопираха и вечее добре....а аз си седя самичка...и даже няма  с кой една чаша вино да изпия......супер ми е тъпо smile3518

# 194
  • Варна
Запозната съм с този кодекс и не виждам къде в чл.4 се вмества случая - лице, което работи в чужбина и не е изпратено от български посредник. Това значи, че е самоосигуряващо се, но срещу каква регистрация плаща задължителните осигуровки. Предполагам, че на ЕГН, защото то не е предприятие, както посредниците и няма БУЛСТАТ. И дали това ЕГН трябва да се регистрира като осигурител? Ако може да кажете къде да питам ще съм ви много благодарна!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт