Съпруги, чиито мъже пътуват - 4

• 29 414
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте ,  момичета.   bouquet

ДО ВСИЧКИ СОФИЙСКИ МАМИ :
СЪБОТА - 23.02. в 14:00часа пред ПАТИЛАНЦИ
Всички желаещи са добре дошли.  Heart Eyes

Лека вечер.  Hug

Там сме. Peace

# 226
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

ДО ВСИЧКИ СОФИЙСКИ МАМИ : - малка промяна има в часа
СЪБОТА - 23.02. в 12:00часа пред ПАТИЛАНЦИ ( не в 14 както беше предварително написано)

Лек и слънчев ден.  Hug

# 227
Здравейте и от нас момичета.Само искам да пожелая на всички усмихнат и слънчев ден на всички sun  и приятна разходка  Nature Sun With Face 1swing

# 228
Ехо,Варна,защо няма присъствие?Каприз,къде се губиш?Днес времето е хубаво и ще изляза по магазините да купя малко дрешки за децата.Уте съм на рожден ден- ще трябва да избирам и подарък.

# 229
  • Варна
Здравейте момичета!  Wink
И ние днес ще използваме хубавото време да се разходим.Денис вече е здравичък и ще го водя да си поиграе малко в морската ако не е студено   Grinning

# 230
Родинце, тук съм. Току що се върнах от работа и хоп пред комп. Слънчо се показа и ние вече сме
готови за разходка. Как са дечицата, здрави, а майчетата.
Дано събота и неделя да е хубова, ако искате може да се видим в Морската градина.
 newsm68 1swing  car003

# 231
Родинце, тук съм. Току що се върнах от работа и хоп пред комп. Слънчо се показа и ние вече сме
готови за разходка. Как са дечицата, здрави, а майчетата.
Дано събота и неделя да е хубаво, ако искате може да се видим в Морската градина.
 newsm68 1swing  car003

# 232
  • София
И ние днес с малкия изпозвахме хубавото време. Ходихме до детската градина,той така и не пожела да влезе вътре. В понеделник сигурно с въже ще трябва да го дърпам.  Rolling Eyes
После се разходихме в парка и така до 2 часа.После се прибрахме да спи зверчето,пък и аз, де. Mr. Green

# 233
  • София
Здравейте,момичета!
Ще се радвам и мен да приемете във "вашата" общност,ако позволите така да ви нарека.
Днес разбрах за вас от evenstar,децата ни са в една група детската градина.
Нашият татко кара камион и пътува предимно до Германия,Франция и Холандия.
Курсовете му са по 12-14 дни,едва го дочакваме да си дойде.
А 4 месеца,направо ми става мъчно за silvanka.

newsm51

# 234
Добре дошла mama evinka сред нас.Виждам,че си от София и ако имаш възможност заповядай на нашата среща.

ДО ВСИЧКИ СОФИЙСКИ МАМИ : - малка промяна има в часа
СЪБОТА - 23.02. в 12:00часа пред ПАТИЛАНЦИ ( не в 14 както беше предварително написано)

Лек и слънчев ден.  Hug

# 235
Добре дошла на новата мама и от мен,радваме се да си с нас  Hug

# 236
mama evinka-добре дошла сред нас  bouquet.juju kiss и mama evinka заповядайте на срещата в събота-ще се радваме да се запознаем Hug

# 237
  • София
С удоволствие бих дошла,но ще ходиме на село. Sad
Мъжа ми много обича да ходиме,а аз не горя от желание,но ме изнуди
с обещанието,че ще ходим и до Рилския манастир.
Но на някоя друга среща задължително ще дойда!  bouquet

Благодаря за топлия прием!  bouquet

# 238
И аз благодаря за поканата,но също за съжаление не мога да дойда,защото майка ми  ще ни идва на гости  за събота и неделя.Тя не живее в София и много рядко се виждаме,гори от нетърпение да види мъника.Някой друг път може да дойда,ако намеря кой да гледа Краси,бабите нали са далече Simple Smile,а и срещата е доста далече от нас,ние живеем в Овча купел Simple Smile
 Хайде весело изкарване ви пожелавам на всички!

# 239
  • Варна
Здравейте момичета!
Добре дошли на новите мамчета в нашата компания!

Ние утре заминаваме за 3 дни на Габрово  с каката, тати и компания.
Близнаците оставяме на баба. Даже ви пиша от тях. Багажа е готов остава да се наспим и утре в 8 ч. поемаме. От толкова деца не сме ходили никъде и това  ние първата семейна почивка , макар в намален състав. Дано като пораснат и имаме възможност и за по-чести и продължителни почивки.
Като се върна ще пиша повече и ще има и снимки.
Чао и много целувки от нас!

Общи условия

Активация на акаунт