Съпруги, чиито мъже пътуват - 4

• 29 416
  • 306
  •   1
Отговори
# 210
 WinkЗдравейте отново мили приятелки! Да не сте ме забравили?Аз съм Живка.От доста време не съм влизала тук и не съм писала,защото както се досещате бях с моят любим мъж.Той ни взе при него за няколко седмици,но сега отново сме си самички с Краси.Нашия тати пак замина,този път на друг обект в нов град.Там,обаче не е сам в хотелската стая и няма да можем да ходим при него.Остава само да го чакаме да се прибира по-често,поне на 2 седмици.Поздравявам всички и Ви пожелавам скоро да видите обичните си мъже.Целувки от нас!

# 211
Добре дошла и от мен tina_elena   виждам, че имаш детенце,което е почти на възрастта на моето момченце,разбирам те колко ти е трудно да го гледаш сама,сега са много буйни и щуреят по цял ден Simple Smile

# 212
  • София
Имам чувството,че всички сте от Варна и постоянно си купонясвате,а? Heart Eyes
То няма лошо... Mr. Green

Нашият тати замина одеве,ще си дойде в петък...дългааа седмица пак се очертава.  Tired

# 213
Здравей, Gwen! Доста момичета сме от Варна,
но има и от други места. Но съдбата на всички е една,
да очакваме нашите половинки, кой по-малко, кой повече.
 smile3548 Sob

# 214
Капризче,благодаря ти за стихчетата.С нетърпение очаквам пролета.А лятото как го обичам... sunМного се размечтах.Съжалявам,че пропуснах срещичката,но за малкия беше доста студено.Другия път съм на линия.Нашият тати утре се качва на един кораб който е на ремонт и вечер ще се прибира.Все още си е при нас Hug.

# 215
Здравей те на голямото семейство, и аз да се включа при тук,    нашият татко започна да пътува с тир но в страната само. Имали мами с деца на  2год. Които да са пътували за дена два с таткото .Че мисля като се стопли да посетим с малкия Смолян и др. градове с камиона.Но незнам как ще е някой ако опит да сподели.

# 216
  • София
Никакви проблеми с пътуването-Ането на 2 години обикаляше цяла България лятото с камиона и беше много забавно. само да не е много горещо, че тогава ги хващат лудите и е едно мрънкане.

# 217
  аз мисля на пролет камиона има всички удобства и аз мисля че мног ще се радва защото е малко палав както всички момчета .Благодаря  ви

# 218
Благодаря за топлото посрещане.В началото ще ми е малко трудно,защото малката е много палава,но ще свикнем.Преди малко се чухме по тел. и до сега гушка дрехите на татко си.Не е лесно но няма начин,а като ви има и вас като че ли е по-лесно.А ако имаме възможност и ние бихме се възползвали да се повозим с нашия тати.

# 219
Здравейте, момичета! Много се радвам, че компанията се увеличава, има с кого да си пиша.
Иначе аз си пиша сама, обикалям сама из страничките,  newsm68 е понякога се включва някоя мама.
Родинце, радвам се че ти е харесало, ако ми падне нещо интересно,  smile3529 но не сълзливо, newsm45 ще
го напиша. Срещата мина прекрасно, но все се озъртахме с Илиева за вас. smile3506

# 220
И аз се радвам,е тук мога да споделя трудностите и самотата си с вас,да намеря топла дума и разбиране.Много е трудно да отглеждаш малкото си детенце сам и да се мъчиш да сдържаш сълзите си.Моят мъж замина вчера ,а вече ми липсва и усещам празнината,а и малкия е много кисел,явно и на него му липсва тати,остава да се молим всички да сме живи и здрави,дори и разделени  PraynigЛек ден не всички!

# 221
Здравейте,днес напече слънчо,но все още си е студ cold.juju_kiss ,много е тъжно.И моите деца трудно ще преживяват отсъствията на тати.А и малкия откакто стана на годинка мъжа ми не е правил дълъг рейс.По 20-30дена само и не знам как ще му обяснявам къде е.Ако му кажа на кораба,той ще иска да ходи на морска гара да прибираме тати от Калиакра.Много са привързани към мъжа ми,постояно си играят на"мъжки"игри с колички,войници,динозаври.

# 222
  • Варна
Здравейте
И моят мъж замина миналата седмица. Йоана също е много крива, най-вероятно усеща липсата му. Ще се върне след 4 месеца, а до тогава ще се радвам да е жив и здрав и плаването да мине леко.  Hug

# 223
  • София
Дано всичко мине наред и всички татковци да са добре!  Praynig

# 224
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте ,  момичета.   bouquet

ДО ВСИЧКИ СОФИЙСКИ МАМИ :
СЪБОТА - 23.02. в 14:00часа пред ПАТИЛАНЦИ
Всички желаещи са добре дошли.  Heart Eyes

Лека вечер.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт