Тук всичко е заспало летаргичен сън. Какво ли ще трябва да стане за да се събудят?
Хайде, момичета, къде сте, преди бяхте по-активни?
, без връзка с мен и с никого.Новата му карта е в мен, активирана, но няма как да му я изпратя, защото е постоянно в движение, няма адрес
Ще се моля да ме свържат по някакъв начин от фирмата му, може би посредством някой негов колега , за да му обясня защо телефона му не функционира.Представям си колко е шашнат и си мисли , че аз съм сгафила нещо.Ужас...Та какво да му кажа, вашите мъже как си говорят с вас, с какви карти и пр.?
) и за да разбере,защо телефонът му не работи може да ти се обади спокойно от всяка бензиностанция на която спре.Може да ползва телефон с фонокарта или монети.Има и предплатени карти,но сега нашите мобилни оператори имат толкова добри оферти,че няма смисъл да си взима такава карта.Ние със съпруга ми сме абонати на Мтел и си пишем СМС-и,а и се чуваме поне три пъти при едноседмичен курс.Сметката ми не надвишава 40 лв.Имай впредвид,че независимо кой от двамата е набрал таксуват се и двата номера.