43та Американска чакаща поредното бебче-давай Индиана

• 13 629
  • 304
  •   2
Отговори
# 165
Да се похваля, мъжът ми го повишиха днес, много съм горда!  Grinning

Поздравления! Simple Smile Много хубава новина! Да се почерпите подобаващо.

# 166
  • Boston, MA
Хайде добре дошла на малката Ангелина, чакаме да я видим на снимка! Да расте весела и добра!
Индиана, честито! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство!

Тандури, нашите прозорци са винил, но май двойни и с азот по средата, не знам какво е криптон? Не сме ги слагали ние, апартамента така си дойде...

Вики, и ние нямаме маса, ядем на бар (плот), но Дани е до нас на стола. Вече много иска да излиза от стола, слагаме го да седи на нашите бар столове с възглавница. И той иска да яде в движение, но не му давам, не ми се вписва във възгледите. Вечеря гледаме да ядем заедно, иначе ясно че всеки за себе си.

Зора, много кофти с градината. Наистина си е голям стрес и зор да намериш някой да гледа детето ти, аз 100% повтарям мнението на Биз - бяхме до 18 месеца с баби, не беше много комфортно в двуспален апартамент, за второ нямам идея какво ще правим... не искам баби, а и не ми се дава бебе... ама аз ще имам да го измисля...

След като имате къща за гости, защо не проучите варианта о пеър? Аз ако имах място, веднага се навивах, не е толкова скъпо, колкото нани, и все пак бебка Шушка (много хубаво именце) ще си е вкъщи.

Софко, записах се за вашите видеа.  Grinning Много сладък Дани!
А и много сладка кукла Йоанна на снимките!

...
Да се похваля, мъжът ми го повишиха днес, много съм горда!  Grinning

Наздраве!

Абе, Джулиани как се прее.а....

Гледах Гуд Иър, нещо не ме грабна. Гледах обаче симпатичен Бритиш филм, Конфети, фалшив документален за сватби, имаше смях...

# 167
Честита рожба на мама Индиана!
Добре дошла на малката Ангелина:-)
Да е жива и здрава и много да радва всички, които я обичат!
Прекрасно име...

# 168
бубка...гледах го аз конфети ,такива откачалки  младоженци каквито показаха ...няма просто Laughing
За бара-оххх нашите столове са без облегалка не виждам как ще я кача там,а ако купя друг с облегалка няма да мачва останалите и ще е такава грозна картинка....Гледах маси аз днес ...май натам вървят нещата

тина...хахаха  гледа ли Елън вчера с хавайските столове- за девойките които работите в офис непременно кажете на шефовете да ви купят такиваhttp://www.youtube.com/watch?v=OlDs6b5n3BQ

Отивам да си изгледам шоутата че утре парти ще има у нас и гости с преспиване за 2 дена,така де от време на време малко соушъл лайф не е лошо Wink

# 169
Тандурка,това май още не е по магазините,доколкото скимнах ще е през лятото;
Пумпале,бих инвестирала във всичко което ми спестява 50 мин четене всяка вечер(или поне 10ина newsm78); хич не знам колко е полезно,но изглежда занимавка,книга е,учи ги да четат и пр,иначе аз заспивам над франклин и литъл бил през вечер...
Хиър,бря! задочни поздрави на шефа от нас

# 170
  • Boston, MA
Хъх, забравих да ви се "похваля", че някой си е напазарувал компютър Апъл, а и други неща с моята кредитна карта...

# 171
Бубка,много кофти тръпка.Банката ли алармира,или сами разбрахте за "изненадата"?Вече трябва да си вкараме в речника ново пожелание,от рода на "Бог да пази картите ти и кредитната ти история" (Анет,Блажка,да вкарате в урока по вероучение  Mr. Green).

Ееее,няма ли един да се разпише,дето е  харесал Гуд Иър?Само аз ли се разтапях от атмосферата?Само аз ли намерих за добре поднесена любовната история?Само мен ли ме трогна връзката с чичо му?Само аз ли се разтанцувах на приятната песничка,от момента с икономката в роклята с флорален десен?.....Само аз ли искам да живея в Южна Франция,и да си похапвам в такова бистро?
 КамООООн,дааарлингс!

# 172
Индиана, виждам, че си активна в списъка, браво- чакаме разкази!

Голямо чесито и от мен, да ти е жива и здрава малката кукла с красивото име!   bouquet   bouquet

Бубка, ужас. И какво следва сега? Ти ли сама ли видя или ти се обадиха да ти кажат от кредитната ти карта?
Във връзка с това, което разказваш- на мен пък дядо ми и баба ми вчера станали  жертва на прословутите измами с възрастни хора. Те живеят в Ст. Загора, отишъл някакъв при дядо ми в пенсионерския клуб, където бил той и му казал, че бил съученик на баща ми, майка му била с ампутиран крак и имал нужда от 10лв да и купи лекарства.  Дядо ми се разстроил заради "бедната жена" и му дал 10 лв. Остави това, ами му и казал къде живее ( ooooh!), защото онзи обещал, че ще иде "още утре" да му върне парите. И наистина отишъл, но не на другия ден, ами още 15 мин, след като взел парите на дядо ми. Изтъпанил се на вратата на апартамента, баба ми не искала да му отвори, но той и казал името на дядо ми и че идва от пенсионерския клуб и че дядо ми го праща (  Confused) и баба ми открехнала вратата. И от нея искал пари, но тя е по- печена и му казала, че няма и да си отива. Отговор: "Е как така нямаш пари, 5лв. поне нямаш ли, нали сина ти живее в Америка? "  Sick
След това наглецът му с наглец се върнал обратно пак в клуба при дядо ми и с молби и крънкане как не достигали парите за лекаството му изкрънкал и още 5лв.
Много ме е яд и още повече ме е страх да не се върне пак този мошеник, баба ми и дядо ми са възрастни хора и макар и да се крепят още, са крехки и лабилни, баба ми се движи трудно, с патерица е, само като си представя как, не дай боже, е можело този идиот да я блъсне и тя да падне и да счупи нещо...ох... CryНаправо не знам...

# 173
MrsG ,грозна работа.Тези прекаляват....Не мога да направя коментар,отказвам се.Дано не ги притеснява пак.
 Тук се вихри снежна буря.И то каква!Аз полягам.До утре,банда.

# 174
  • Boston, MA
Ох, това е ужасно за баба и дядо ти. Дано не се сблъскват с този повече... но то им стига стреса, като знам възрастните хора в България как се шашкат...

От кредитната карта ми се обадиха, няма проблем, спират плащанията и ми пращат нова карта, тук за щастие нещата са уредени.

.....Само аз ли искам да живея в Южна Франция,и да си похапвам в такова бистро?
 КамООООн,дааарлингс!

Е кой не иска?  Mr. Green

# 175
Ууу, Макси, колко е порастнала Криси. Много е хубава  Hug
Тенкс Джен.Пораснала , ама днес ми разказа играта.То не бе рев не бе чудо , направо незна какво му стана на това дете.И сега изкъпана , нахранена и в люлката и реве та знае ли се .Приспива за по десетина минути и после рев ...и така цял ден.
Не ми прилича да е колики , ама и идея нямам какво е...

# 176
  • The wild, wild west
Честито на новата мама!!! Това е такова щастие! Grinning Да са живи и здрави и тя и детенцето и цялото семейство!!!!

Мммм, а CFA -то - доста четене е, ама поне е интересно. Аз лично с кеф бих си го чела и сега, ама след първото ниво дойдоха бебчовците и няма време за нищооо...  Laughing

Здраве да е - един ден може би пак...

Като говорите за болест... ние пък май завъдихме алергии от Тексаските дървета, треви и храсти. Борим ги за сега хомеопатично, да видим...

А сестрата на мъжа ми роди с акушерка и във вода преди около 2 седмици - ако някой се интересува ще питам за подробности.

# 177
И при нас днес се вихреше снежна буря. Аз цял ден бях по пътищата. Не знам дали има някой друг като мен, но аз съм с малко шофьорски опит от БГ и сега тук виждам голям зор. Записах се на ESL в един колеж и всеки ден трябва да карам  50 мили отиване и връщане. Когато съм в градски условия не ми  е трудно, но като изляза на магистралата ме е страх. Сигурно ще ми се смеете, но като не съм карала  ми е трудно да поддържам високите скорости на магистралата. Тази е с макс. 65 мили и всички карат с около 70. Иначе мъжът ми ме придружава всеки ден за карането, защото аз съм само с "инстракшън пермит". Ох, оплаках ви си.
Ние Йоанка също я слагаме на столчето при нас на масата, но това е един или два пъти седмично, защото аз гледам вечер да съм далеч от масата, че имам да свалям 10 кг., за да си вляза в дрехите от преди бременността.  На нея много и харесва, слагам и парчета банан или бисквитки и пада голямо мазане.
MrsG, това е много неприятно. Много се дразня от такива наглеци.
MissZ и ние имахме проблем със сухата кожа по бузите и педиатърката ни даде мостра на Eucerin dry skin therapy. При нас ефекта е много добър и сега ще купя кремчето.
sofkobofko, голям сладур, и моята госпожица има дж-ес-ем и го слага на ухото и бърбори Wink
Jenna, дъщеря ми все още редовно спи нощем между нас и ни измъчва. На мъжа ми един колега го беше стреснал да я отучваме, защото неговата дъщеря спала при тях до 7 години Rolling Eyes
Хайде и аз да лягам вече.

# 178
eagle, както казва баща ми скоростта идва с опита  Peace. Аз също нямах опит от БГ, но всичко се научава.

Най-мразех в ЛА, че не може спокойно да си караш в едно платно на магистралата, защото в един момент средните две платна излизат на друга магистрала, а второто от дясно на ляво - на трета  Crazy.

МрсГ, ужасни са тези. Как не ги е срам  Rolling Eyes

При нас се е обърнала цистерна с гориво и са затворили главната магистрала на пенинсулата в двете посоки и то точно в участъка между нас и на мъжа ми работата. Чак преди малко се прибра  ooooh!

# 179
  • Чикаго / София
Честито бебе Ангелина на Индиана! Да е здрава, щастлива и много обичана малката госпожица! Heart Eyes

Индиана, бързо и леко възстановяване! Честито мамче! bouquet

Тук за три часа такава буря се изви! Влезнах в 6.30 на курс, беше приятно, но ветровито време, и като излезнах в 9.30, направо се хванах за главата! Едни виелици, сняг, и то вече натрупал, почти нищо не се виждаше. Едва съм се прибрала с колата! Отдавна не ми се беше случвало да карам в такова време!

eagle , много е сладка дъщеричката ти!

Софко, сладурче е малкия!

Аз днес си изпратих хората на летището! Добре че полета им беше по-ранен и нямаха проблеми! Сега ми е едно пусто и тъжно... Cry

Общи условия

Активация на акаунт