Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са цените на детските градини в различни райони?
Какви са цените на детските градини в Съединените щати и различните щати?
Какви са препоръчителните времена за връзка и трансфер на летище О'Хеър в Чикаго, особено когато полетът е с различни авиокомпании?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са цените на детските градини в различни райони?
Цените на детските градини в различните райони варират значително. Например, в някои области те започват от около 500 до 900 долара на месец за дете, докато в други места те могат да бъдат по-високи, достигайки и надхвърлящи 1000 долара на месец. Важно е да се отбележи, че цените се различават поради различни фактори като местоположение, услуги, включени в цената и качеството на грижа за децата.
-
Какви са цените на детските градини в Съединените щати и различните щати?
Цените на детските градини в Съединените щати варират значително в зависимост от местоположението, качеството на услугите и включените грижи. В различните райони цените могат да започнат от около 500 до 900 долара на месец за дете, но в някои места цените могат да бъдат по-високи, достигайки и надхвърлящи 1000 долара на месец. Важно е да се отбележи, че цените се различават поради различни фактори като местоположение, услуги, включени в цената и качеството на грижа за децата.
-
Какви са препоръчителните времена за връзка и трансфер на летище О'Хеър в Чикаго, особено когато полетът е с различни авиокомпании?
Когато пътувате до О'Хеър в Чикаго, е препоръчително да отделите поне час и половина време за трансфер, като вземете предвид имиграционните процедури и потенциални закъснения на полетите. Ако свързващият полет е с различна авиокомпания, се препоръчва време за трансфер от 3-4 часа, като се вземат предвид процедурите по вземане и предаване на багаж и възможни закъснения на полетите, за да се избегне стресът и неудобствата, свързани с пропуснати връзки.
-
Какви са разликите в практиките с антибиотици между САЩ и България?
-
Какво е аутизмът и как се проявява?

оправяйте се ей,Ели се намъчи значи-да я целунеш от нас с Елла
Само като четох какъв кофти ден си имала и ми призля,дано никога не се повтаря!

Доволни ли сте от Bright Horizons? Александра тръгва в Монтесори ( не че на нейната възраст това има значение), която е по пътя между къщата и офиса ми, и е на 3 мин. с кола и от двете места. От Bright Horizons ми се обаждаха миналата седмица, че имат свободни места, там сме в waiting list от май миналата година. Та, са ми резервен вариант, ако нещо се провали първоначалния план, дано не стигаме дотам.
Неговия изпит е на 1 юни, ако не греша. Само че той си има бебе, вместо стомашен вирус, по-неизлечимо е