43та Американска чакаща поредното бебче-давай Индиана

• 13 367
  • 304
  •   1
Отговори
# 30
И онзи ден получавам семтка за 200 и нещо да доплащам и се почудих какво е. Като им се обадих се оказа, че били сгрешили нещо.  #Cussing out Ама ако си бях платила надали щяха да ми върнат парите.  #2gunfire

Мдам... Атти, мене пък ме насурвакаха с почти $1000. Не знам колко пъти говорих със застраховката, че и три-уей си направихме с докторския офис и пак се не разбраха. Та след н-тия път, най-накрая им увря главата... #Cussing out

Аз като гуспужа с екстенсив международен опит из самолетолетенето, Clairette, определено съм за по-дълга връзка. Само докато минеш имиграционните и си събереш багажа и после пак го чекираш ще минат 2 часа, и то ако самолетът кацне навреме. Бих си взела 3-4 часа минимум, особено ако ще летиш с различни авиокомпании.  Peace

Болните да оздравяват  Naughty

# 31
Juturna, ТинаХрис, Jenna благодаря ви за отговорите   bouquet. Вече твърдо смятам да се опитам да си сменя последния полет, по-добре да повися на летщето, отколкото да търча и да се притеснявам, а какъвто съм карък май по-добре да не рискувам, а и са на различни компании полетите (Луфтханза и Юнайтед). Ако пък не мога да сменя последния полет, ще се успокоявам с мнението на ТинаХрис  Heart Eyes
Atalanta много неприятно преживяване, важното е че всички сте невредими  Hug.

# 32
Atalanta, ужас  Shocked. Добре че ти и децата сте добре   bouquet

Clairette, щях да пиша, но забравих. Една година минахме всичко адски бързо и вътрешната авиокомпания (май точно United беше  Thinking) ни качи на по-ранния полет за Сан Фран срещу $30 или някаква такава номинална сума. Така че има го и този вариант ако случайно минеш много бързо.

# 33
Clairette, и аз да се изкажа в полза на по- дългата връзка. Спести си тичането из летището, ако можеш. Само докато си вземеш багажа и минеш митница ще минат двата часа. Аз нямам спомен да съм изпускала самолет, а доста съм пътувала, но пък доста тичане съм изтичала  Laughing

Аталанта, важното е, че сте невредими. Всичко останало се оправя с пари. Неприятно е, обаче, стискам палци бързо да се оправят нещата.

# 34
Аталанта  Shocked. Добре че вие сте ОК...

Аз нямам спомен да съм изпускала самолет, а доста съм пътувала, но пък доста тичане съм изтичала  Laughing

Оф, и аз мога да се похваля с дузина ласт-минът бординг (и около литър sweat от бягане да ги хвана), но в регистрите си пазя и  три изпуснати самолета (от началната "гара"!!!), единият, от които международен  Rolling Eyes

# 35
Благодаря ви за сайтовете. Ще започвам да ги атакувам. Иначе аз съм в Канзас сити и си търся нещо във финансовата сфера. Имам опит от БГ, но като гледам сигурно тук ще трябва да  започна от по-ниска позиция.
Clairette, час и половина не е малко време за преминаване от терминал 5 до терминал 1, но трябва да се организираш много добре.  Всичко зависи от това, колко бързо ще минеш емиграционните, както и много важно - дали ще кацнеш на време в САЩ. Ето тук виж приблизително колко се чака през времето, когато ще пристигнеш http://apps.cbp.gov/awt/. Също така трябва да си попълнила двете картончета още от самолета, за да не те върнат нещо и да загубиш време. Иначе щом полета ти е с Юнайтед, веднага като излезеш от терминал 5 имат гише и там си даваш багажа за другия полет и после на влакчето за терминал 1.
Днес при нас беше много хубаво времето. Цял след обяд бяхме на вън. Утре ще пусна снимки.

# 36
# 37
  • The wild, wild west
Juturna,
Благодаря. Година и 9 месеца им е разликата. Сега ни е е трудничко, но уж да растат заедно.  Heart Eyes

Eagle,
При търсене на работа, най-добър успех съм имала чрез Монстер или чрез познати.

# 38
Atalanta, слава Богу, че всички, сте добре!!!   bouquet

# 39
Зора, много ти благодаря!

# 40
Трогната съм, много, много!  Embarassed

Виктория - благодаря за жеста!  Hug

Аталанта - най-важното е, че ти и децата сте ОК!  Praynig

Шоколадкина - много хубави деца! Да са ви живи, здрави и щастливи, а вие ще издържите, нямате избор  Grinning

Гласувам за СФ пред Бостън; за Обама пред Хилари; за повече от 2ч. престой, когато за замесени имиграционни; за DISPUTE на сметката, когато има застрахователи на хоризонта  Mr. Green

Аз май днес вече усетих какво е истинска контракция, но все още са по на 30-40 мин и се правя на ударена, защото не ми се иска беба да е понеделнишка... днес щеше да е добър ден за раждане, т.к при нас се изви снежна буричка, а и свекървата беше рожденичка   Crazy

Та засега унищожавам де що има сладолед и шоколад из къщи, че като се закърмим няма да може  Mr. Green и се опитвам да погълна финална теоретична порция "бебегледане"

Пожелавам на всички изключително приятна неделна вечер без каквито и да е болести!

# 41
Атланта, радвам се че сте добре! Как не ви помогнаха, а ви оставиха с отворени прозорци да си тръгнете и то с деца в колата!

Да се изкажа и аз неподготвена, но мен Хилари винаги ме е дразнела. Но аз не мога да гласувам, така че няма никакво значение кой харесвам. Да му мислете вие  Whistling

Индиана, аз нали ти казвам утре да раждаш, какво си се разбързала днес в почивния ден да работиш Mr. Green И недей така и Иван и Ноли са родени в понеделник, я ги виж какви са Убави  Laughing

Пинкито, важното е, че сте свършили работа така да се каже и дъщеричката ти е добре. А за спешното отделение само ще ти кажа, че висяхме 5ч и двата пъти и на моето недоносено дете на 4дни му ровеха буквално в ръчичката да търсят вени с обикновена игла /не специална игла + специална лампа от неонаталното отделение+специалистка сестра/. След това дойде сметка за билирубин, която пратили на външна лаборатория за $4000 /застраховката ги плаща/, при положение,че вътрешната им лаборатория взема само $80. В повече подробности няма да изпадам, но моето мнение е, че в спешното са пълни идиоти поради една или друга причина и най-добре до там да не се стига.

Хиър, същия изпит, да.

# 42
Indiana, леко раждане и здраво  бебче  ти пожелавам! Става ми едно такова хубаво като си помисля какво изпитва човек, особено пък и като ще ти е за първи път! Няма друго такова чудо, с което да мога да го сравня!
Ти колко дни преноси? Аз с Ели преносих 3 Simple Smile Не щеше да излиза човечето  Laughing

# 43
  • Чикаго / София
Атланта, ужас, добре, че сте се разминали само със смачкана ламарина! Дано сте добре с децата!

Indiana, хайде, не ни чакай нас, скоро няма да изпишем темата, но ако родиш, набързо ще я свършим, пълна със честитки!

От обиколките ми тук по детските градини, установих, че се движат в диапазона 140-180$ на седмица на дете. Тук не включвам Монтесори и другите по-скъпи градини. Аз за двете деца платих 280$ на седмица, а градината специално на мен ми хареса, а също и на децата. Щом Дени в края на седмицата ми каза, че не иска да си ходи в България , не я иска градината там, иска да си стои тук и да ходи на градина. Градината много им хареса и на двете. Освен мрънкането първия и втория ден от страна на Дени, повече не им се чу гласа.  Сутрин си ставаха с удоволствие децата. 

Пинкито,  дъщеричката ти няма ли застраховка към all.kids нали е безплатна за деца в Илинойс? Аз миналата седмица попълних апликейшана за моите. Сега чакам да видя резултата.

# 44
Девойки нямате грижи ,ще пускам темите ,не ми е никакъв проблем,стига да не съм на някакъв трип!
Индиана не знам как се чувства една жена като очаква 2ро бебче но всички казват че не е толкова  нереалистично както 1вия път и аз като Тандури ти завиждам  че ще изживееш това чувство-невероятно е!Всъщност за всички ли е вярно  това -я мамите с 2 деца да кажат!

Аталанта...боже какъв ужас и то с децата,добре че ви е подминал дявола!

Аз нали ще гласувам тази година и незнам към кой ще наклони везната-за феновете на Обама : той нали е с бяла -черна смеска ,казва обаче че се асоциира със черната раса повече -този факт не ви ли притеснява?
Мен Хилъри не ме дразни- харесва ми че има "болс" така да се каже и ми харесва това че  вече е минала по президентския път и не точно това я блазни...в смисъл не мисля че ще се дистрактва много със големите президентски плюсове.Има някои неща в листа и които не ми харесват обаче-най вече здравеопазването.
Но ще видим има време още!

Тина къде се запиля бе моме,няма те нещо тези дни! Да ти кажа че гледах Гууд Иър и не ми хареса повече от Мюзик и Лирикс...изобщо даже- даже ме издразни малко,имението голяма красота ама нещо много наблегнаха на това -а любовните истории ги претакаха набързо...боза ми се видя.
Кофти че си отиде младо това момче К.Леджър,явно нелепо!

Общи условия

Активация на акаунт