ДБМ - Г.Оряховица,В.Търново и региона-2

• 25 812
  • 387
  •   1
Отговори
# 105
Момичета при мен има обувки, играчки, дрехи... Някой да дойде да ги прибере - нямам място в ателието да ги държа дълго време newsm78
Аз съм свободна утре следобед,но колата ми не е много голяма(форд Ка).Удобно ли ти е да го взема и според теб ще мога ли да ги събера?

# 106
При всички случаи ще можеш - 5-6 торби са. Ще ти дам тел на лични

# 107
Окс,утре ще звънна Simple Smile

# 108
  • край Дунав
Такаааааа, среднощна проверка- newsm78 значи и Вие ще празнувате Twisted Evilприятно Peace

# 109
Били получи ли съобщението че сме писали едновременно Laughing

# 110
  • пяната на дните
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=273155.0
Ако някой с нещо може да помогне...

# 111
  • Горна Оряховица
Bili и аз съм събрала няколко торби, ще може ли да минеш и през дома Wink

# 112
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
verte а някой познава ли жената,съгласи се ,че неможем да се впускаме при всеки призив за помощ,по принцип ДА,можем, но стига да е проверена и достоверна историята!Да ти кажа,за съжаление се намират и такива,които използват милосърдието и добрите сърца на хората....,прочете ли коментарите след историята Crossing Arms
Тая вечер сбирката мина добре,няма да пусна снимките сега,че ми се спи,решихме единодушно да има Великденски Благотворителен Базар на 18 и 19 април-петък и събота/Лазаровден/,къде...не сме уточнили  Hug така ,че запрятайте ръкави,творете,издухвайте яйца....моля,на мене поне ми трябват доста........
 Stop и най-важното ЧЕСТИТ 8 МАРТ мили момичета   bouquetБъдете жени благословенни
с любов и нежност надарени  Heart Eyes с усмивка вечно озарени и с много радост наградени!

# 113
  • пяната на дните
 Честит празник, мацки!  bouquet
Дидка, просто случайно попаднах на темата, там се питаха момичетата дали чете някой от Търново, реших да обърна внимание, ако все пак някой мисли, че може да е полезен с нещо. Самата майка е регистрирана във форума. Иначе личното ми мнение по въпроса... дано не прозвучи грозно... е, че млади, здрави и прави хора трябва сами да намерят пътя и да носят последствията от решенията си.

# 114
Здравейте!
 За тази жена , която е в безизходица, искам да си кажа и моето мнение. Фактът, че е взимала заеми и кредити в моменти, когато е знаела, че ще дойде ден , в който това ще я тегли към дъното... Казва, че не може да понесе вечерите, в които детето я пита какво ще вечеряме, в същото време взема пари на заем , за да му купи бананче...
 Чесно казано, всеки от нас май е изпадал в ситуации, в които точно сега не може да купи на детето си банан, шоколад, сладолед....и просто не му купува, а не взема заем.
 Струва ми се, че тя не може да се оправя с пари. Дано да намерим начин за личен контакт с тази жена, за да разберем от какво на практика има нужда. В този форум жените са помогнали на много майчета, за да изхранят и  отгледат достой но децата си, но не знам защо това бананче много ме издразни...
 Мили момичета, честит празник-бъдете обичани от всички около вас!-май с това трябваше да започна.

# 115
 Честит празник и от мен!Бъдете здрави и щастливи!
 За Анелия,мисля че е най добре личен контакт ,за да може по добре да се прецени що за човек е и дали може да и се вярва.Получих съобщение от нея ,че няма нищо напротив да се видим и нищо повече.Мене това повече ме дразни, че търси някаква помощ и подкрепа,а сега трябва за всяко нещо да питам,"къде живее,колко е голямо детето,момче или момиче,къде работи,кога и къде е възможно да се видим и т.н."Ще видим може  да излезе свястна жена, изпаднала в безисходица.

# 116
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА.
Радвайте се на всеки, миг щастие с което, Господ ви дари.
Така живота ще е по- лесен и весел.

# 117
мацки Честит празник !!!
имам молба, да ми пуснете на ЛС инфо за базара - кога, къде и от колко 4аса ще е
трябва вече да пускаме към пе4атницата информацията и ми трябва до понеделни Hug

# 118
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
  bouquet Чут Чут   ooooh! ами като не сме решили къде да е точно  Thinking освен да кажем, че ще е на 18 и 19 април в центъра на града

Hug ето и обещаните снимки от ползотворната ни среща в механата   Mr. Green bili i very77      fiesta         Зла(то) и /bozgounova 

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 07:47 от Дидка

# 119
Bili и аз съм събрала няколко торби, ще може ли да минеш и през дома Wink
Съжалявам,легнала съм си преди да ти видя съобщението.Може да уговорим нещо за тая седмица,тъкмо още не съм закарала на Дидка предишните,ще и ги дам заедно.
...
 Чесно казано, всеки от нас май е изпадал в ситуации, в които точно сега не може да купи на детето си банан, шоколад, сладолед....и просто не му купува, а не взема заем.
Пък аз бих взела назаем,за да купя банан не детето си ако му се дояде и не съм съгласна,че банан и сладолед са в една категория.

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 16:22 от Bili

Общи условия

Активация на акаунт