ДБМ - Г.Оряховица,В.Търново и региона-2

• 25 810
  • 387
  •   1
Отговори
# 90
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
На 1 март имен ден има Евдокия ,но не и Мартина  Hug Мартина празнува на 14 април
Чакаме снимките Thinking
verte супер ти е идеята   bouquet   за заключен албум и само ние да си знаем паролата,за да може всяка една от нас да качва и да гледа 

# 91
Здравейте и от мен. В Страхилово беше, наистина много мило и забавно. А баба Марта чак аз я пипнах за късмет.
Новите мукети са много готини,децата много им се радват.
 Ето и една снмка как ,баба Марта, разказва приказки върху новия мукет.

# 92
  • Горна Оряховица
МАРТИНА се роди на 2 март   ura/и днес черпя beer/.
Очаквахме да се роди по това време и я кръстихме на Баба Марта/1март/,не е кръстена на нейна баба.Затова на 1 март черпим за нейно здраве , да е бяла и червена като мартеничка.
Е след като знам кога и е именния ден може да черпя и на 14 април,но Баба Марта за мен е много важна част от българския фолклор и за нашето семейство и няма да спра да черпя на този ден.Важно е празници да има и поводи  да се повеселим  Drunk
Благодаря ,Дидка 55
А ИНА има ли имен ден newsm78

# 93
ЕЕее щом на баба Марта   bouquet
Днес получих от София чорапи...трябва да са 220 чифта,не съм видяла със сигурност,8 големи пъзела и обувки!Благодаря на Ралица и на майка и,че ги докараха  Hug

# 94
Дидка - мокета е разкошен.
Много красиви мигове на него да изживеят малките палавници.

Честит 3-ти март момичета!

# 95
Предложение за сбирка със запивка по случай 8 март  Hug на 7 март-петък от 18ч в механата на банята.....за сега 4 желаещи има...моля всеки да си каже тука ..ще идва или не,няма да окъсняваме
на този етап ....двете Дидки,Биляна,Теодора newsm78други

# 96
  • Горна Оряховица
На мен ми се иска да дойда ,но пустото му гледане ....Rolling Eyes
Е, щом е за 8-ми март ще разчитам на мъжо newsm78 Не трябва ли предварително да си запазим места? newsm78

# 97
Днес ще го направя...това със запазването

# 98
  • Горна Оряховица
А, включи ме тогава,някакво плащане предварително има ли или свободно си отиваме,просто ще се запазят местата?

# 99
Момичета при мен има обувки, играчки, дрехи... Някой да дойде да ги прибере - нямам място в ателието да ги държа дълго време newsm78

# 100
Днес съм резервирала маса в механата на Банята за 7 март,петък от 18ч Който недойде ще го глобяваме поотделно  Mr. Green Извинителни бележки неприемаме

# 101
  • Горна Оряховица
very77 пусни и някоя друга интересна снимчица, че ги правиш много хубави bouquet

# 102
Не е препоръчително да се пускат тука снимките,защото от Закрила на Детето неразрешавт публикуването на снимки от домовете,като се видим утре ще уточним парола за наш албум със снимки от посещенията в домовете и там,всяка една от нас ще може да разглежда! verte даде това предложение и мисля,че е много удачно

# 103
Здравейте! За съжаление  ще пропусна срещата-нямам гледач. Пожелавам ви приятно изкарване, ще се реванширам при срещите в детската сладкарница  bouquet!

# 104
  • Горна Оряховица
Не е препоръчително да се пускат тука снимките,защото от Закрила на Детето неразрешавт публикуването на снимки от домовете,като се видим утре ще уточним парола за наш албум със снимки от посещенията в домовете и там,всяка една от нас ще може да разглежда! verte даде това предложение и мисля,че е много удачно
Идеята е добра-ще се получи интересно. Wink Има запечатани много ценни моменти.

Общи условия

Активация на акаунт