ДБМ - Г.Оряховица,В.Търново и региона-2

• 25 808
  • 387
  •   1
Отговори
# 75
ей,момичета,съвсем ни се е успала темичката.... Naughty
аз много съжалявам,но виждам,че няма да се класирам за тази среща.....бързах,бързъх,ама-на,няма да мога,много сори,но тъкмо ще има помече място за други желаещи! Peace

# 76
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
То и други желаещи едва ли е имало,тъй като много неща ми се струпаха изневиделица на главата и трябваше да закъснея звъннах на три от момичетата за да предупредя и да предложа да дойдете до нас,но уви и на трите места ..нямало да идват на срещата Sad така и нетръгнах и аз!
Трябваше ако можем да излезем да продаваме мартенички,аз сама немога....
Кога да е базара,кой какво прави,кой ще идва в Русе, в петъка кой в кой дом ще иде за тържеството  newsm78
........ако някой мисли,че можем да се видим предиобедно време някъде,да пише,но моля и който ще идва да даде знак от тук нататък ,че е прочел и ще дойде,да се знае...да не се ходи напусто.

# 77
  • пяната на дните
 Някой от Търново ще пътува ли утре? Мога да дойда за който дом има по-малко желаещи, но съм с детето, няма начин. Но тя е послушна, няма да пречи. Доколкото разбрах мартенички има достатъчно?? Или да купя още ?

# 78
  • Велико Търново
Ще разбера дали мога да дойда и аз,но ще е по-късно вечерта.Чакам да излязат едни резултати от изследвания на Божа и ще пиша на Верчето Peace
Verte,утре може и да оправим посоките с теб Mr. Green

# 79
здравейте, аз утре ще ходя в страхилово .имам кола и ще пътувам от велико търново.обадете ми се да се разберем.
isq very77

# 80
very77 ти от Търново за Страхилово, ние с Дидка от Горна Оряховица за Г. Сеновец, който има желание да пише до утре до 11 часа къде ще идва, (това е молба, а не заповед), за да можем да се разпределим по маршрутите.
3а срещичката ще се съобразим с работещите момичета. Казвате и тръгваме Wink

# 81
  • Велико Търново
За голямо съжаление не намерих гледач и отпадам CryНагушкайте дацата от мен Hug

# 82
 Stop мартенички имам много,ще дойдете да ви ги дам...на тия които отиват в Страхилово...
 Hug чакам Ралица да се обади,че носи нещо за домовете от София

# 83
  • пяната на дните
 'Ми в такъв случай, аз съм за Страхилово, щом Very77 ще пътува от Търново. Ще и звънна малко по-късно, да не събудя някого.

# 84
След половин час сме в Търново с Дидка, някой да й се обади по GSM-a (има го в началото на темата)да дадем мартеничките за Страхилово. Да се разберем, къде да ги донесем по точно.

# 85
Ние вече сме се уточнили за мартеничките,то ще има и други неща!Вера ще дойде в 13ч до нас

# 86
Аз и Теодора /Злато/ ходихме вчера до Горски Сеновец,децата се бяха приготвили вън на двора за тържеството,имаше поздрави,песни и стихчета,белокосата Баба Марта раздаде мартенички на децата...след нея и ние! Направихме малко снимки ,по-късно ще ви ги покажа,ще пиша и кой даде мартеничките за децата
 Crossing Arms мисля да не се насилваме за Великденски базар,неможем да се събереме да се разбереме,какво остава за подготовката,то вече няма и време ......вие имате думата ,но като гледам на тоя етап ...моето мнение е такова  Crossing Arms

# 87
  • пяната на дните
 Хайде и аз да разкажа за празника в Страхилово Simple Smile.
 Децата бяха подготвили много дълга и хубава програма със стихчета, песни и танци. Бяха пременени в народни носии и като цветенца. А Баба Марта беше най-истинската, която някога съм виждала! Тя и лелите от дома раздадоха мартенички, после и ние им раздадохме, докато има - накрая някои хитрушковци имаха по 6-7 мартенички Simple Smile.
 Новите мокети са супер и много освежават помещенията, пералнята тепърва ще и разучават инструкциите, поръчали са найлонови пликове Embarassed за новите дюшечета, и скоро ще ги сложат и тях.
 Снимки има много, но като се появи фотографката, ще каже къде можем да ги видим.
 Предлагам да си направим албум с парола за снимките с децата, за да не могат да ги отварят случайни хора, понеже нали не е желателно, и в същото време всички да можем там да ги качваме.

Честита Баба Марта и много здраве на всички вас и на любимите ви хора!

# 88
  • Горна Оряховица
Това ,което писахте е страхотно и много ме развълнува,но аз както и друг път не можах да се включа. Cry
Надявам се малката като тръгне на ДГ да имам време да ходя и аз.Сега гледачи не се намират #Cussing out,а като тръгне на градина всеки ще се натиска , че му е мъчно за нея.Както и да е ,гледам да се наслаждавам на времето с нея,защото то скоро ще бъде ограничено.Но тогава се надявам да зарадвам някоя душичка от Страхилово или от където и да е.
Поздравявам ви и ви прегръщам за усилията ,които направихте  bouquet

# 89
  • Горна Оряховица
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ И САМО НАПРЕД!
ЧЕРПЯ ВИ - ВИРТУАЛНО за именния ден на голямата ми дъщеря МАРТИНА!

Общи условия

Активация на акаунт