ДБМ - Г.Оряховица,В.Търново и региона-2

• 25 838
  • 387
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,дайте повече инфо за тази жена,за която става въпрос.Мисля,че мога да помогна с нещо.Опитах се да намеря темата за нея,но безуспешно.

# 136
Утре-петък 14.03.2008г.
в 16.00ч. среща в Джаваната.
(Заведението след маймунката.)

# 137
Момичета,дайте повече инфо за тази жена,за която става въпрос.Мисля,че мога да помогна с нещо.Опитах се да намеря темата за нея,но безуспешно.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=273155.0
Това е темата.
Утре-петък 14.03.2008г.
в 16.00ч. среща в Джаваната.
(Заведението след маймунката.)

Аз заминавам за София малко непредвидено,после ще разказвате Simple Smile

# 138
  • Горна Оряховица
Аз като гледам как вали и е студено до утре едва ли ще се стопли,но нямам нищо против Mr. Green

# 139
 Bili ,благодаря! Hug
Отивам да разгледам темата!

# 140
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,въобще не се усетих,че днес трябва да се подготвя / почисти и подреди църквата и двора / за утрешният Тодоровден,а и камбаната трябва да се удари следобеда за утрешната служба.Немога да идвам чак на Джаваната,ако искате да се видим в 15ч...15 и нещо на по централно място,айде пак на Свети Валентин  Flutter

# 141
Добро утро! Аз ще дойда.

# 142
С бебето ли ще си?
fiesta ще нося пастата

# 143
  • Горна Оряховица
Дидка,аз няма да мога да дойда ,ще съм извън града,но като се прибирам ще мина покрай вас и ако си вкъщи ще я взема ,ако не си ще се чуем и ще се разберем.

Тиха водичке, искам да ти кажа нещо по повод гледачка,но това като се видим.

И още нещо много  искам да се видим и да обсъдим една идея за помощ за самопомощ Mr. Green

# 144
Аз неможах да се появя на срещата,неочаквано мъжът ми ме повика да му помагам в работилницата ...та до сега  Sick
fiesta кога да се видим newsm78
Момичета,с какво да съчетаем базара ,че да стане по-запомнящ се и впечатляващ,дайте да помислим,аз ще говоря с кмета,дали по него време ще я има естрадата на площада,ако я има на Лазаровден да направим един пролетен концерт с деца от домовете,пък и да не е естрадата,пак може,само да поискаме озвучителна техника  Hug нещо такова ми се върти в главата от известно време,ще поканим едни от народните състави да поиграят и накрая едно общо хоро  Thinking

# 145
Ами да -с бебето щях да съм, ама Дидка като ми пусна съобщението, реших, че срещата се отменя-правилно ли съм постъпила?
 фиеста-казвай, че ми събуди интереса, в понеделник имам среща с поредната кандидатка...

# 146
  • Горна Оряховица
Тиха вода,по-късно ще ти пиша на лични,че сега децата трябва да ядат,но не е нещо кой знае какво,просто по-голям избор.
Дидка,минах покрай вас преди малко ,но нямаше никой,ще трябва да се видим,но немога от сега да кажа,утре за празника съм сигурна че ви е много натоварено,в неделя ще съм заета,значи другата седмица  - пак тук среща за уговорка.

# 147
Получих съобщението на Дидка, когато бях вече пред заведението.
Почаках Елена до 15.15ч и си тръгнах.
Другата седмица дано вече се съберем и да мислим за базара. Повече главици-по повече идеи.

# 148
Моля всички момичета,които идват в домовете да ми пратят на лични трите си имена и ЕГН

# 149
Моля всички момичета,които идват в домовете да ми пратят на лични трите си имена и ЕГН
За какво са? newsm78
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт