ДБМ - Г.Оряховица,В.Търново и региона-2

• 25 843
  • 387
  •   1
Отговори
# 150
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Понеже ходим в домовете,а някъде се спекулира с името на ДБМ-представят се от наше име,и е хубаво в София да ни имат имената и ЕГН-то/както и аз де-така ще ви знам и рожденните дати Flutter кой кога има да почерпи Mr. Green/,за евентуална справка ,ако се наложи
Злато-Доре ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН готова ли си с почерпката ,ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС

# 151
има ли значение местонахождението ми?В смисъл може ли да разкажеш  за спекулации? иначе няма проблем веднага си давам данните.аз за сега съм била само в софийските,но това не означава,че не съм съпричасна  и няма да се запознаем из родния край!

# 152

Злато-Доре ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН готова ли си с почерпката ,ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС
Честито на всички адашки! Със здраве да си носим името!
Почерпката е нагласена, петела обезглавен,
За добри хора с огромни с отзивчиви сърца-винаги има какво да се сложи.

newsm51

# 153
Момичета,трябва да се видим,или да се намерим в скайпа,за да обсъдим нещо,моля ви,които не са ме включили в листите си didka_the_best...направете го,да се взаимовключим  Mr. Green и в един общ чат да си водим разговорите,ще е по-лесно мисля    newsm78   
Идва 23-ти - неделя - карнавала в Русе,щяхме да ходим,кой ще идва  Thinking трябва да се уточним,хубаво ще е да ги посетим,да се запознаем,да обменим опит,ще имат и нещо като базар....
Ако някой има предложение за среща,фиеста искаше една учителка да води да се запознаваме,казвайте

# 154
  • Горна Оряховица
Хайде за утре да се уговорим нещо.
Ако е за предиобяд към 10,30-11 в Деметра има ли желаещи?
Много ми се иска да е на тихо и незапушено място,защото съм болна и нямам глас /почти/.
Ако е за следобяд  след 14 ч. добре ли е?Казвайте на кой как му е удобно?

# 155
Хайде в петък 14.30ч в Деметра детската  Hug само моля ви  Praynig пишете тука дали ще се съберем за да се знае

# 156
Добро утро!
 Ако времето става за излизане-ще дойда!

# 157
Значи Stop
 на 26-ти от 15ч ще се празнуват рожденни дни в Горски Сеновец
 на 5-ти април към 16ч пак там ще дойде Васко Кръпката с групата си да изнесе обещаният концерт пред децата......ориентирайте се предварително със задачките си ,да сте свободни,кой кога ще идва да знам
В Дебелец не сме ходили още  Sick

# 158

Честита първа пролет, момичета!
Да сте весели, засмени като пролетното греещо слънце!

# 159
  • Горна Оряховица
Аз ще се постарая за утре ,но ще пиша пак  Heart Eyes

# 160
малко идеи за тия ,които творят
http://zadoma.rozali.com/velikden_28.html
http://www.velikden.startirai.com/ukrasa.html
и въобще тука на украса за великден има много неща  http://www.velikden.startirai.com/
аз ще ида за пиленца и магнитчета във Варна сигурно в началото на април,днес ще купим шперплат за да се изрежат фигурки за хладилник,после ще ги оцветяваме
fiesta ще ти взема пастата
 Hug и от мен ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ http://www.pami.hit.bg/doors/13temi/04prolet/prolet.html

# 161
  • Горна Оряховица
Хайде дано този път се видим, че започвам да чистя Mr. Green
А навън е едно времееееееееее  #Cussing out

# 162
разписвам се,че съм с адски грип-не съм за гледане(бременни и майки с деца до 3 годни да не припарват до мен yu5!!!!!
остава ли за 14.30,че ако е толкова зор да мина къв 14......по ми е удобно за един чай към 14
дидка,паднала ми е батерията на телефона,скъпа-драсни един ред тук,ако имаш нещо да ми казваш...... Hug

# 163
  • Горна Оряховица
Аз ще дойда към 14.30ч. с тази мама ,която работи в Центъра за деца с увреждания,тъй като и тя иска да се включи и да решим как да им помогнем.Аз имам една идея ,важното е вие какво ще кажете newsm78

# 164
Дидонче,ела по-рано,аз ще съм там към два без нещо с една приятелка

Общи условия

Активация на акаунт