ВРАЦА - 7

• 11 253
  • 297
  •   1
Отговори
# 195
Ставайте, че ше изпуснете хубавия ден. Слънчицето вас чака  Flutter

# 196
времето е страхотно само за разхотки като гледам парка зад дна-то е толкова оживен и чак им завиждам че работя  Rolling Eyes Cry но след малко съм аз на ход

# 197
Здравейте.Днес освен на разходка ходихме да видим бебешора.Сладко се протягваше на мама в пупата preggo още не се вижда какво е.Следобеда имахме гости,после си направих една следобедна дрямка и ето ме на линия.Вие как изкарахте днешния ден,предполагам в разходки кой с  1stroller кой със приятелки

# 198
Аз ходих на разходка и подишахме чист въздух, помрънка малката и поспа  Flutter

# 199
a 5 лунарен месец коя седмица се води?

# 200
Добро утро  Hug
Страхотно време още от сутринта. Стоя си на отворен прозорец по тениска Crazy
Аз така и не разбрах коя лунна седмица кога е  hahaha

# 201
ей супер време Laughing
колкото до лунарните месеци- лунарния месец има 4 седмици точно. И бременността е 10 лунарни месеца. Та 1-ви лунарен месец е от 1-4 г.с;
2-ри: 5-8г.с
3-ти: 9-12г.с
4-ти:13-16г.с
5-ти:17-20г.с и т.н.......А гестационната седмица( г.с.), ако не се лъжа се брои от предполагаемата дата на зачеване( 2 седмици след последна менструация)
Приятни разходки на всички мами и бебчовци Hug

# 202
здравеите на всички, наистина жремето е супер и от сутринта сум се разчистила раступала и т.н.а сега ми се иска и една разхотка Приятна разхотка на които се канят да излизат

# 203
Meрси afroditka1783 ,приятна разходка и на теб.Аз направих закуската,хапнах и сега съм готова за излизане Grinning

# 204
А аз си седя вкъщи, че духа навън.

# 205
ехо,има ли някой?

# 206
# 207
Добро утро от мен Hug
Вчера колко хубаво време ,а тази сутрин щях да замръзна по пътя за градината.
Момичета искам да се похваля -изкарахме си страхотно през почивните дни!Бяхме на гости на едни приятели .Беше невероятно !!!На едно село с голям двор децата по цял ден навън с люлки,топки.После си направихме разходка из гората с джипове беше доста екстремно особено за децата JoyОбичам хубавото време
Пожелавам ви успешна седмица и усмихнат ден на всички!!!

# 208
Добро утро и от мен  Flutter
Леле ама как се развали времето  ooooh!

# 209
може ли да не забележем това време така се бях зарадвала предните дни като малките деца по - цял ден навънка и ходихме към ледениката се разходихме беше супер

Общи условия

Активация на акаунт