ВРАЦА - 7

• 11 258
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
afroditka1783 справяш ли се с работата научили консумативите? За твоето състояниертази работа ми се вижда множко не се напъвай много! Как реагира шефа  newsm78като разбра за бременността ти ?Разкажи ми ако искаш .

# 181
момичета мъчи ме голямо главоболие.да имате идея кое е безопасно за бебето?дали не беше еферлган?

# 182
Мен много ме мъчеше главоболие- помага парацетамол. То и друго не може да се пие Simple Smile Днес ще е чудесен ден, вече успяхме да излезем и е доста приятно. Следобяд пак ще има разходчица- лек и прятен ден на всички мами Hug

# 183
Първо прочети на листа от кутийката какво пише, че доколкото си спомням парацетамола не се пиеше до третия месец. Но не съм сигурна.

# 184
мерси момичета,сега ще изпия един еферелган,пише че съдържа парацетамол,значи ще помогне а и в сп.9месеца пише,че е безопасен Simple Smile дано ми мине скоро,че не се издържа

# 185
Момичета, кажете ми къде има магазин за обувки за дете на 1г. Искам да й купя някакви ботушки да си ходи навън, че й се ще като гледа другите дечица и тя да щъпурка. Не че вече се справя сама, но все пак. Но ми се ще да са качествени ботушки, нещо от сорта на Колев и Колев напр. Досега си седеше кротко в количката с едни ботушки, които обаче не стават за ходене.

# 186
Виж за ботушки в магазинчето над кафе "Романс" или Мечо Пух на Петропавловска. Незнам какви са, защото не съм се сблъсквала все още с детски обувки, но там има много богат избор. Peace

# 187
знам за един магазин на здравец срещу книжарница нова галерия се пада,а другия е над романса.от там купиха ботушки за племенницата,мисля че все ще намериш нещо което да ти хареса и да й е удобно на малката Wink

# 188
Срещу болницата е другия "Мечо Пух",по-големия.Аз съм купувала ботушки от един магазин в блока на полицията,от страната на магазина за сувенири "Двете тикви"

# 189
Здравейте и от мен,аз тук на работа толкова съм се отплеснала да оправям едни неща,че не забелязах кога мина времето.Навън е страхотно време,дано се задържи по дъго така.

# 190
Буба утре го дават с два три градуса по-топло. И поне четири пет дена ще е слънчево  Hug

# 191
# 192
Мерси, момичета! Ще ходим сега да й търсим нещо. В неделя ще й правим рожден ден и кръщене на малката. Вече сме на 1г. Най- лошото е, че всичко живо се изнатръшка с грип с 39 градуса температура. Ама какво да правим, родихме си се в такова грипно време, няма как, трябва да го отбележим.

# 193
Радвай се че си се отплеснала че аз така съм затрупана от работа че не мога да си вдигна главата па камоли да смогна да ви пиша ooooh! #Crazyнаправо откачам
ZuzuM - шефа го прие нормално и каза че като доиде време ще наеме друго момиче. За сега работата не е тежка вярно има дни в които е натоварено но повече е тичане из магазина и седене на крака.

# 194
Добро утро  Stop
Сияние не се притеснявай за кръщенето, мен са ме кръстили като ученичка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт