ВРАЦА - 7

• 11 259
  • 297
  •   1
Отговори
# 165
Споко и аз като теб съм на работа и няма къде да мръдна.

# 166
Момичета как ги качвате тези снимки?Аз съм още нова и незнам. Embarassed

# 167
Трябва да си направиш регистрация в сайт в който да ги качваш. Примерно http://www.snimka.bg/

# 168
ехо има ли някой?

# 169
  • Враца
Момичета как ги качвате тези снимки?Аз съм още нова и незнам. Embarassed
www.bgphoto.net
Ето тук е по-удобно..качваш целия албум наведнъж..

# 170
Благодаря ви.  bouquet

# 171
Сега съм се сетила да ви питам. Знае ли някой дали в нашия малък скромен град да се продават капаци за котлони?

# 172
Момичета докато изчетох какво се изнаписали ................ Много отдавна темата не е била толкова активна  Grinning
Добре дошли на новите мами   bouquet
Марги Криси е станал голям красавец и колко е пораснал  ooooh!. А каката ....вече си е наистина Кака Whistling
Лека вечер  Simple Smile

# 173
Добро утро   Nature Sunny
Пу съм си първа.Как сте от вчерашната разходка ?
Аз вчера успях  ooooh!да изляза по-рано от работа и аз се разходих по пробива с приятелки преди да взема децата от градина.Като ги взех вече беше станало студено .Дано в събота и неделя да е хубаво времето да поиграят навън децата 1swing,че тая зима Cry
Приятен и усмихнат ден на всички sun family

# 174
Добро утро и от мен. Днес го дават слънчево и около 8 градуса. Може и аз да се класирам с вякое кратко излизане до магазина  hahaha

# 175
  • с/у ОколоМръсТното
Скорпионка, драго ми е  Hug
Голям сладур е новия бонбон в розово...ммм... гушка ми се бебе  Party

Марги, ама наистина каката си е вече голяма дама... Замислих се, че и на мен/нас малко ни остава до тази реалност. Боже, а кога бяха малки... Искам си ги бебета.  Crossing Arms

Абе Бонбоните със сол също се загубиха...  Rolling Eyes

# 176
Ех,какви сте! Видяхте хубаво време и хоп навън ,а за мен някои мисли ли,че съм на работа и ми се разхожда!

Аз, аз, мисля  Cry Можем да си се съжаляваме взаимно работещите  Mr. Green

# 177
Добро утро Grinning аз днес имам задачи в къщи и май няма да има разходка,поне на този етап.А вие какво правите?

# 178
здравейте и от мене, малко ми е натоварено тези дни но намирам време от време на време newsm78 че се оплетох да влизам да прочитам по някой ред. И на мен ми се разхожда в този хубав ден

# 179
  • Враца
Благодаря ви за хубавите думи..стоплиха душата ми..   bouquet..а каката ни наистина е голяма вече....ще навърши18... ooooh!...остаряваме... И Криси и той расте..но си е същия палавник.... Whistling

Общи условия

Активация на акаунт