ВРАЦА - 7

• 11 227
  • 297
  •   1
Отговори
# 255
Аз раждах в София и не мога да помогна.
А за
Мами, пазарувате ли от La redoute?
Гледах сайта, много хубави работи, но още не съм се наканила да си купя нещо. Иначе познавам една мацка, която си е поръчала и като и пристигнат ще я питам за подробности, за да съм по-сигурна. А има и сайт в който Български мамчета си продават неща купени от там.

# 256
Ейто тук също имам снимки и клипчета и др. http://mimkaaz.multiply.com

# 257
аз ходя при д-р Славейкова с добри впечатления съм за нея показа ми и ми обясни всичко на видиознона беше много интересно да се надяваме че няма да има усложнения че то тогава и господ не може да помогне и при всеки може да се случи Praynig.
А за магазина ще вляза да го разгледам непременно!!!! Hug

# 258
mi6ence добре дошла при нас. Колкото повече толкова по весело Peace

# 259
Май днеска аз ще съм първа. Добро утро на всички ранобудници Simple Smile

# 260
Вчера цял ден не можах да вляза чак вечерта ми позволи нещо му става на нашето форумче newsm78

# 261
Добро утро и от мен.
На форума наистина нещо му става. Взе всеки след обед да зазикля и е много изнервящо, особенно както бях написала нещо и щеше да иде в небитието, а толкова си играх  ooooh!
Вие как сте в това лошо време? Вчера малката хулиганка, нищо че е на 7 месеца, ни откачи едно копче от клавиатурата. Лелеее каква беше физиономията на баща и като видя  hahaha Сутрин от 5:00 в нас си имаме певица. То е викане, пеене, кара ни се даже  Crazy  Лудница е от рано рано. Айде аз отивам да си направя кафенце

# 262
Здравейте и от мен .Сколасах и аз за малко свободно време._baby и аз следобяда образувам нерви с този форум,а си мислех че е от скапания ми компютър на работа.
Приятен и усмихнат ден желая на всички!!!Имайте още малко търпение мили мами много от зимата отмина остава малко до пролетта Hug

# 263
Вече ми е като мечта тази пролет  hahaha

# 264
_baby върна ме в дните ,когато  родих Марти на 10 ден бяхме вече навън от сутрин до вечер.По цял ден с количките на разходка.Беше супер и време и преживявания Ех колко бързо порастват децата и колко бързо минава времето .Ангажирани с всекидневието -работа вкъщи готвене чистене и в един момент виждам сега до себеси големи деца ,които вече разбират всичко.Обръщайте внимание на децата си колкото и работа да имате .Работа винаги има а времето с децата никога не се връща.Ох ,малко се улисах в размисли извинете ме Embarassed

# 265
Сайта започва да зацикля  #Crazy
АЗ повечето време го отдавам на бебчо, после е апартамента и компа, а мъжът е на първо място  Peace

# 266
Здравейте и от мен,
_baby хубава закуска си ни спретнала Wink,
ето ни и нас http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200294

# 267
Голяма сладуранка си имаш  Grinning И грижовен татко.

# 268
Пу пу какви хубави бебоци newsm53  _baby не така със тези изкушения,че голямо слюнкоотделяне стана smile3521 аз преди малко ставам,че вчерашната разходка из столицата ме измори,снощи само помирисах възглавницата и заспах

Последна редакция: ср, 06 фев 2008, 12:16 от litle angels

# 269
Какво прави в столицата?

Общи условия

Активация на акаунт