ВРАЦА - 7

• 11 230
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Как се качва снимка.

Отваряш снимката и цъкаш с десен клавиш на нея и последното което пише трябва да е Информация за елемент или Пропърти. Цъкаш на него и трябва да има два линка. Копираш втория и си отваряш форума. Когато си отворила да пишеш, точно над полето за писане има едни квадрватчета с картинки. На този ред който е точно над полето за писане първата картинка е със снимчица, втората с планета и т.н. Ти цъкаш на квадратчето със снимката, между двете затворени скоби: ]тук линка[ слагаш линка, най-лесно е с ctr и V. Натискаш предварителен преглед и трябва да има снимка. Надявам се да съм била полезна. Ако нещо не разбираш питай, че ме няма много в обясненията  Blush

Понеже бейби е обяснила много хубаво как се качва снимка и аз най- после разбрах как става това ви пускам снимка на моето момченце  Hug

# 241
Добро утро момичета!Аз съм от ранобудните и реших този път аз да ви поздравя първа LaughingДнес пак се очертава гаден ден така че цял ден ще сме си вкъщи.Хайде сега да пием по едно кафе заедно и после да се залавям с домакинство!
Arven,gretacvetina много благи дечица имате да са ви живи и здрави и да ви радват много!
Пускайте още снимки,че много обичам да гледам  Mr. Green

# 242
добро утро беше весело другия път можете и вие да се включите

# 243
Добро утро и от мене, е то вече ден станало ама...
Много гадно време еиииии.. Ужас ... няма разходки за нас...

# 244
Добро утро и от мен.
Ей много сладки дечица и бебоци  Hug
Много обича снимки  Flutter

# 245
  • пяната на дните
 Айде всички на закуската!

И при нас времето се смарангяса, вчера беше супер слънчево. Айде, пускайте снимки да зяпаме...

# 246
Ммммм получих слюнкоотделяне. А реално може ли  hahaha

# 247
здравейте на всички мами от Враца. Аз съм новичка във форума, а и съм проекто-мама. Simple Smile  много ми се иска да споделим опит за гинеколозите при които сте раждали или ще раждате и т.н. Доволни- недоволни от някой? мерси и лек ден на всички  bouquet

# 248
mi6ence добре дошла  Hug
Ако не те мързи се разрови в старите теми там има по-подробна информация за лекарите.Аз лично съм раждала и двете си деца при Боби Петров .Много съм доволна и ако имах трето(пази боже  ooooh!) пак при него щях да родя.

# 249
mi6ence добре дошла Hug
Това са мнения доста са стари, но може да ти свършат някаква работа, а иначе наскоро обсъждахме пак лекарите
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=99424.160

# 250
много ви благодаря, ще разгледам темичките  Wink

# 251
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239159.220
а това е последното което сме обсъждали

# 252
Мами, пазарувате ли от La redoute?

# 253
  • пяната на дните
Мами, пазарувате ли от La redoute?
Бе още не, ама се каня.

# 254
здравейте на всички мами от Враца. Аз съм новичка във форума, а и съм проекто-мама. Simple Smile  много ми се иска да споделим опит за гинеколозите при които сте раждали или ще раждате и т.н. Доволни- недоволни от някой? мерси и лек ден на всички  bouquet

Аз ходех на консултация при Боби Петров.Нямам особени впечатления,защото през повечето време го нямаше Shockedконсултацията я провеждаше акушерката му.Даже не можах да го открия,когато трябваше да ми напише 45-дневния болничен.Налага ми се няколко пъти да ходя.В началото мислех да се уговарям с него,но после си казах,че не мога да разчитам на него.Разчитах на късмета си.Не съжалявам.Паднах се при д-р Петкова.Доволна съм.Родих бързо и сравнително лесно.Мисля,че е излишно човек да се уговаря,защото не ми се вярва някой лекар да те остави на произвола на съдбата,ако има усложнения,а другото е Божа работа.

Общи условия

Активация на акаунт