ВРАЦА - 7

• 11 243
  • 297
  •   1
Отговори
# 210
litle_angels dnes v 17h na pukankite pred kinoto
afroditka1783  proveri si po6tata pisala sam ti Simple Smile
i sa6to taka mnogo se izvinqvam 4e ne pi6a na kirilica,no v tozi klub ne moga da go smenq.
SORRY

# 211
Добре,ще съм там.

# 212
и аз ще съм там

# 213
и да измислим къде ще отидем,не бива да е много  задимено,нали Simple Smile

# 214
кажете ми как да ви пусна сники за да ни видите

# 215
аз не съм претенциозна не пуша така че не ме бърка а и не знам много заведения newsm78

# 216
аз не знаех как,затова направих албум вhttp://www.snimka.bg/ ,трябва да се регистрираш и после си правиш албум.иначе не знам как става номера Cry

# 217
албума го направих но трябва да си дам регистрацията и паролата за да ме видите  Cry

# 218
Афродитка имаш ли скайп да ти го обясня?

# 219
тук на работа нямам

# 220
Как се качва снимка.

Отваряш снимката и цъкаш с десен клавиш на нея и последното което пише трябва да е Информация за елемент или Пропърти. Цъкаш на него и трябва да има два линка. Копираш втория и си отваряш форума. Когато си отворила да пишеш, точно над полето за писане има едни квадрватчета с картинки. На този ред който е точно над полето за писане първата картинка е със снимчица, втората с планета и т.н. Ти цъкаш на квадратчето със снимката, между двете затворени скоби: ]тук линка[ слагаш линка, най-лесно е с ctr и V. Натискаш предварителен преглед и трябва да има снимка. Надявам се да съм била полезна. Ако нещо не разбираш питай, че ме няма много в обясненията  Blush

# 221
обясненията са перфектни нямам нужда от повече
'litle angels'  изпразни си пощата да ти пиша

# 222
# 223
Здравейте момичета.
Как сте в това гадно време?Ние си седим в къщи и се чудим какво да правим.Какво хубаво време беше от онези дни, а днес направо ужас.

# 224
baby,благодарение на обясненията за това как се публикува снимка и аз се научих.Благодаря ти  bouquetСамо,че не мога да се справя с размера и.Или е много малка,а ако я отворя явно става прекалено голяма и не се качва в мнението ми.Иначе снимките са от албум в "Снимка.бг".

Общи условия

Активация на акаунт