ВРАЦА - 7

• 11 232
  • 297
  •   1
Отговори
# 30
Вярно малко раничко е ама то не пречи да си гледаш.

# 31
Не пречи и да си купиш. Може едно боди да се вземеш само, за да ти мине мерака Laughing

# 32
 _baby идеята ти е супер.Ще изчакам обаче до събота,тогава ще ходим да видим бебко,толкова ми се иска да се разбере вече какъв ще е пола.Сигурна съм,че още същия ден ще му взема нещо,независимо какво ще е(макар,че мнооого искам момиченце)

# 33
Ако е бяла дрешката няма значение пола. Аз също много исках момиче и имах чувството, че ще е момиче и не можех да си представя как ще гледам момче. А когато сънувах бебчо все като момче и накрая момиче  Hug

# 34
Здравейте момичета   bouquet Как сте това време съесем ни затвори вътре но няма как ще изтърпим още месец два така и после си знаем .
Шани искаше снимки на бебка  Grinning Толкова съм несириозна че направо ме е срам  Embarassed Embarassed Embarassed . Ето малко снимки намерих време да кача .тук е съвсем в първите дни а тази седмица ще се постарая да кача и от по новите  Blush Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=214129&photo=1

# 35
Да или жълтичко и зеленичко._baby и аз така си мислех,ама да ти кажа справям се за сега.Наистина момче като че ли по трудничко се гледа от момиче, не само заради пацката ами и други неща.Те някак са по ревливи,абе по особени са си.Ама няма как.Докторката всеки път ми казва"Нали знаеш как казват бабите по селата,че момче и пуйче най трудно се гледат!"и е права жената.

# 36
Да момченцата са ревливи като малки, а като пораснат казват, че жените са ревли  hahaha

# 37
то и аз бих искала момиче че можеш и повече да си го контиш,опашчици и т.н. ама маи сме тръгнали към момченце поне лекарката така ми каза но каза че на другата консултация ще може да каже какво ще е по точно. Grinning Каквото и да е мое си е Hug Ама и аз вече се заглеждам и то не само по дрешки ама ми е раничко има ощр 4-5 месеца а моя ми вика че бързам и не било  на хубаво от рано да се вземат. Вика само да си ги набелязвам а като доиде време тои само щял да мине да ги купи

# 38
И на мен така ми викаха и после като ми се струпа всичко на куп  ooooh! Вече зависи и финансово как си, а и дали вярваш в бабини деветини Rolling Eyes Но вие си знаете най-добре.

# 39
Ох не знам вярвам ли на тези бабини деветини,но като споделих че искам да се подстрижа ми казаха,че ако бебето е момче ще му отрежа патката newsm78 въпреки това мисля да се подстрижа,макар и само връхчетата

# 40
абе невярваме ама нали знете че във всичко си има и малко ситина аз смятам да не я режа карам на маски и балсами за сега

# 41
да,но моята е кестенява и много й личат цъфналите връхчета-не е хубава гледка Sad

# 42
Аз знаех, че ще е момиченце и пак не я отрязах. Ходих като метла, но си заслужаваше  hahaha

# 43
и моята е кестенява но ще я истрая все някак Joy

# 44
Колкото до дрешките, сега съжалявам че не си купих нещо предварително. Аз родих месец по-рано и всичко остана в ръцете на бабите- резулатата беше, че не всичко ми харесваше и всичко, ама всичко е в розово ooooh! А на всичкото отгоре дрешките които бяха взели и бяха 2 размера по-голям, представяте ли си- да й ставали, че те и стават още а вече сме на 5 месеца Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт