Доктор Дяволов от МД София

• 176 996
  • 851
  •   1
Отговори
# 225
Той консултации по здравна каса не прави. На платен преглед вика 1 път в месеца. Така че ако отидеш сега и говориш с него, ще ти се наложи около 3 пъти да отидеш на преглед, т.е. 150 лв. Ако можеш да си го позволиш, бих те посъветвала така да направиш  Peace Изключителен спесиалист е, особено за секциото. Успех!

# 226
  • София
Дани,месри много ще намеря координати и ще му се обадя другата седмица да си запиша час! Hug

# 227
Не се записва час. Преглежда без час всеки вторник от 17.00 до 19.00 ч. в поликлиниката на Майчин дом на втория етаж, не помня № на кабинета, но като се качиш по стълбите, в ляво. Пиша много телеграфно, но резултата от второто секцио при Дяволов, днес е нещо много кисел и само мрънка Crazy

# 228
  • София
Той ли е кисел Simple Smile
Хихихи.. значи ще отида направо на място другата седмица да ме види и да поговорим!  Peace

# 229
♥Димяни ♥ , 550 лв. е официалният ценоразпис на Майчин дом за избор на екип, който да извърши операцията  Peace Плащат се на касата на болницата.

Иначе на Дани77 й е кисел малък Мишо  Heart Eyes

# 230
  • София
To 550 лв само няма да са това е ясно Simple Smile

# 231
Уф, нещо много глупаво съм се изказала, ама някои като те скубе, крънка, мрънка..... Мишо, де......
Ние с violetblue сме фенки на Дяволов   bouquet и не без основание. Видно е от подписа ми защо няма да раждам повече, ама ако сега трябва да се върна назад - само Дяволов и никои друг..........

Между другото Госпожо violetblue, моля да се явите и в другата тема, от която се "познаваме", без да се "спотайвате", ако обичате....... Laughing

# 232
  • София
ДАни,разбрах аз за кой става на върос ама късбо Simple Smile усти хормони  Laughing Hug

# 233
To 550 лв само няма да са това е ясно Simple Smile

Ами ще стане,Дяволов не иска нищо отгоре както вече казах, питах го 100 пъти какво му дължа,а той ми каза че заплащането на касата е всичко което мога да направя и да спра да го преследвам с глупави въпроси!

# 234
  • София
Като се срещна с него ще видим какво ще каже!  Peace

# 235
Димянка, аз се следя при Дяволов в момента и съм много доволна. Отиди по-рано - не е проблем, едва ли ще ти откаже. Аз лично отидох много рано, в 15та седмица и това ми помогна много, защото той установи проблем и ми направи серклаж. Ако не бях отишла нямаше да имам серклаж, което може да доведе до проблеми. Успех!

# 236
  • IT
До днес лежах при него в МД заради гестационен диебет, който така и не се установи дали имам или нямам. Доктора за мен е един от най-добрите! На мен ми допада малко странното му чувство за хумор, ако се окаже че ще раждам секцио, ще раждам задължително при него.

# 237
  • София
Какъв е тоя странен хумор, бе, кажете да се посмеем Laughing Извинявам се за спама.

# 238
  • София
Марков на ФМ в вторник ми го препоръча него и на 100% ще му се доверя но ми каза да го търся края на юни не по рано и да говорим!  Grinning

# 239
♥Димяни ♥ е как няма да ти го препоръча, първо Дяволов е много добър, и второ работят заедно в едно отделение в МД и реално Дяволов му е шеф  Mr. Green
Но пък отделението на 5-тия етаж е коренно променено отпреди 8 год когато раждах каката и сега като раждах и то само в положителна насока. Дари и в реанимация се е променило отношението към пациентките  Wink

Общи условия

Активация на акаунт