Доктор Дяволов от МД София

• 176 992
  • 851
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Моята информация е от миналата година - лятото родих - не водеше ЖК, нито издаваше болничен, ходила съм само в частния му кабинет, там се пази нещо като досие и поглежда какво е написано при предния преглед, но не винаги поглеждаше, предпочиташе да ме пита мен самата.За ЖК ме насочи към ЖК на Майчин дом.

# 211
Не води женска консултация  и към този момент независимо дали ходите при него в частния кабинет или в болницата на свободен прием ,пак трябва да се ходи на досадната  ЖК ,заради документите и изследванията на кръвта,който са безплатни,иначе  по здравна каса има само два ехографски прегледа(но това е друга тема)
Аз ходих в МД на ЖК при доктор Стоянов-за нищо не става,но никой не ходеше при него и минавах много бързо,а в крайна сметка аз това и исках!

# 212
Мерси много ЕлиГ, Другата! Хубав ден!

# 213
# 214
Освен пак да си похваля любимият доктор  Heart Eyes
Второ секцио ми направи сега януари, нищо не разбрах, така да се каже. В цялото ми желание да видя нещо в отражението на лампата горе и той накрая "Айде стига толкова, няма да ти стане по-добре като видиш как изваждаме бебето"  Laughing Докато бях 24 часа в реанимацията, мина да ме види няколко пъти като последно мина сутринта преди да ме качат нагоре и мисля преди първата му операция за деня.
В действителност ще кажа, че за някои може да изглежда серт, чешит или както там искате го наречете, но човекът е толкова готин, с чувство за хумор граничещо със сарказмът, че със сигурност е труден за разбиране. Най-важното е не дали ще си допаднем като хора и дали ще си пием кафето и пушим цигарите на лаф-моабет, а как се държи в операционната и в критична ситуация как реагира. Аз родих на 14.01., като на 13-ти визитацията закъсня с близо 2 часа и в последствие подочухме, че имало изключително тежък случай в родилна зала, преминал в операционната и едвам са сапсили момичето. Бяхме на раздумка девойките от отделението при телевизора когато чухме две сестри да си говорят и една казваше "Дяволов я извади от гроба" .... Та, ако ми се наложи да ходя трети път в МД, пак на него бих си поверила живота в операционната!

# 215
Дяволов е просто един изключителен  ДОКТОР   bouquet
Секциото ми мина много бързо,докато ме оперираше не спря да си пее и да се шегува...................
Абе просто е УНИКАЛЕН
И трето дете бих родила стига той да ме оперира.. Laughing
Благодаря му за всичко  bouquet

# 216
Кои искаше снимка на доктора любим?

# 217
Я, той се е усмихнал? И е без цигара???  hahaha
Браво на фотографа!
Между другото, ако е знаел, че някой го снима, за да го трепоса тук, е щял да го изгони...  Grinning
Докторче, вече си звезда!  Joy

# 218
Милия човек,дали знае какъв луд женски фен клуб има!
Пак да каже-уникален доктор,страхотен професионалист!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
  • София
Ма таз снимка не е папарашка, бе девойки, то милото специално за снимка се е усмихнало, позира! Joy Тая е от сайта на Майчин Дом, дайте нещо по-автентично, хи-хи!

# 220
  • София
Явно в секциото е по-добър, аз не съм особено доволна от нормалното си раждане при него, вече съм писала по темата, мислех, че съм изключение, но в моята отчетна има още две майки, които са раждали при него, без уговорка , за разлика от мен, и двете също не са никак впечатлени, дори  казаха , че имат доста негативни спомени от раждането.

За да не излезе малко ЕЖК Laughing -
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484201.600 - мнение 601 и 602, и http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=484201.615 мнение 619, 626 и 627

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 15:20 от EliG

# 221
  • София
Аз раждах нормално, всичко мина много гладко. После дойде няколко пъти да ме види.

# 222
  • София
ЗДравейте!
Аз също мисля да ходя при него и евентулано да ми направи той секциото но искам да попитам някой знае ли реални цени в момента?
Също така ако не си следя при него бременноста ще ме приеме ли Rolling Eyes

# 223
50 лв. за преглед, 550 секцио

# 224
  • София
А кога е най-добре да се отиде при него да говоря  колко по рано  Thinkingдали ще иска да поеме секциото?
За септември става на въпрос но не знам като не си водя консултацията при него дали ще иска  :roll

Общи условия

Активация на акаунт