Доктор Дяволов от МД София

• 177 081
  • 851
  •   1
Отговори
# 405
mayamom, можеш ли да обясниш защо си недоволна от Дяволов. От поста ти не се разбира това, а единствено че той е бил коректен с теб и си е вършил работата, за което ти си му платила.
Смятам, че след гинекологична операция, серклаж и едър плод (аз родих в петия ден на 9м.) бебето беще 3400гр и 53см., ако бях изкарала до края на 9м. то щеше да е поне 4000гр. и явно съм с тесен таз, е все пак трябваше да се преценят тези неща от него. Това което изживех, него пожелавам на никого. Имам висок праг на болка но 11см разкритие и 1ч. напъване, мисля, че не е нормално. И от морална гледна точка можеше  на др. ден да попита как е детето, все пак съм била негова пациентка, но след като не съм си платила за екип, за какво да се интересува.

# 406
Аз родих 3,850 - естествено раждане и без упойка. Така, че бебето е било с нормално тегло не предполага веднага секцио.  Така, че не виждам за какво е цялата драма. Проблема, е че си искала секцио и дежурният екип не ти е направил ли?

# 407
Аз родих 3,850 - естествено раждане и без упойка. Така, че бебето е било с нормално тегло не предполага веднага секцио.  Така, че не виждам за какво е цялата драма. Проблема, е че си искала секцио и дежурният екип не ти е направил ли?
Не, не съм искала секцио, изтекоха ми водите и отидох да раждам нормално, но това за мене не е нормално изживяване. Момичетата в съседните стаи раждаха за по 20-30мин., а раждане цял час само напъни и накрая изваждане на бебето с вакум не е нормално в днешно време.
Когато написах първият си пост, знаех, че ще има много нападки, смятам да не коментирам повече тука. Всеки си преценява кой да му следи бременността и кой да го изражда.
Споделих просто моето впечатление. Винаги има доволни и недоволни от някой или от нещо.
Сега само благодаря на господ, че ми спаси детенцето и то не остана сакато.

# 408
Аз пак не те разбирам защо изобщо разсъждаваш за Дяволов и го коментираш, след като ти си решила да не го ангажираш за раждането, а и да не си плащаш за избор на екип?  Малко звучиш като, че си недоволна от собствения си избор, а държиш него отговорен, което не е правилно.
Каква е щяла да бъде ситуацията, ако беше изкарала деветия месец, колко е щяло да бъде голямо бебето и прочие догадки са си лично твои.
Щом смяташ, че изживяването ти не е било нормално, защо не споделиш "не толкова добро" мнение за дежурния екип, който те е израждал, назови ги поименно... Какво мислиш за тяхното поведение от морална гледна точка?

# 409
  • София
Не, не съм искала секцио, изтекоха ми водите и отидох да раждам нормално, но това за мене не е нормално изживяване. Момичетата в съседните стаи раждаха за по 20-30мин., а раждане цял час само напъни и накрая изваждане на бебето с вакум не е нормално в днешно време.
Не знам дали е нормално или не е, но се случва често. Понякога това спасява живота на бебето! През този един час и бебето се мъчи, не само ти. Едва ли ако беше платила за избор на екип, ситуацията щеше да е различна. Моя близка приятелка ходеше на консултации при д-р Дяволов и после го избра за екип. Обади му се, когато тръгна да ражда и той дойде. Абсолютно същото се случи при нея. Един час напъни и пълно разкритие и бебето не излиза. Накрая са го извадили с вакум. Въпреки това, тя беше много доволна от него, защото през цялото време я подкрепял и й давал сили. Каза, че и тя и доктора много са се измъчили.

# 410
Аз пак не те разбирам защо изобщо разсъждаваш за Дяволов и го коментираш, след като ти си решила да не го ангажираш за раждането, а и да не си плащаш за избор на екип?  Малко звучиш като, че си недоволна от собствения си избор, а държиш него отговорен, което не е правилно.
Каква е щяла да бъде ситуацията, ако беше изкарала деветия месец, колко е щяло да бъде голямо бебето и прочие догадки са си лично твои.
Щом смяташ, че изживяването ти не е било нормално, защо не споделиш "не толкова добро" мнение за дежурния екип, който те е израждал, назови ги поименно... Какво мислиш за тяхното поведение от морална гледна точка?

202uu 
"дежурния екип, дежурния екип" и после хоп - Дяволов виновен.
Но както пише Роузи, такива неща на всеки могат да се случат, не е задължително да има "виновен", важно е развръзката да е положителна.
И аз не се кефя, че раждах 12 часа, защото след изтичането на водите контракциите ми не бяха като по учебник. Дяволов помогна с окситоцин, но сега да седна да го виня него ли, че не ми направи контракциите бързи, мощни и безболезнени? До мен имаше една туркиня, дойде, роди и се забрави, че после и кърмата й течеше като ...не чешма, а направо маркуч.... Организъм, какво да се прави.  Wink

# 411
  • София
Разкритието не е ли 10 см? newsm78

Всички се праивм на много компетентни, все по-знаем от докторите. Ако не родиш за 10 мин. трябва да те срежат. Ми, първия пъти аз не родих за 10 мин., трудно получих разкритие, трудно излезе бебето (4100 гр). Ама Дяволов не ме сряза. Докторите са за това - да преценяват на момента кое какво трябва да е.

Потребитлеката се сърди на доктора, ама и той не оже да минава на светски визити при всички, които са отишли 1-2-3 пъти за 9 месеца в кабинета му. Знам, че ще ни е мнго приятно да получаваме персонално внимание, ама и те са заети хора, а и с очите си се убедих, доакот лежах в МД колко е зает наистина Дяволов.

# 412
Бях казала, че няма да коментирам,но ако от 3-9м. посещение на кабинета му е 1-2-3пъти съм ок, но понякога дори два пъти в месеца съм ходила. И не желая светска визитация, а само да се поинтересува за детето, мене кучета ме яли, това е ясно.

Рядко публикувам , в която и да е тема в този форум,предимно ги четя, много мислих преди да си пусна поста и тук, бях на ясно, че ще бъдат коментарите точно такива. Явно е по-добре само да си четя, без да коментирам. Но това е моето мнение и след една година реших да го споделя.

# 413
  • София
Бях казала, че няма да коментирам,но ако от 3-9м. посещение на кабинета му е 1-2-3пъти съм ок, но понякога дори два пъти в месеца съм ходила. И не желая светска визитация, а само да се поинтересува за детето, мене кучета ме яли, това е ясно.

Рядко публикувам , в която и да е тема в този форум,предимно ги четя, много мислих преди да си пусна поста и тук, бях на ясно, че ще бъдат коментарите точно такива. Явно е по-добре само да си четя, без да коментирам. Но това е моето мнение и след една година реших да го споделя.

Аз пък ти пожелавам следващия път лекаря, при който си се следила, ама после си решила да не раждаш при него, да дойде да се поинтересува от бебето.

Между другото, и при двете ми раждания доктора не е отишъл да се поинтересува от бебето ми, само от мен как съм след ражданията, дали всичко е нормално. Но след раждането, все пак бебетата се поемат от неонатолозите, не от АГ специалистите.

# 414
mayamom, разбирам горчилката, която ти е останала след тежкото раждане.  Peace Но можеш да се сърдиш евентуално на дежурния екип, който те е израждал, и на лошия си късмет, не и на Дяволов. Погрешно насочваш негативизма си.  Peace

Потребителката се сърди на доктора, ама и той не може да минава на светски визити при всички, които са отишли 1-2-3 пъти за 9 месеца в кабинета му. Знам, че ще ни е много приятно да получаваме персонално внимание, ама и те са заети хора, а и с очите си се убедих, докато лежах в МД, колко е зает наистина Дяволов.

А, именно! И аз това мислех да кажа.  Simple Smile
mayamom, работата на акушер-гинеколога обикновено приключва с появата на бебето на бял свят, а в твоя случай Дяволов дори не те е израждал.
Ако раждаш дете отново, ти пожелавам много късмет и раждането да ти донесе само положителни емоции.  Peace

# 415

Здравей  аз не съм от доволните (вече коментирах причината).Познавам и други които не са,но не са коментирали защо и как в темата.Даже на връщане от МД се качих в едно такси и шофьора пита дали от Дяволов се връщам след като ме видя с корема и също сподели,че не са доволни от него с жена му(е не ми беше удобно да питам защо).Не се отказвай да коментираш,този който иска да прочете мненията сам ще си извади това което иска от тях.И ако ще 1000 хубави или лоши мнения да пише някой ,всеки си има глава на раменете и взима самостоятелно решения.Както има защитници на доктора ,така има и не доволни.Хората сами да си решават при кого да ходят. Peace

# 416
Здравейте-може ли някой да ми изпрати телефона на д-р Дяволов на лично съобщение-предварително благодаря!

# 417
Здравейте-може ли някой да ми изпрати телефона на д-р Дяволов на лично съобщение-предварително благодаря!
Имаш съобщение:)

# 418
Благодаря! Simple Smile   bouquet

# 419
Искам да попитам мамите, които са раждали секцио при др. Дяволов каква сума са заплатили? Освен сумата за планирано секцио, която се плаща на касата, допълнително на ръка искал ли е? Благодаря, ще ви бъда благодарна за споделеното мнение... Simple Smile
Редактиране на публикация

Общи условия

Активация на акаунт