Доктор Дяволов от МД София

• 176 015
  • 846
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,

На 02.06 родих при доктор Дяволов и имам чудене какво да му знеса в знак на благодарност Simple Smile До колкото разбрах не пие алкохол, сладките неща са банални, ноо нищо друго не ми хрумва, а и не му знам предпочитанията, за да избера по-личен подарък Simple Smile Приемам всякакви идеи Simple Smile

# 631
На мен той, още преди първото раждане ми каза изрично, нищо да не нося:))) 
Съобразих се аз и не съм.

# 632
Аз също съм чувала, че не харесва да му се правят подаръци от благодарност. Все пак това му е работата, а не е направил услуга. Но си е до лично усещане.

# 633
Аз не можах да измисля нищо оригинално и му занесох уиски, бонбони и картичка с пари вътре.

# 634
Никога нищо не съм му носила, даже и за прегледи пари не ми е вземал. Изрично ме предупреди, че му е обидно да му правят подаръци, затова, че си върши работата.
Достатъчно е, че съм го избрала за раждането (от парична гледна точка), той друго не желае.

# 635
Никога нищо не съм му носила, даже и за прегледи пари не ми е вземал. Изрично ме предупреди, че му е обидно да му правят подаръци, затова, че си върши работата.
Достатъчно е, че съм го избрала за раждането (от парична гледна точка), той друго не желае.

А каква е цената за раждане при него?

# 636
Как за прегледи не Ви е взимал? При мен единствения път, когато не ми е взимал, е денят преди да родя, когато провери за разкритие. Иначе и ние му бяхме приготвили за благодарност плик с картичка и пари. Доволни бяхме, все пак за 10 мин. родих. Simple Smile Сега обаче съм решила в Токуда да раждам. Жена е докторката ми и мисля някакво сладко алкохолно питие да подаря и красиво саксиено цвете за спомен. За акушерките от “100 грама сладки”, може би, но живи и здрави, нека мине добре.

# 637
Цената е по ценоразписа в Майчин дом за избор на екип. Беше 900 лв.

# 638

А каква е цената за раждане при него?
Каквато е по ценоразписа на болницата. Когато аз родих, беше 900 лева.

# 639
Здравейте!

Знаете ли това лято кога ще бъде в отпуск доктор Дяволов?

# 640
Точно на предишната страница го пише.

# 641
Точно на предишната страница го пише.

Да, прочетох го, но са минали почти три седмици и някоя мама може да има по-актуална информация с дати Simple Smile Благодаря все пак!

# 642
Здравейте,
Някои знае ли каква е цената на прегледа в Майчин дом и запазвали ли сте час чрез super doc?
Благодаря!

# 643
# 644
Здравейте,
Някой има ли номера на доктора? Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт