Доктор Дяволов от МД София

• 176 028
  • 846
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, да ви питам един процедурен въпрос, защото не го уточнихме с доктора.Grinning Ако започнат контракции през нощта първо на него ли трябва да звъня или първо да стигна до Майчин дом? Че ще ми е доста неудобно да му звънна в 3 посред нощ (примерно) и да се окаже, че е фалшива тревога. Всъщност дори да не е фалшива тревога пак е неудобно. Съвсем забравих да го попитам на последния преглед, а има шанс да не дочакам следващия.

На мен ми каза да му се обадя след като ме прегледат в Майчин дом Blush

# 616
На мен ми каза - тръгваш към Майчин дом и ми звъниш
 Иначе за БХС, майчин дом, а за фетална морфология Марковс, др Елена Павлова

# 617
На мен ми беше казал да отивам спешното ма МД и след като ме прегледат ако наистина е започнало раждане те ще го извикат и ток до 15 мин. ще е на линия.

# 618
Здравейте може ли някой да ми даде номера на д-р Дяволов,преди го имах но съм го изгубила ,а ми трябва Sad(

# 619
Здравейте Simple Smile Предстои ми преглед при др Дяволов в МЦ Славчев в четвъртък. По телефона момичето ми каза, че прегледа струва 160 лв като включва ехограф. Тук във форума аз виждам различни суми обаче. Бременна съм в 7 г.с. и бих желала др Дяволов да проследява бременноста и живи здрави той да изражда бебето. Въпроса ми е как протича първоначалния преглед при него в ранна бременност? Прави ли веднага цитонамазка и биология или само ехограф? Колко Ви струваше първоначалния преглед?

# 620
  • София
Аз плащах по 70 в МЦ Славчев и 90 в МД миналата година август родих. Такъв скок на цените.... ама знае ли човек, всичко скача здраво☹️

# 621
И аз януари плащах 70.
Планирам пак преглед, boredpanda, моля те сподели какво е станало след твоя.

# 622
Здравейте Simple Smile Предстои ми преглед при др Дяволов в МЦ Славчев в четвъртък. По телефона момичето ми каза, че прегледа струва 160 лв като включва ехограф. Тук във форума аз виждам различни суми обаче. Бременна съм в 7 г.с. и бих желала др Дяволов да проследява бременноста и живи здрави той да изражда бебето. Въпроса ми е как протича първоначалния преглед при него в ранна бременност? Прави ли веднага цитонамазка и биология или само ехограф? Колко Ви струваше първоначалния преглед?

Аз платих 80 лв., миналата седмица. Когато записвах час попитах за цените, казаха ми ако е само ехограф 80 ( примерно), ако е ехограф и ...( не помня какво) 160 лв. Вече два пъти ходя и ме гледа само през корема и ми взима по 80 лв.

# 623
Благодаря Ви много момичета. В четвъртък ще Ви пиша с повече инфо след като мине прегледа.

# 624
Най-вероятно ще прави и ПАП тест + микробиология.

Ще чакам четвъртък да пишеш.

# 625
Здравейте момичета Simple Smile

Прегледа мина много добре като ме гледа само с ехограф и това ми струваше само 80лв. Явно цената, която ми казаха по телефона от 160 лв е общ преглед включващ стандартните изследвания.

# 626
Извинявайте, но д-р Дяволов къде преглежда в Майчин дом? Къде се намира кабинета, имам проблем и се уговорих да отида в МД, но къде да го търся? Искам да съм подготвена преди да му се обадя. Благодаря!

# 627
Извинявайте, но д-р Дяволов къде преглежда в Майчин дом? Къде се намира кабинета, имам проблем и се уговорих да отида в МД, но къде да го търся? Искам да съм подготвена преди да му се обадя. Благодаря!
На втори етаж (ниското тяло на болницата)
205 кабинет, ако не се лъжа.
Като се качите по стълбите, завивате надясно, после още веднъж надясно и ще намерите кабинета.

П.П. като се чуете, го попитайте, защото наистина не съм сигурна дали беше 205 или 202, той ще ви обясни 🤗

# 628
Привет, някой знае ли тази година д-р Дяволов кога ще е в отпуск?

# 629
Привет, някой знае ли тази година д-р Дяволов кога ще е в отпуск?
Края на юли, началото на август до колкото разбрах ще бъде почивка.

Общи условия

Активация на акаунт