Доктор Дяволов от МД София

• 176 061
  • 846
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм в абсолютно същата ситуация Grinning За тоновете каза да ги правя при следящия ме лекар, попитах го специално. За останалото и аз се интересувам, забравих да разпитам.

# 601
Момичета, здравейте!
Следя се в МЦ Славчев при доктор Дяволов. В началото на януари ще обсъждаме детайлите около раждането, но ме интересува прегледите при него по-често ли се правят в 9 месец? И къде се провеждат - в МЦ или в МД? До сега срещите ни са били един път в месеца.
Коментирали ли сте измерването на тонове с него или започнахте по препоръка на следящия АГ по ЖК?
Благодаря!

На мен той ми каза, че не вижда смисъл да ходя по-често. Той и двата пъти поразително точно позна кога ще бъде раждането. И аз в МЦ Славчев се следях. Записах си в 9 месец 2 прегледа, макар че той каза, че няма смисъл, за мое спокойствие.
За тонове той каза - виж там, където си харесаш:) Не държа особено на ходенето на тонове и двете ми раждания.

# 602
  • София
Според мен ако има нещо притеснително ще настоява и за тонове и за по често ходене. Аз си ходех на тонове в МД за мое лично спокойствие.

# 603
Здравейте!
Ще ви помоля за актуална информация за прегледи консултации и цени при др Дяволов. По време на  първото ми раждане получих сериозни усложнения в плацентарния период. Буквално животозастрашаваща ситуация. Сега отново съм бременна. Вече в 30гс. Но от няколко доктора имам препоръка да се уговоря с Дяволов. Той да води раждането. Затова ви моля да ми дадете актуална информация.
Хубава вечер!

# 604
Обади се в МЦ Божидар Славчев или в Майчин дом и си запиши час да те прегледа. В МЦ е 70 лв, в МД не знам.

# 605
  • София
Обади се в МЦ Божидар Славчев или в Майчин дом и си запиши час да те прегледа. В МЦ е 70 лв, в МД не знам.
В МД е 90.

# 606
Здравейте! Колко взима дяволов за раждане? Общо колко ви струваше всичко

# 607
  • София
Здравейте! Колко взима дяволов за раждане? Общо колко ви струваше всичко
1000 лв. ми струваше раждането. 900лв. избор на екип и Дяволов държи на специален набор за операция стерилни комплекти, които се плащат 100лв. след това бях в обикновенна стая безплатна реално платих 1000лв. Дяволов нищо не взима на ръка, всичко се плаща на касата в болницата.

# 608
Същото като всеки друг доктор, когато си с избор на екип - 900лв.
Плюс 100лв. комплекта за секцио, защото иначе се ползват някакви оборотни, което не е много яко:)
Вече според избора на стая, но абсолютно всичко се плаща на касата на болницата, включително стерилния комплект.
Два пъти съм раждала при него, две бременности съм следила.

# 609
Здравейте,

Един въпрос и от мен по отношение на предстоящо секцио при доктор Дяволов- той как процедира по принцип, дава ли възможност за избор на дата или той определя деня , в който  да се извърши операцията ?

# 610
  • София
Ако има възможност за избор ще ви предостави, ако няма, значи няма и трябва да приемете.

# 611
Ако има възможност за избор ще ви предостави, ако няма, значи няма и трябва да приемете.

Ясно, много благодаря !

# 612
Момичета, д-р Дяволов къде ви изпраща за БХС и фетална морфология ?

# 613
БХС мен ми каза в поликлиниката на Майчин дом, даде ми едно зелено предписание като направление. А за Фетална морфология ми даде контакт на клиниката на др Марков Simple Smile

# 614
Момичета, да ви питам един процедурен въпрос, защото не го уточнихме с доктора.Grinning Ако започнат контракции през нощта първо на него ли трябва да звъня или първо да стигна до Майчин дом? Че ще ми е доста неудобно да му звънна в 3 посред нощ (примерно) и да се окаже, че е фалшива тревога. Всъщност дори да не е фалшива тревога пак е неудобно. Съвсем забравих да го попитам на последния преглед, а има шанс да не дочакам следващия.

Общи условия

Активация на акаунт