Доктор Дяволов от МД София

• 178 331
  • 854
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте. Дано още има момичета, които следят тази тема. Искам до раждам при доктор Дяволов. Още съм в 17 г.с. Исках до попитам дали все още преглежда в МД всеки вторник от 17 до 19 ч. и в кой кабинет? За да се ангажира с раждане достатъчно ли е да ходя на преглед в МД или ще ме вика и в частния си кабинет? И въобще какви са  предпоставките да се ангажира с теб? Каква е апаратурата в МД, много ли е стара? Малко много станаха въпросите. Благодаря ви предварително.

# 481
Здравейте! Актуална информация имате ли за доктор Дяволов? Искам и аз да се срещна с него, предвид хубавите думи за него и да се разберем за раждане, евентуално. Прегледите за вторник ли му остават? Само в МД ли мога да го открия? Със записване ли става? Ще бъда благодарна ☺

# 482
Здравей,
Мога да дам информация за МД от миналата седмица.
Приема във вторник от 17 до 19 часа, но често започва към 16.30. Кабинетът е 216, на 2 етаж. Влиза се по ред на пристигане. Аз отидох в 15.30 и бях пета. Въпреки че отделя достатъчно време на всяка пациентка, се минава бързо. Цената на консултацията е 50 лева.
Аз съм в 6 месец и мислех, че отивам малко рано, но се оказа, че графикът му за раждане през втората половина на юни беше почти запълнен, така че не отлагай срещата си с него. Simple Smile 🍀

# 483
Сърдечно ти благодаря! Ще се активирам най - скоро. Извини ме, ако те притеснявам, но от първо лице да ми кажеш доволна ли си от доктора? На теб кога ти е терминът?  ☺☺☺

# 484
Да, доволна съм от първата ни и засега единствена среща. Беше ми препоръчан от доста хора, но нямаше гаранция, че ще има възможност да ме поеме за раждане, както и че ще си "допаднем".
Не говори излишно, но се усетих спокойна и изявих желанието си да ми води раждането. Терминът ми е към 25 юни. Тогава ще съм на 43 години, което беше допълнителен фактор за мен да се обърна към много опитен специалист и МД като болница.

# 485
Желая безрезервен късмет.
Да и на мен много суперлативи ми изказаха за него. Моят термин е на 7 август надявам се да има часове и да не е в отпуск! Ще се наредя във вторник и ще споделя. Още веднъж благодаря 🌸

# 486
  • София
Желая безрезервен късмет.
Да и на мен много суперлативи ми изказаха за него. Моят термин е на 7 август надявам се да има часове и да не е в отпуск! Ще се наредя във вторник и ще споделя. Още веднъж благодаря 🌸
Точно на 7 август преди дооооооста години В.Дяволов изроди близначките ми Simple Smile. В сигурни ръце сте.

# 487
  • София
Здравейте!
Да се включа и аз, то с толкова положителни коментари, как да не отиде човек поне да го види!
Може ли да помоля за негов телефон, иска ми се да отида направо в частният му кабинет, ако е възможно.
Ако ли не - утре се пускам към МД:))))

# 488
Частният му кабинет и в МЦ Славчев. Напишете в Интернет и ще ви излезе сайта с телефони, на които да си запишете час. Тази сряда и там, но от 18 до 28 няма да го има.

# 489
... от 18 до 28 няма да го има.

Няма да го има само в частния му кабинет или изобщо в София, знаете ли?
Негова пациентка съм и след 2 седмици влизам в деветия месец. Миналия вторник бях при него и нищо не ми каза.

# 490
Изобщо. Аз също се притеснявам да не родя, докато го няма. Стискам палци.

# 491
Благодаря! И аз на вас Simple Smile

# 492
  • София
Здравейте, момичета. Да попитам дали Дяволов все още приема във вторник от 17 часа?

# 493
  • София
Здравейте, момичета. Да попитам дали Дяволов все още приема във вторник от 17 часа?

Аз последно ходих преди 3-4 седмици. Там си е, но определено е добре да се отиде поне един час преди часа му на приемане. При мен беше голяма навалица.

# 494
Да, все още приема във вторник. Доколкото чух, обаче, през юли ще е в отпуск. Не знам дали е вярно, както и дали през целия юли, или някои седмици от него.

Общи условия

Активация на акаунт