Доктор Дяволов от МД София

• 175 608
  • 846
  •   1
Отговори
# 795
Тези, които са с часове, си спазват реда. Ако има нещо спешно или някой е без час, както сте вие, ще минете преди другите. Ако не ви е виждал досега, още като дойде, му кажете, че сте се чули и имате уговорка.

# 796
  • София
Здравейте,
Миналата година родих при д-р Дяволов и съм разбира се повече от доволна.
За дамите, които са раждали втори път при него, как се свързахте отново с него. Споменахте ли кои сте или направо запазихте час, в кой месец го направихте и тн. В момента съм бременна отново и бих искала отново той да води раждането, но не съм сигурна дали просто да запазя час за преглед както предишния път.

# 797
Здравейте,
Миналата година родих при д-р Дяволов и съм разбира се повече от доволна.
За дамите, които са раждали втори път при него, как се свързахте отново с него. Споменахте ли кои сте или направо запазихте час, в кой месец го направихте и тн. В момента съм бременна отново и бих искала отново той да води раждането, но не съм сигурна дали просто да запазя час за преглед както предишния път.
Ами аз точно така направих записах си час при него като предния път и сега чакам да дойде датата и съответно ще спомена, че той ме е изродил предния път.

# 798
Аз просто си запазих час.
Мислех да му кажа като се видим, някак да вметна - предишния път нещо си
Обаче той ме позна
От преди 7 години!

# 799
  • София
Той ще ме познае само като ме види, имах интересно раждане - без симптоми за раждане и за 10 минутки без каквито и да е знаци 😄👀 та беше шокиран хахаха предполагам, че не ме е забравил. Дори кафенце не можа да пие 😃 Ще запазя час, пък се надявам да ме приеме. Благодаря!

# 800
Здравейте!
Имате ли информация дали МЦ Божидар Славчев работи тази седмица? Не успявам да се свържа.
Искам да си запазя час за преглед при Др Дяволов, тъй като имам едно раждане при него.
Имам констатирана бременност с липса на ембрион, но ми се иска и др Дяволов да ме прегледа преди преминаване към следващата стъпка. Имам негов контакт, но не знам дали е уместно да се свържа директно с него.

# 801
Мц Славчев ще работи от 2 септември.
Там скоро няма да има свободен час.
Предлагам ти в понеделник да се свържеш с него на личния телефон, той ще те покани да те погледне в Майчин дом, във вторник са прегледите му.
Вероятно ще ти каже да отидеш преди часовете, към 14:30.
Минах през това точно преди 1 ден. Ако искаш можем да ми пишеш на лични.
Успех! Simple Smile
Здравейте!
Имате ли информация дали МЦ Божидар Славчев работи тази седмица? Не успявам да се свържа.
Искам да си запазя час за преглед при Др Дяволов, тъй като имам едно раждане при него.
Имам констатирана бременност с липса на ембрион, но ми се иска и др Дяволов да ме прегледа преди преминаване към следващата стъпка. Имам негов контакт, но не знам дали е уместно да се свържа директно с него.

# 802
Доктор Дяволов помни всичките си пациентки. Няма значение какво е било раждането. Невероятен лекар.

# 803
Здравейте,
Някоя от вас има ли естествено раждане, след секцио, водено от Дяволов?

# 804
Здравейте! Има ли сред вас дами, раждали при д-р Дяволов, на които при раждането са взети стволови клетки от пъпната връв на бебето? Ако да- можете ли да кажете кои тъканни банки работят с Майчин дом и дали д-р Дяволов позволява тази манипулация по време на раждане, както и кога горе-долу трябва да го информирам за това мое желание ? Благодаря предварително!

# 805
Здравейте! Има ли сред вас дами, раждали при д-р Дяволов, на които при раждането са взети стволови клетки от пъпната връв на бебето? Ако да- можете ли да кажете кои тъканни банки работят с Майчин дом и дали д-р Дяволов позволява тази манипулация по време на раждане, както и кога горе-долу трябва да го информирам за това мое желание ? Благодаря предварително!

Здравейте, преди 5 години аз запазих стволови клетки, като тогава се доверих на Future Health. Бях уведомила доктор Дяволов. Цялата координация и организация си беше на Future health. От мeн се искаше само да ги информирам за часа, за който беше насрочено раждането (беше планирано секцио).
Изберете си банка и ги питайте те как процедират, а след това уведомете и доктора.

# 806
  • София
А какво става ако се наложи да те срежат по-рано от планираното секцио?
При мен така беше случая - Дяволов се наложи да ме среже по спешност 10 дена пред датата, която беше насрочил за секцио и беше през нощта.

# 807
А какво става ако се наложи да те срежат по-рано от планираното секцио?
При мен така беше случая - Дяволов се наложи да ме среже по спешност 10 дена пред датата, която беше насрочил за секцио и беше през нощта.

Би трябвало банката да има дежурни екипи. Тръгваш към болницата и веднага звъниш и на тях. Импровизирам обаче. Тези неща се уточняват на среща с банката.

# 808
Чета темата назад и се чудя нещо...
Записах си час през Супердок, обаче ако продължават да не се спазват часовете, като преди време, по-добре да му звънна и да го предупредя. Че часът ми е последния за деня и да не остана непрегледана и разкарана 😃.

Някой, който е ходил скоро, да пише, моля.

# 809
Не съм ходила отдавна в МД на преглед
Записвам си часове в мц Славчев, много по-лесно и бързо ми беше.
Но тук момичета бяха писали, че се спазват часовете.
С първата бременност ходих в МД и без оглед какво става никога не съм оставала непрегледана. Много невероятно ми се вижда просто така да зареже жена, дошла и с час.

Ама моята препоръка и да ходите в мс Славчев, там до сега не съм чакала повече от 15 мин макс и то рядко. Освен това има по-скоро часове.

Общи условия

Активация на акаунт