Със снежнобели и шеметни игри НОЕМВРИйчето зимата преполови!!!

• 11 685
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
                              Нека любовта на всички бъде бурна като морето,
                              огнена като жарава
                              и страстна като циганка!!!
                  честит св.Валентин на всички Two Hearts
  Дребен-браво за килцата и ти пожелавам още много успехи в тази насока smile3501
  Весе успех и на теб мила с отбиването.На мен ми беше гадно ,а беше само 7-ми месец-сега на теб сигурно ти е оюе по-мъчно ,но няма  начин!
  Гуги-страхотна е малката и с тези опашчици си е направо мома голяма!
   Искам да питам мамите с момченаца-забелихте ли чурките-ние още не сме и в сряда ще водя малкия да му бием последния пентаксим,та си мисля дали да не кажа на педи да го забели.Ама дали няма да му дойде в повече?!?

# 286
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ВЛЮБЕНИ И ПИЯНИ ОТ ЛЮБОВ!  newsm51

И на мен като на Мони днес не ми е ден за писане май  Wink

Клю, на Виктор пишлето е забелно още преди 8-ми месец. По-добре изчакай и не го прави в един и същи ден с ваксината, защото после при пишкането той ще плаче, а ти няма да разбереш, дали плаче защото не му е добре от ваксината или е заради пишлето. Остави го за другата седмица примерно  Peace Сърдечно пожелавам да мине всичко без проблеми  Heart Eyes Може да си купиш Банеоцин /мисля че така се казваше/ - паста за мазане после да му мине по-бързо и да не стане гафче с раничката. Питай си и доки за всеки случай. И промивай с риванолче.

Хубав ден и приятно искарване на вечерта  1dating и после много  luvbed но да внимавате че после да няма  preggo

# 287
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ДА СТЕ ВЛЮБЕНИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ!

Мария, от къде купи Нестлето, че аз не мога да намеря и продавачките ми казват, че няма внос.
А ти с какъв биберон даваш на Велизар млякото, да не е голяма дупката?  Също  мисля, че може да увеличиш количеството с още 30 мл. и съотв. 1 лъжичка, щом чувстваш, че сегашното к-во не му стига.

Gugi, и Ради има такъв странен режим. Рядко се случва, но спи и преди обяд.

Клюки, аз не забелвам. Дълго мислих, четох за фимозата и така реших. Няма да го водя и на педито да го прави насилствено - звучи ми ужасно. Бебетата реват, после няколко дена плачат като чуката. Поразгледай темите за фимозата.  
В чужбина не правят нищо по въпроса, счита се, че нещата естествено  се променят - може и в пубертета.  Само при някакъв проблем се води на уролог и се процедира с упойка.  
Другият начин, според мен, който няма да стресира детето,  е да забелваш постепенно и много внимателно ти, всяка вечер /това много родители го почват от 2-3 месец/.   Цвети беше писала, че така е направила с Ран и преди годинката май беше приключила.
 За жалост в БГ практиката е да се поставят срокове за тази процедура, много педита дори не питат родителите и дърпат. Странното е, че и много родители се съгласяват с факта, че детето им ще плаче, т.к. процедурата явно е болезнена.  

# 288
Айде пак да се включа GrinningПри нас времето е разкошно,много е слънчевко и топличко GrinningНие току що се прибрахме от разходка,пихме по едно кафенце с две дружки,а дечицата тичаха на воля в заведението Grinning
Дребен,браво за килцата PeaceДано скоро получиш желания резултат HugАз все още не мога да я започна тази диета newsm78все поводи излизат ама ще видим по нататък Simple Smile
Гуги,Кати е станала истинска дама,много е чаровна,пу-пу Grinning
Относно млякото-ние от 12мес.сме на кисело,защото тотално ми отказа АМ и за сега нямаме никакви проблеми Peace
Дени а Тедката е много чаровен когато е сърдит!И наистина има данни за актьор,хи-хи!Ние до толкова чак никога не сме се тръшкали!Бързо и безпроблемно изкарване на зъбките ви желая Praynig
Весе,дано и вие скоро се отбиете!И Никълчето да не виси все на цицата на мама!Успех!
Момичета,благодаря ви Hugза пожеланията!Радвам се че има с кой да споделя такива мигове,като днешния Hug
А сега ви пускам и малко снимчици на Симонка,да я видите как се обслужва вече сама Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=204110&photo=106
До скоро!

# 289
Честит любовен празник днес Simple Smile Мнооого любов и щастие Simple Smile))

За пишлето - нашето на 6-7 беше готово, не насилствено, много постепенно.
Клю, на една приятелка момченцето водеха в пирогов на уролог около годинката беше, да му го прави той.
И още нещо важно - нашата педка каза че ПЕНТАКСИМА се слагал не на 1.3г. а на 1.7г. Само тези по ЗК се слагали на 1.3..?!?!

# 290
Честит празник - да ви е слънчево и приповдигнато днес, независимо от повода!  bouquet
Днес срещнах на "Славейков" Кязи с Каан - голям чаровник, през цялото време ми се усмихваше и ми махаше с ръчичка! Та по този повод си повтарям призива за среща - освен по женски /това ясно, че като си дойде Ети  Mr. Green/, да съберем и дребчовците да си поиграят, може пак в "Приказката"  Heart Eyes  Навити ли сте?
За пишлетата, Клю, -  и на Ради, и на Ники ги забелих в самото начало, при къпането, постепенно, не се е налагало посещение при уролог. Мисля, че сама можеш да се справиш за месец - бавничко, лекичко. Peace
Жени, и на мен педито ми каза, че пентаксима ще го слага чак лятото  newsm78
 Hug Heart Eyes

# 291
   Момичета,той уж таткото се ангажира с пишлето още от  самото раждане ама само до някаде е стигнал,а какво за пентаксима-ами ние още не сме били 3-я за това сега хще го бием ,че и с тая дето е на годинка и един месец сме закаснели

# 292
Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsTwo Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsTwo Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Скъпи приятелки, Честит Св. Валентин!

Желая Ви много здраве, защото винаги е нужно,
много щастие, защото никога не стига,
море от любов и бряг,
на които винаги да Ви чака някой!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsTwo Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two HeartsTwo Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Нямам настроение и аз за писане, защото изкарах дълга и безсънна нощ Tired
клю, само да кажа за Пентаксима - първите три Пентаксима се правят през не повече от 40 дни разлика...след като се сложи 3-я, реимунизацията е след една година - например на Тедката третия пентаксим беше април 2007 и сега април ще го реимунизираме... Peace

Идеи за заглавие на новата тема?!? newsm78

# 293
На мен приказката не ми е супер удобна, защото ще съм без кола през седмицата. НО ако кажете може и там, ще намерим начин да се дотътрим. Но пък иначе много ни се вижда вече с вас всички Wink

За пишлето пак - може и да стане постепенно сега, но аз като гледам Сашко как хич не дава да го оправяме, т.е. нито е като бебешка пишка, нито той стои мирен. Та не знам  newsm78

Дени, специално питах, даже и в аптеката после за това дали е вярно че се слага на година и седем, т.е. приемаме идеалния случай ако са почнати 3, 4, 5 месец примерно. та после година и два минават. за другите си важало старото. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 294
С моя неталант ще взема да се изцепя един път и аз ''Мина празникът на любовта, а НОЕМВРИЙЧЕТО се вихри без умора у дома''  Embarassed
Естествено приемат се и много по-смислени предложения  Joy

# 295
Честити Св.Валентин И Трифон Зарезан! КОй каквото празнува! Laughing

Момичета мерси за окуражаването за килцата, дано ината и волята ми стигната да свалям още!

Клю, за пишлето, при нас също татито вечер при банята се грижеше за него, но явно го беше страх и като отидахме на лекар когато Ангелчо беше на 6 месеца, педи каза "Сега до половината, другия път до края", ама като тръгна да я забелва и видя че тя е някак освободена явно от вечерните забелвания и я дръпна до края, кръв не тече, но бебчо много плака милия, полсе 2 дни беше ад, аз и аз плачех и дребното като чуркаше и то, та му правих компресчета от реванол при всяко сменяне на памперса...това е нашата одисея ooooh! Hug

За Пентаксима , ще ния слагат май месец, когато бебчо е на 1г. 6м.,гледам че предната е сложена преи година, т.е май 2007 Heart Eyes

Момичета да ви се похваля Mr. Green Mr. Green Mr. Green, днес бях на масаж Joy hahaha
Досега не бях ходила, това си поръчах за подарък днес, казах без скъпи цветя и че предпочитам това! Blush
Чуствам се страхотнооооооооо и в много добро настроение, а гърба който много ме болеше е като перце лек и отпуснат Mr. Green

Лек ден и много усмивки
Днес поръчах питка в една фурна, ще правиме утре прощапулника

# 296
Момичета,честит празник на всички!Пожелавам ви здраве,повече усмивки,щастие и многооооооооо любов! newsm51 txtloves 1dating Kissing Heart lovekiss kiss
И при нас ,времето днес е супер.Та се възползвах да се поразходим с Поли,и да похарчим някой лев по магазините.Искам да ви попитам,вашите дечица падат ли като тичат? newsm78Поли като ходи бързо и тича,няма-няма и вземе,че падне.Незнам какво да мисля,обувките ли не са и одобни,какво ли? newsm78

# 297
  • Ботевград
ЧЕСТИТ СВЕТИ ВАЛЕНТИН!!!

ЧЕСТИТ ТРИФОН ЗАРЕЗАН!!!

Много любов, здраве, щастие, късмет, пари Heart Eyesи вино да се лее само по хубави поводи  bouquet

# 298
  • София
Дени давай нова тема мацка!

П.С. Момичета незнам защо, но днес ми е ден за разглеждане на снимки (гледах даже булчинския албум) и се питам дали не може да се направи нов колаж този път с порасналите ни вече дечица. Какво мислите? И кой направи първият, че съм забравила Embarassed

Последна редакция: чт, 14 фев 2008, 18:16 от мама МОНИ

# 299
Слушам и изпълнявам, Мони! Wink

Айде на новата тема! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт