Отговори
# 45
  • -
Мире,честит рожден ден-да си жива и здрава,весела и засмяна мама и съпруга!  bouquet
Честито на Евелина за успешно взетия изпит по френски Hug
Момичета благодаря ви за милите думи за Мария-наистина и е много дълга косата,тя така и не я смени и това и е още бебешката коса,отдолу расте друга естествено,а Дбс много ме развесели... Mr. Green
Аир,бързо да оздравява Ради Peace
Весе,и ние бяхме от "огнярите"- разминахме се без хирург и рязане на мехура,но мажех непрекъснато с Пантенол,все още се вижда леко червено,но мисля че няма да остане белег
Ходихме на разходка допреди малко-духа,но детето така хубаво си поспа на въздух.Минах през доктора на Мария-той твърди че няма ваксина полио сега-била на 1,6г и после ДТК на 2г newsm78 Rolling Eyes моля,кажете по касата какво ви сложиха на децата?

# 46
Мира, Честит Рожден ден!   bouquet

Не съм чела назад и от доста време не съм писала. Аз съм болна, днес и Калоян се разсополиви. Водихме го на лекар и засега няма нужда от антибиотици. Лекарката ме "успокои", че може да започне да повръща или да вдигне Т и обикновено при децата тя е висока - 39 градуса, поддържали я 2-3 дни.
Изобщо последните две седмици са ми кошмарни. Явно съм в лош период, но се надявам скоро да свърши.

# 47
Мира, честит рожден ден! Да си здрава и доволна от себе си и много-много обичана! Весело празнуване.

Всички болни да оздравяват и да няма черни периоди. Praynig
Евелинка, честито за изпита!
Миринда, стискам палци за твоя.

При нас няма нищо ново, така че ви оставям с пожелания за приятна вечер.

# 48
Мира, честит рожден ден! Бъди здрава - ти и семейството ти!   bouquet Hug

Да се пУФаля - подстригах се - късо. Дългата коса отиде  в кофата. Сега съм на черта и ми е едно леко на душатааа.... Чавето много ми се зарадва, но не можах да разбера дали е щото съм смешна или щото му харесва Mr. Green

# 49
Евелинка честито!  bouquet

ВерчИтУ -снимка  Praynig

# 50
Valka77,в по предните си постове,когато ходихме на консyлтация и аз писах че нашето педи ни каза за ваксината в началото на април и още ,че може да се отложи до 2г,когато била следващата.Попитах има ли и дрyги като нас,но никой не ми отговори,та за да не си в чyденка ти пиша че не сте единствените.
Евелинка,благодаря ти за пожеланията за дъщеричката ми!Важното е,че все пак си се сетила за нас!  bouquet
Бравос и от мен за изпита и все така и занапред да насмогваш,(а някой беше казал че две дини под една мишница не се носят),ти тотално го опроверга. Peace
Хайде лека вечер на всички,че ми изтече времето.Yтре пак!Болничките дa оздравяват!

# 51
  • София
assia75, аз ти отговорих, но  с ваксините сме много изостанали. На мен ми казаха, че могат да се отлагат, но не бива интервала да е по- малък от 1 месец ( нали наваксваме).
Верче, можеше да продадеш косата? На мен не ми стиска да направя такава промяна.
Слийпи,  Hug дано излезеш от този период!
Косето за 3 дни е наддал 300гр.  newsm78. Купих си кантар преди 3 дни и сега е под контрол. Надявам се да си върне теглото. Вчера изяде едно бурканче със супа. До сега не се беше случвало такова нещо. А аз го раздавам на релакс, ядене и разходки. Ей такива хубави неща  Grinning.

# 52
Ч.Р.Ден и от мен. Много здраве,любов и много усмивки с любимите хора. Hug

# 53
  • -
assia75,мерси за отговора Hug повечето дечица са ваксинирани с Пентаксим,а той се слага по друга схема и може би мамите затова не са ти отговорили,аз затова питам по касата,но щом и вие сте така значи няма проблем-тъкмо заподозрях нашия док в невежество....отново Naughty
Верче,честита промяна/снимки давай бързо Simple Smile/-понякога такава драстична промяна помага и за душевното състояние,дано да излезеш от дупката бързо Hug
Слийпи и вие да се оправяте,леле много болни има-на работа всичките ми колежки се натръшкаха и така ме е страх да не се разболея и аз....
Лови,защо не пробваш да дадеш на Косето някакъв такъв сироп витаминозен,може пък да прояде newsm78,но щом пък си хапва супа,значи има напредък Peace

# 54
Верче, като каза, че ти е леко и се сетих как преди време се чудех, ако си отрежа косата дали ще ми се оправят гръбначните изкривявания  Joy

# 55
Верче, като каза, че ти е леко и се сетих как преди време се чудех, ако си отрежа косата дали ще ми се оправят гръбначните изкривявания  Joy

Laughing Laughing Joy не знам... Аз не се изправих много....

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 09:40 от ВерчИтУ

# 56
  • Някъде в Европа...
Верче, изглеждаш много добре Peace Аз не бих се осмелила да си отрежа косата. Но както е казала Валка, може наистина да се отразява на душевното състояние и да е за добро  Hug

# 57
Верчеееее кефиш ме много

# 58
Здравейтеее!
Мире, честит рожден ден! Да си много щастлива и обичана, винаги усмихната и оптимистично настроена!!!   bouquet
Евелина, честито за изпита - и аз така бях - с големия корем и малката все още кака на държавен изпит и насред местене от град в град Човек има неподозирани възможности да с есправя с много повече от две дини под една мищница!  Joy
Верче, наистина си много добре с новата прическа Така ми харесваш повече, поне доколкото мога да преценя от снимките, които съм гледала
Кръц, твое право е да не пишеш вече в темата, но не мислиш ли, че глаголът "пулите" звучи малко грозно и обидно?! Ясно е, че се изразяваш в прав текст, но все пак тук сме различни хора, с различни харакетри и е необходимо малко лавиране, а не само "открит бой"!
Марти отново спи изключително неспокойно и това ме съсипва, а и имам много да уча за магистратурата и фактът, че нищо не успявам да прочета ме вбесява
Миринда, мноооого ти е красив аватарът! Wink
Всички болнички да оздравяват  Praynig
Ще мисля и аз за новото заглавие!
Лека и мека!

# 59
Eвелинка, ти си мойта гордост  Hug!!! Браво за изпита..
А аз гадната мързелана отложих с още 1 година докторантурата  Embarassed Embarassed Embarassed
Абе не да се оправдавам, ама и работя и детето сама гледам... само статии и учене ми трябват и може изобщо да не лягам
Верче, много си добре с новото прическа Simple Smile  Crazy..Старата се изтърка щото и по ТВ я показаха  bouquet

Днес успях да го изкарам за 30-40 мин, добре му се отрази на дивака малко въздух. В 19:30 вече искаше да си ляга, търси си млякото и се нагнездва на дивана Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт