Отговори
# 60
  • Варна
Мира, честит рожден ден!
Много здраве, любов и повече положителни емоции! Hug
Приспах Ема и съм заспала с нея (често ми се случва Whistling ) и сега станах да мия чинии и да подреждам. Crazy ooooh!
Верче, добре си, а и щом ти е леко, какво по-хубаво. Hug
Аз пък от сума време се мъча да си пусна по-дълга коса, да ме пита човек за какво ми е като само ме дразни и все вързана ходя, Crazy ама ми е мерак. Обаче като ми докривее нещо и винаги първата ми мисъл е да се подстрижа, hahaha така че едва ли ще стане скоро. Whistling
Слийпи, бързо да оздравявате! Hug
Ма4о, мерси! Blush Това с неспокойния сън и мен много ме тормозеше. Сега съм на тръни кога ще тръгнат следващите зъбки и ще се почне пак. Tired Дано се успокои Марти по-бързо. Hug
Хайде, лека нощ! Heart Eyes

# 61
Мире, ЧРД и от нас на патерици   bouquetда си жива и здрава

Верчиту- много си добре и аз много те харесах, щъ взема, ако мъжо ти не хареса прическата  Crazy

Евелинка - браво  Hug после да не се чудиш що малката е проговорила френски лесно  Crazy

Слипи -дано само със сополи да се разминете  Praynig

Херича-къде остана  Whistling Ходи по разни места там и ни вест, ни кост Mr. Green/благородно завиждам за сбирката/ много и дошъл Маврудеца Laughing не че не се отчете ама за малко  Tired 

Аз да се похваля имаме кътници, два броя отгоре  Crazy кога са избили не разбрах, реших че е тоталното гевезе и от това човек няма да стане, пък то за кво било  Tired

хади ставам, че пак прави нещо  ooooh!

# 62
  • София
Ха добър ден!
Честит рожден ден на Мирето на патерици! Да си жива и здрава, и много обичана!
Ние преди малко се прибрахме с такъв рев от разходка. Венци така хубаво си поигра с едни батковци, ритаха футбол, гонеха си, че когато стана време да си ходим - лелелеле, рев, тръшкане, изрева си очите това дете. Миналата година ми го правеше този номер с пясъчниците, сега с това. Иска да си играе детето и друго не го интересува. Но беше станало време за обяд и спане. После, ако е все още приятно времето, пак ще го изведа, че то вкъщи стои ли се.
Иначе е здрав, за разлика от всичките му приятелчета... Внимавайте с този грип, че много бързо разболява.
Слипи, бързо да се оправяте!

Приятен ден на всички! Явно сте по разходки, щом не пишете! Laughing

# 63
Милички благодаря на всички ви и на вас ви желая прекрасни мигове и много здраве.. Hug Hug Hug
Маце честит ти рожден ден бъди най-щастливата и уважавана жена.Желая ви много прекрасни семейни мигове и щастие.

Верче аз така и не можах да те видя...Я не я крий снимката ами я пусни още веднъж Mr. Green
На болничките бързо оздравяване. Praynig
И ние почнахме Саностола ама то тва диване като види че нещо ще му слагам в устата и се мята като риба...Ужаст направо ме подлудява. #Cussing out
Аир не се притеснявай мила ще се оправи малкия Ради.А това с повръщането е много неприятно изживели сме го и него. Cry
Евелинка браво за изпита. Hug

Айде че трябва да ставам.

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 14:14 от mira sm

# 64
Остана ми минутка най-накрая да мина да ви почерпя:

Днес съм рожденичка и не само това,ами съм и юбилярка-присъединявам се към отбора на 3-ките.За сега не усещам разлика,ама довечера може да ме втресе като ми поднесат тортата с едно 30 забучено отгоре.
Мирка,благодаря ти за пожеланията.Дай Боже всекиму!

# 65
matsa_gk , честит рожден ден и честит юбилей! Желая ти да си много щастлива и обичана жена и майка!

Почерпката е страхотна!  Heart Eyes
Верче, аз успях снощи да мерна снимката - много ми харесва новата ти прическа, даже се замислих дали и аз да не се подстрижа така!   bouquet
Много болни дечица станаха  Sad, бързо да оздравяват!  Praynig
Весе, много неприятно за ръчичката, Ники ще се оправи!  Hug
Благодаря на всички ви за поздравленията!  Hug
Ма4о, Фрики, успех с изпитите! Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Аз вече си имам пералня (снощи я оправиха) и сега усилено загнездих, че една седмица нищо не бях пипвала. Вече почти постегнах къщата, да има Благун какво да разхвърля като си го взема в петък. Mr. Green
Зелче, и аз точно така се чудех какво му стана на хлапето, че ми се тръшка и хленчи и е непоносим, а то били кътниците. Мъничетата си имат проблеми!  Wink
Мъглите над Авалон, къде изчезна? Сега и ти ако решиш да ни напускаш...
Между другото - за новите теми имам едно предложение - може да регистрираме потребител "октомврийки" с парола 2006 и щом някой има време да се занимава с темичката да излиза от профила си и да нанася корекции - февруарките направиха така и е доста удобно, защото доста хора си делят правенето и поддържането на първата страничка.

# 66
  • София

matsa_gk Честит Юбилей!
Избрала си хубав ден да се родиш  Grinning. Нека ти и цялото ти семейство сте здрави и много щастливи!

Верче, много ти отива прическата .
Мире, аз пак да си повторя въпроса, къде се намира този клуб в ОК? Извини ме че досаждам, но не знаех, че там има клуб. А когато зареждам магазина ще ми е от помощ да го оставям Косето за мъничко там.
Ма4о, Фрики, успех с изпитите!

Последна редакция: ср, 30 яну 2008, 19:05 от Lovi

# 67
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  MASKA_gk! МНОГО ЗДРАВЕ И ВСЕ ХУБАВИ НЕЩА ДА СЕ СЛУЧВАТ!
Днес беше много хубав и слънчев ден  Nature Sunny с децата  още от ранни зори излязохме на вън,та си по играха на воля с другите дечица  1swing.
ВЕРЧЕ много ти е хубава новата прическа и ти отива браво Hug.
Ма4о, Фрики, успех с изпитите! Hug
ЕВЕЛИНКА браво за изпита!  bouquet

# 68
Маца, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива. Не боли от 3-ката - не се плаши. А свещите да ги угасиш от раз. Весело празнуване.

# 69
Маца, честит рожден ден и от мен! Мнооого щастие и любов ти пожелавам!   bouquet
Благодаря ви за подкрепата за изпитите!
И ние днес се поразходихме-дребният за половин час залепна за люлката! Домъбняло му е явно. А каката се заигра с едно момиченце - то се оказа обаче болно и затова не е на детска градина. Майката имаше наглостта да ми се похвали, че са със сополи, при положение, че минута преди това й обясних защо Алекс не е на детска градина (за да не се зарази в това грипно време)  #Cussing out Е, изнесохме се набързо!
Ася, с теб замалко сме се разминали! Много бързах, за да не заспи Марти в количката!
Мире ,как изкара празника вчера?
Евелина, направо ти съчувствам, ако аз не пера една седмица, после трябва да простирам и в съседите от целия блок
Айде лека и мека!

# 70
Уф Лови извинявай мила ама все влетявам на бързо че правех тука едни кройки и направо пропуснах да ти кажа за клубчето. ooooh!Ами значи намира се на ул.Боряна.Срещу Украинското посолство има една нова кооперация и там по едни стълбички се слиза до клубчето.Отидете много е хубаво.
А иначе за кой клуб говориш ти в Красно село? newsm78Че и аз нещо съм пропуснала.Може да свърша работа ако е близко. Peace
Мачо благодаря че питаш. HugХодихме с едни приятели /без деца/ Mr. Green в Студенски град.В механа Къщата/за софиянки Mr. Green/ със жива музика и си изкарахме страхотно.После се замислихме и за диско ама мъжете бяха на работа и нямаше как.Успех на изпитите. Peace
Веси много лошо това което ви се е случило.Дано скоро да минава. Praynig
Фрики вясвай се по-често.И на теб късмет. Hug
Айде милички приятна вечер от мен.

# 71
Маца,Честит рожден ден и честит юбилей!Бъди жива издрава,yважавана и много желана!
И,не се стряскай от числото 30,няма нищо лошо в това да си на 30! Peace
Ма4о,аман от безрасъдни майки,които с нищо не се съобразяват. #Cussing outОт yтре в къщи ще съм и с двечките точно поради тази причина,защото имаме болни деца в грyпата и са ги спрели временно.Но една от майките си е направила оглyшки и днес си е довела детето ,въпреки че вчера е било целия ден с температyрa и госпожите са я предyпредили да не го води.Е,при това положение аз нямам намерение да я водя..А,yтре ако времето е хyбаво пак ще излезем и ще могат и каките да поиграят.
Слипи,АИР и Весе,дано малките бързо се оправят! Hug
Мира,хyбаво е че сте излезли и сте се повеселили,имаше нyжда от разтоварване. Peace
Хайде,толкова от мен че малките не ме оставят,лека вечер на всички ви! Hug

# 72
  • Стара Загора
Дзак Crazy
Тук съм...обаче ако знаете какъв мързел ме е погнал не е истина Whistling Сержито нали е отпуска още та цял ден гледам филми дето през ноща ги дърпам. Има една тема в "Кино и телевизия" - Гледах, хареса ми, препоръчвам...пфууу всичкото филм от нея изгледах Mr. Green
Честити празници за всички, които пропуснах  bouquet Blush
Евелинар ти си нашата гордост..две деца..обучение..абе направо си действаща жена ти Hug
Маца добре дошла в моя клуб Heart Eyes Mr. Green
Още щях да пиша обаче забравих какво....а сетих се. ЗНачи нов акаунт не препоръчвам защото този който ще го направи на негово име ще се водят два...единия ще го треснем модовете защото спорде правилата нямате право на два профила за един потребител. По тази логика няма смисъл от нов акаунт защото, който има време влиза и си пише от неговия и така прави темата. За заглавие /нали съм романтична като прасе в теменуги Crazy/ предлагам да започнем така темите - Октомври 2006г. - еди кой си номер и така да си вървят.
Още щях да пиша но сержи ме зове, че едва се справя вече с диването. Twisted Evil

# 73
  • Откъм Варната
...който има време влиза и си пише от неговия и така прави темата. За заглавие /нали съм романтична като прасе в теменуги Crazy/ предлагам да започнем така темите - Октомври 2006г. - еди кой си номер и така да си вървят....

Тъй кандидатирвам се за темопускач, кадето една, там и две, така че не ми пречи да списвам още една отчетна  Wink, за заглавия хичката не ма бива, така че ще вървят така както Авалонските Мъглявини предложи прошнуровани и прономеровани, докат някой не предложи заглавие за разнообразие, туй то от мен, ако сте съгласни казвайти докат не сме изписали и таз тема

Верчиту с таз новата причес ма зариби и аз да режа, ама няма да се осмеля, че ще ма бият в нас, един бретон не ми дават да клъцна, ко остана с 30 см да скъся

Честит Рожден ден на Мира и Маца, много са им вкусни почерпките, само развалят диетата

# 74
опа и от нас Heart Eyes

Честит рожден ден на Маца, само прекрасни моменти с Вики  Hug и с мъжо разбира се къде без него. Да си ми жива и здрава  Hug

Мъглите- не съ скатавай завиждам-мъж, филми сега ако ми кажеш че и книга си чела отивам да се хвърля от 6 етаж  Twisted EvilПосле мързяло я ,как не те домързя до Арбанаси да отидеш  Mr. Greenхади спирам да те ям днес ,ама само за днес  Blush Whistling Blush

Мире радвам се че добре си изкарала  Hug

Мачо, не се ядосвай, има не съобразителни хора  Hug

Фрики радвам се че се вясна, преди три дена се чудех къде си  Hug отчитай се по често, дет се вика кажи добре сме и това е  Mr. Green

Весе, много гадно ама не може да си на всякъде  Peaceще се оправи ще видиш  Peace

Изчезвам за сега , много ми се спи........ Embarassed

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 12:58 от Леля Зеля

Общи условия

Активация на акаунт