Отговори
# 75
  • Стара Загора
Сакън Зелчо не скачай Stop Mr. Green До Арбанаси как да ме домързи като ме натовариха в колата..закараха ме до Арбанаси. Аз само дрямах на припек в колата /Слави спа през цялото време/. Вечерта заведе Слави да спи в хотелската стая пък аз се развихрих Mr. Green

# 76
Добре сме и това е (зелче Wink)

МАЦА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН.МНОГО ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ.
Ето и едно подаръче Mr. Green за настроение

# 77
Маца, след подаръка на Фрики нищо не мога да добавя! Честит ти юбилей!

# 78
Момичета,благодаря ви от все сърце за поздравленията,пожеланията и милите думи!   love001
Трогната съм от вниманието на всички ви,въпреки че не съм от самото начало с вас и не съм от най-редовните.Още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!
Фрики,специални благодарности за "подаръчето",макар че аз така като гледам те са си цели 7 "подаръчета".И въпреки,че сега ставам от масата и скоро ще прелея,пак ми потекоха лигите...

# 79
  • Варна
Маца, честит юбилей!
Много здраве, любов и уважение и много щастливи мигове!

# 80
  • Стара Загора
Аууу Мацо къв подарък врътна този път не е истина направо Mr. Green Подели го с нас...нали сме ти дружки Whistling Mr. Green

# 81
  • София
Честит рожден ден на Мира и Маца на големи патерици.... Hug

Бъдете усмихнати и винаги сред любими хора!

Имахме проблеми с компютъра, а и Калина прихвана шарката. От една страна ми олекна, понеже ще знам, че я е изкарала тази варицела. Дано само да мине леко като на батко й. Вчера сутринта избиха пъпките, а температура имаше много слабо повишена. През нощта беше доста неспокойна, явно я сърби и не може да си намери място.

По повод напрежението между нас за това кой кога пише и какво предлага - все си мисля , че всичко тук е продиктувано от желание, удоволствие и взаимоотношения между нас. Ако някой се е почувствал натоварен може да го сподели - ще се намерят оправни с техниката мами, които да свършата работата.
Наистина, вече сме доста натоварени, доста сигурно и работят, а и малките зверчета започват да си показват сериозно зъбките..... Laughing Това отнема много енергия и сили.....поне на мен... Sad

Пак ще пиша....днес май ще се занимавам главно с пъпки и сърбежи.... Whistling Whistling

Книгата на Ф. Додсън я имам на компютъра - ако някой желае мога да му я пратя.

До скоро и нека да бъдем търпеливи и разбиращи една към друга - най-добре знаем на какво напрежение сме подложени... Hug Hug Hug

# 82
Здравейте, момичета!
Кали, благодаря ти, че поемаш да направиш новата темичка. Мен нито ме бива със заглавия, нито с оформлението. Tired Херка, не знаех, че не може да се направи такова нещо, извинявам се!  Embarassed
Аз почти не спах тази нощ. Снощи ожулих колата на татито (моята тази седмица не е в движение, че я пререгистрират) и страшно се притесних, получих едни контракции, едно чудо... защото все пак не е моя. Митко се ядоса не за колата, а да не се разраждам заради купчина ламарини. На всичкото отгоре каза поне да я бях одрала качествено, пък аз съвсем малко, другата седмица ще вземе моята кола, пък неговата ще я оправят (тя е с пълно Каско). Днес обаче каза, че ще излезнаем да изпием по нещо след като видим Благун, че били станали 2 години откакто не съм удряла кола  Embarassed Crazy (преди 2 години, точно бях забременяла с Блажко и счупих задното стъкло на един опел... в едно дърво, което много бързо ми порастна и още всички се заливат от смях като се сетят за тоя случай  Twisted Evil).
Мила, завиждам ви за шарката. Догодина и аз ще си търся такава хубава зараза, дано децата да я изкарат като малки  Praynig.

# 83
  • Някъде в Европа...
Маца, честит рожден ден! Желая ти много здраве, щастие и късмет!

Момичета, ние днес пак сме с температура Cry - 37.8 е в момента, сега спи... Следобед ще го водя пак на доктор Cry. Дано не ни повтори Praynig Толкова се обвинявам... докторката ми каза да го пазя като рохко яйце Sad, но не ни ограничи в излизанията, каза че мога и да го къпя. Аз изчаках с къпането и едва вчера го изкъпах, след почти 2 седмици..... Обвинявам се и за инжекцията, бях купила 6, но докито каза на 5 поставени, че не е нужно вече, изрично я попитах и тя каза - не. МНого ми е кривооо Cry
Като капак ми закъснява 2 дни #Cussing out, почти сме сигурни с татито, че е нежъзможно да е станало нещо, но.... Вчера си правих тест - отрицателен е Praynig Дано и по тази линия не стане нищо, че не ми се иска да преживявам аборт, а за 2 на този етап, нито съм гоотова, нито имам желание....

# 84
matsa_gk да си жива  здрава и щастлива !
evelinar въобще не се ядосвай за такива глупости точно сега .
mila71 дано да изкарате леко шарката.
Аз продължавам да слабея ,че и някакви петна са ми излезли по гърба трябва да вървя на лекар ,а така мразя.
Бързо оздравяване на всички болни! Praynig

# 85
  • София
Кали се събуди към 9.30 и е като решетка милата - има доста пъпки...Но иначе си се разхожда из цялата къща и нищо не й пречи да си пипа навсякъде и да вади всичко от където се докопа....

evelinar - ох чак за завиждане не сме.....то си е гадна работа, но да, май е по-добре да ги изкарат сега и накуп. А за колата - ще я оправят колата и всичко ще отмине. Бебчо е важно да е добре и да е на топло, и тъмно още малко...... Hug

AIR - не се обвинявай...ние майките си мислим, че може да предотвратим всичко с много всеотдайност и грижи, но не всичко е във властта ни. Има си неща, които се случват, дори и да сме били перфектни. Все си мисля, че къпането или излизането надали са предизвикали разболяването. Трябва му време на детенце да израстне и да се укрепи. Дишай с пълни гърди и си го лекувай спокойно! Ако ти си спокойна и разбираш, че болестите идват и си отиват и то ще оздравява по-бързо! Hug Hug Hug

Iliana _ - мерси за пожеланието. Кисела е доста, но е разбираемо.....

# 86
Евелинка, извинявам се ама и аз се смях Joy Joy Joy на повода за годишнината.Сега не се притеснявай за колата, а за бебата.
Аир, два дена закьснение нищо не е, споко PeaceСтискам палци за дреб4о Praynig
Мила, кофти е но колкото по рано толкова по добре.
Илияна, как ти завиждам за слабеенео не е истина просто(благородно), но ако мислиш 4е нещо не е нормално ходи бързо на доктор.
Андрес все още не е свикнал напьлно с детската ясла пък ве4е по4ти цял месец ходи.Утре имат карнавал, но костиума е изненада....моми4етата в яслата го правят, да го видим как ще ми цъфне утре Mr. Green
Днес сме на лекар.Имахме подозрения за Алергия кьм белтька, вадиха ни крьв, взехме си резултатите и сега ще ни ги разшифрова доки.Има две нещица, който са над нормалните нива.Не можахме да бием вси4ките ваксини, заради тези подозрения.

Последна редакция: чт, 31 яну 2008, 13:28 от friki

# 87
Фрики, то си е за смях  hahaha Joy. Аз все такива глупости правя  Embarassed (одрах я, защото не прецених на завоя, че колата на Митко е доста по-голяма от моята, пък в центъра и без това трудно се взимат завои в малките улички). Но по-добре да одера някоя кола или да счупя някое стъкло, отколкото нещо по-сериозно.  Wink
Мила, аз замислям края на тази година или следващата да се ваксинирам срещу варицела във Франция. Момичетата тук знаят, че за малко ми се размина да направя аборт в 16-17 г.с. като бременеех с Благун заради контакт с болен от варицела, Господ ме е пазил и не се разболях, но си бяхме изкарали акъла. Затова гледай от по-ведрата страна - дъщеричката ти няма да преживее такива притеснения. (Не случайно съм решила да заразя умишлено децата ми докато са малки, да я изкарат сега, но първо ще трябва аз да се ваксинирам).
Ейрче, не си виновна, че Ради има температура! Ти си толкова всеотдайна майка! С нищо не си му навредила!
Илианка, бягай на доктор, стискам палци да не е нещо сериозно! Praynig

# 88
  • София
Мире, благодаря много за инфото   bouquet. Клубът е точно на Кр. Село( Островът на съкровищата), но така или иначе решихме да отложим сбирките. И по- добре.
Ася, тепърва ще се сблъскваме с тези проблеми. Ох, не е редно да се водят болни дечица, но има и майки в безизходица. Колко пъти съм се карала с Госпожите, че приемат болни деца и им дават и лекарства  ooooh!.
Фрики, страшен подарък  Joy Joy Joy. Аз, обаче нещо съм повредена newsm78. С толкова мъже вкъщи, като ги видях и като си представих 7 чф. чорапи за пране и като им видях ухилените физиономии и ми се изпариха мераците  Joy hahaha.
Мила, може ли да ми пратиш книгата, плз  Praynig? За шарката, поне ще си спокойна че са я изкарали и двамата.
Евелинка, важното е че вие с бебка сте добре. Ламарини се купуват. Още малко остана. Аз, докато бях бременна с Косето отидох на фризьор и фризьорката през цялото време обясняваше, че дъщеря и е с варицела. Изхвърчах, като ракета  hahaha.
AIR, според мен не е дооздравял от преди. Излишно е да се обвиняваш. Има неща, които не зависят от нас. 2 дни са нищо, спокойно.
Iliana _, аз пък дебелея    261uu hahaha. И по този повод вчера си направихме с Дани една торта и си я хапнахме.

# 89
  • София
Здравейте, момичета!

Лови, то с много мъже май не  е хич лесно.
Евелинче, варицелата по време на бременност е страшна преди 20 г.с. Имах колежка, с която заедно бременеехме, работим врата до врата, която се разболя от варицела в 24 г.с. някъде. Аз не съм боледувала и въпреки че бях контактна не се разболях. Точно бях прехвърлила 20 г.с. Доста се бях притеснила.
Само да добавя - колежката ми се разболяваше за втори път от варицела. В много редки случаи може и да повтори.
А за ваксината - и аз съм се замислила, но засега не ми се очертава ходене в чужбина. Тя се поставя два пъти за пълна имунизация, не е еднократна. Ама ти ще кажеш, като си я поставиш...
AIR, стискам палци Ради да се оправи скоро. Нещо напоследък не ви върви в това отношение.
Илияна, ама блазе ти - аз съм закотвила едни кг отгоре и няма мърдане, много ме е яд.
mila71, дано по-леко да мине варицелата без никакви усложнения. Аз лично бих предпочела Венци да я изкара след 5-6 годишна възраст. Все пак като са много малки са и доста неустойчиви. Имай предвид, че след боледуване от варицела рязко спада имунитета. Hug
Фрики, ама какви са тези изследвания? Аз май нещо съм пропуснала покрай вас....

Аз ставам, че Венци ми тиак в ръцете едно кученце на колелца да го разхождаме из къщи. Чао и да оздравяват всички болни дечица!

Общи условия

Активация на акаунт