Лови,не знам ти с колко мъже си,ама понякога аз даже и с един не мога да се справя.Уж съм го "дресирала",ама има моменти,когато не се поддава.Така че Херич,на драго сърце поделям "подаръка".Все пак, дет се вика вече съм в друга възрастова група и силите ми за 7 едва ли ще стигнат,тъй че запрятай ръкави и удари една рамо.

Аз отивам да си оправям фейса и да се наконтя,че таз вечер сме на Китайски,да черпя за юбилея,утре ще събирам родата в къщи,а в събота сме на диско(ако не ни спрат още на входа и да кажат,че там не е Клуб на пенсионера).Тя мойта работа стана-3 дни яли пили и се веселили,ама туй ша и то-после чак за 40-така.(то май пък не се празнувало,тъй че отиде чак на 50-така).Ама карай,добре че имаме поводи отвреме навреме,та да излезем и ние сред белите хора.
Не се притеснявай за клуба на 3-ките-свиква се! 
Много ги пазих от нея,но накрая се предадох...Както е тръгнало следващия път направо Биг Мак ще й поръчаме 
Притеснено ми е...След десетина дни пак ще ходим и тогава ще се реши окончателно.Дано пък да се размине
...Май и на мен ми трябва книга 
по случай случката.
А и малките май са доста по-жилави и да чукна на дърво до сега не ми е боледувал кой знае колко.Така че слабите деца май си имат и своето предимство. 

и събираме типично по мъжки клечки.
. Ох, кога ли ще му се види краят
и вече съвсем ни се разби режима, а така хубаво бяхме се научили да поспиваме до 10.00 сутринта
.
) и ако е решила да тръгва нека всичко да минава по вода, най-важното е че си под наблюдение на добри специалисти, нека са неотлъчно да вас и да направят най-доброто и за двете ви
, но най-голямото облекчение всъщност е че поне няма да спим по опашките като за топъл хляб
!
!
Досега не казвах нищо, защото раждането е било изключително трудно, с усложнения и вчера все още не бяха се възстановили нито майката, нито бебчето. Раждането и придължило 22 часа, с много упойки и накрая са я срезнали долу и са извадили бебчето с форцепс. Ужас просто. Важното е, че вече са добре и щастливата леля чака снимки, защото те са в Англия. Та по случай случая да ви почерпя с
и като се умори ме кара да го нося
.
!