Отговори
# 90
Благодарности за пожланията и на тези,на които не съм благодарила.   love001
Лови,не знам ти с колко мъже си,ама понякога аз даже и с един не мога да се справя.Уж съм го "дресирала",ама има моменти,когато не се поддава.Така че Херич,на драго сърце поделям "подаръка".Все пак, дет се вика вече съм в друга възрастова група и силите ми за 7 едва ли ще стигнат,тъй че запрятай ръкави и удари една рамо. smile3503
Аз отивам да си оправям фейса и да се наконтя,че таз вечер сме на Китайски,да черпя за юбилея,утре ще събирам родата в къщи,а в събота сме на диско(ако не ни спрат още на входа и да кажат,че там не е Клуб на пенсионера).Тя мойта работа стана-3 дни яли пили и се веселили,ама туй ша и то-после чак за 40-така.(то май пък не се празнувало,тъй че отиде чак на 50-така).Ама карай,добре че имаме поводи отвреме навреме,та да излезем и ние сред белите хора.

# 91
  • София
Lovi - разбира се !!! Писах ти на лични, да ми кажеш къде да ти я пратя!

# 92
Здравейте,
надявам се да се оправят всички болни бързо. Аир, все ни се струва, че можело да предвидим нещата, но едва след като са се случили. Така че, не се тормози и дано бързо оздравее Ради.

По въпроса с варицелата и аз да се изкажа. Не е постоянен имунитетът, за жалост. Повтаря и то най-често като херпес зостер. Така учихме по вирусология преди години, не вярвам да се е променило нещо.

Успех на четящите за изпити.

Мила, и аз искам книгата,ако може.

Толкоз бях. Отивам да храня. Приятна вечер от нас.

# 93
Здравейте набързо и от мен!
Маца,поздрави и от мен за юбилея!Да си жива и здрава и да имаш по-често поводи да се веселиш  и забавляваш!  bouquet Не се притеснявай за клуба на 3-ките-свиква се! Mr. Green
AIR и аз смятам,че е безсмислено да се самообвиняваш -  така с какво помагаш на Ради? Просто прави каквото трябва,макар,че не ти е леко и нещата ще се наредят,ще се оправи Ради Hug
Ние днес си направихме много хубава разходка в Западния парк,после пихме кафенце с татито в обновения Макдоналдс - Орион/страхотен е!/.И както бях много стриктна относно пържено,солено и т.н. така Габи омете половина ми картофки eat Много ги пазих от нея,но накрая се предадох...Както е тръгнало следващия път направо Биг Мак ще й поръчаме  Naughty
За съжаление след хубавата разходка ни се помрачи настроението.Бяхме на очен лекар.Габи има доста отдавна на очето нещо като ечемик.Преди месец док. ни изписа капки и мехлем.Оказа се обаче,че въпреки подобрението не е изчезнало напълно и ще трябва да се отстрани оперативно, с пълна упойка Sad Притеснено ми е...След десетина дни пак ще ходим и тогава ще се реши окончателно.Дано пък да се размине Praynig Praynig Praynig
Пажелавам бързо оздравяване на всички болни дечица и повече кураж,спокойствие и ведро настроение на мамите. Hug

# 94
Здравейте всички Hug Направо се сдухвам от работа и ангажименти, чак не се трая вече и дебелея, дебелея #Cussing out...Май и на мен ми трябва книга newsm78

Честит рожден ден на патерица на Мирето и Маца - да сте ми живи и здрави[/color] newsm51 newsm51 newsm51

И аз пожелавам на всички болни да се оправят бързичко. Air, Mila i Miki - стискам палци за дечицата-целувки от мен и от Криско.
При нас новото е, че търчахме сумати време да оправяме изследвания и документи за яслата..., после ни разтревожиха фалшиво, че имаме чревен вирус...и така до днес - приеха ни вече на ясли. Първия учебен ден беше 2часа, за следващите незнам, но реда им бил в началото по-малко докато посвикнат децата.
Черпя с един  chefпо случай случката.

Авалонската мъгла - живот си живееш ти. Горкото Сержи, а и моя зелен-обират си го хорицата покрай нас...Ти обаче водиш класациите, докато другите си скъсват Д-то от бачкане, ударила си на почивка и караш тук хорицата да завиждат...

Сега ще ви пожелая лека вечер и ставам, щото и малкото време вкъщи не ми оставят за нета #Cussing out. Ще гледам да се включа от офиса утре Heart Eyes

# 95
Аааааа, Маце, ам че ти на тез мъже няма да им работиш......за такива неща все ще се намерят сили Mr. GreenС
Лови, туй че ще им се свалят дрехите не означава, че трябва да ги переш...аз си представих по хубави работи който могат да се правят с тез левенти Mr. Green
Мики, ако ти кажат, че е за операция потърси и второ мнение.Все пак е голяма стъпка.
Ели, честито.Найстина е по хубаво да е постепенно свикването.Все пак за тях тази промяна е стрес.Казвам го от личен опит.Наложи се Андрес да започне изведнъж по цял ден и за цял месец все още не е свикнал и го преживява много тежко.По цял ден си прегръща неговото си плюшено бау–бау, с което го изпращаме.
Андрес е с лека алергия към яйцето, но доки каза че с времето ще се подобри.Засега няма да слагаме ваксината и след 6 месеца пак ще правим изследвания.

# 96
Здравейте, момичета!
Мики, потърси още едно мнение! Стискам палци операцията да се размине!
Ели, дано бързо свикнете с яслата!
Фрики, и това ще преборите, твоето малко мъжле с какво ли не се справи!
Аз да си призная - вчера едва не родих. Днес нещата изглеждат по-оптимистично, защото прогнозите бяха, че ако не съм родила до сутринта, може и да устискам и тази седмица. Дадоха ми да пия и Гинипрал (което се надявах да не ми се случва), биха ми инжекция Но шпа. Снощи Нинка се опули като ми видя корема, а апаратът отчиташе контракции на 3-4 минути, при това силни (то си ме и болеше де  Mr. Green). Имам и 2 см. разкритие, бебката се е нагласила да излиза и главата е слезнала ниско долу. Общо взето като през магистрала щяла да мине. Единственото утешение е, че шийката не ми е изгладена, но това бързо можело да се промени. Предупреди ме, че направя ли 3-4 см. разкритие хич няма да задържа раждането, че било входна врата за инфекции и по-добре да родя малко и здраво бебе. Днес сигурно пак ще ходя на запис.

# 97
Добро ви утро и от мен. Hug
Ау Евелинка дано нещата се позадържат и да поизчака още мъничко бебка . PraynigАма не се притеснявай ако все пак й е дошъл реда да излиза споко. Може и да не е толкова мъничка колкото смятат докитата. PeaceА и малките май са доста по-жилави и да чукна на дърво до сега не ми е боледувал кой знае колко.Така че слабите деца май си имат и своето предимство. Mr. Green ooooh!
Мики и аз мисля че не е зле да отидеш и да се посъветваш с друг специалист преди да направите операцията.Но все пак не се притеснявай всичко ще мине много бързичко. Hug
Аир мила не се обвинявай така мила. HugТа ти си толкова всеодайна майка не смятам че си сгрешила.Поскоро малко ви е изненадало всичко това с Ради и лекарите не са успели да реагират светкавично.Всичко ще се оправи. Hug Peace
Ели дано да свикнете по-бързо с яслата.Ама тя частна ли е та по това време го пусна?Уф направо ми писна от тия простотии около яслите. Crazy
Вчера съвсем случайно чух нещо от сорта че най-напред щели да приемат 2007-ми набор и чак след това 2006.Говоря за София.Много се изненадах понеже няма логика. newsm78
След което се обадих в една ясла да питам за местата и директорката я попитах и за това нещо.Тя каза че тази информация се разпространявала невярно в бг-мамма  Mr. Greenи всявала смут във всички майки.Даже ги били събирали за да им кажат да дават точна информация на майките и да не се заблуждават с такива информации.Обясни ми че ще се приемат децата по часа на кандидатстване.Каккто разбира се и би трябвало.Вие какво знаете по въпроса? newsm78
Фрики с такива мъже ще взема да сънувам еднииии сънища недей така.. Mr. Green
Ами хайде стига съм писала че се оляхх
Приятен ден.  bouquet

# 98
В Испания приемането в дьржавни ясли е по  то4ки.Подават се в определен момент, но не е важно кой го е направил пръв.Имат се предвид доходите на семейството, дали в семейството има пове4е деца, който са в същия център, местоживеене и всякакви такива историй.Мисля, 4е това е по справедливо, а не кой е спал на опашката.То така могат да влезнат деца от семейства с огромни доходи, за който плащането на 4астна ясла  няма да е такьв проблем както за семейства с малки доходи.

# 99
Здравейте Hug
Днес децата се налудуваха и изпоцапакаха почти до кръста,ама много добре си по-играха на вън,бяхме 4 часа. 1swing
Сашко ми заспа още в количката като се прибирахме и още спи  в леглото.
От няколко дена иска само да ходи на вън и да събира всичките боклуци по земята за играва се с по-големите какки newsm03 и събираме типично по мъжки клечки.
ЕВЕЛИНКА не се притеснявай,ако бебка тръгне да излиза няма страшно мойта ЕЛЕНА се роди 21 дена преди термин беше 2.600кг и сега си е здраво детенце и не боледува ,малките дечица наистина както казва МИРЕТО си имат предимства. newsm03
ЕЛИ дано детенце ти свикне бързо с яслата. Hug

# 100
Здравейте, милички !!!    bye
с малко закъснение  Blush Честито на нашите чаровни рожденнички !!! Да сте живи и здрави, много обичани, момичета !!!   bouquet  bouquet  bouquet
Ние се загубихме, че сме в поредната криза на зъбоникнене, но ми се струва че с нарастване броя на зъбките все по-ужасно става Whistling.  Ох, кога ли ще му се види краят  ooooh!?!?! Нито спи, нито яде това мойто дете, а и нощем взе да се буди по 100 хиляди пъти   Sob и вече съвсем ни се разби режима, а така хубаво бяхме се научили да поспиваме до 10.00 сутринта  33uu .
Евелинка, стискам палци за вас!!! Мисля че оттук нататък каквото и да се случва все ще  е хубаво, явно бебка е много жизнена и енергична(като мама Simple Smile) и ако е решила да тръгва нека всичко да минава по вода, най-важното е че си под наблюдение на добри специалисти, нека са неотлъчно да вас и да направят най-доброто и за двете ви  Hug !!!
Мире, това за предимството на набора не го бях чувала, но  май дочух нещо че старите молби от миналата година ще са с предимство  newsm78 ! Аз съм малко скептична към обективния прием тази година !!! Отново липсва прозрачност и доста вратички са оставени с тази нова система Sly, но най-голямото облекчение всъщност е че поне няма да спим по опашките като за топъл хляб Tired !

Всички болни душички бързо да се оправят и се пазете Peace !!!
От нас толкова за сега, че времето отново ме притиска  Kissing Heart!

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 15:47 от Didi81

# 101
Здравейте, момичета!
Аз имам с какво да ви се похваля! Моята най-скъпа на света братовчедка (не че друга си имам) на 30 януари роди момиченце Ана. Joy Досега не казвах нищо, защото раждането е било изключително трудно, с усложнения и вчера все още не бяха се възстановили нито майката, нито бебчето. Раждането и придължило 22 часа, с много упойки и накрая са я срезнали долу и са извадили бебчето с форцепс. Ужас просто. Важното е, че вече са добре и щастливата леля чака снимки, защото те са в Англия. Та по случай случая да ви почерпя с

Днес с Ася75 и децата си направихме чудесна разходка в парка.  http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=21055&AlbumId=111363 Малко снимки от нас! Моля, обърнете внимание на мръсните панталони на Вяра и кажете на майка й Ася, че по-сладко от нацапано детско дупе няма  Joy, че тя много се изпопритесни как ще се приберат така мръсни  Mr. Green
Евелинка, айде още малко да потрае на топло малката бебана. Когато и да реши да дойде, тя си е вече готова!
Аир, всички са ти го казали, да кажа и аз - по-всеотдайна майка рядко се намира. Децата се разболяват за съжаление обаче въпреки това колко ние се грижим за тях и ако трябва да съм съвсем точна -  май най-малко се разболяват онези, дето ходят цяла зима по пантофи и блузка  Mr. Green Споко и дано Ради скоро оздравее!
Хубава вечер от мен!

Последна редакция: пт, 01 фев 2008, 18:15 от Анонимен

# 102
Ма40, честито ви бебенце! Да е живо и здраво и с майката бързо да се възстановят от раждането!   bouquet  bouquet  bouquet Снимките са много сладки!
Още съм тук! С повечко лекарства крепя положението. Записът ми беше добър, само матката е в тонус, но така ще си е докато родя. Контракциите са слаби и нерегулярни, прегледът ми се размина.  Laughing
Да ви кажа - Благун е влюбен в ... багери. Ходих да го видя, бабите го водили да гледа строежи и през цялото време ми показваше как копае багерът  Rolling Eyes. Какво да се прави - фамилно е обременен!  Laughing

# 103
Здравейте момичета  bouquet!
Ние сме добре.Малкия почва да се опитва да говори Laughing.Казва си Ани, на хляба вика "апа", а като го питам "Къде са парите" ми отговаря "няма" Joy.На приятелката си вика "яя", а тя е Рая, та има смях с него.Ако излизаме количката вече не се приема и на разходки ходим само пеш #Crazy и като се умори ме кара да го нося #Cussing out.
Аз съм на лекции и ме е обзела една депресия, че няма да се справя с едни икон. анализи, ама до изпита има време, та ще залягаме над учебниците  Crossing Arms.
Маца,поздрави и от мен за юбилея Hug!
miki m, дано не се стигне до операция или поне всичко да мине добре Praynig!
evelinar, успех ако бебка все пак е решила да излиза Grinning!
Ели, дано да свикнете по-бързо с яслата Praynig!Ние ще тръгваме юни на ясла, та и аз се притеснявам как ще мине и ще свикне newsm78.
friki, за съжаление България не е Испания!Помня в "Господари на ефира" даваха в един град в Испания, как пешеходната пътека е върху полегнал полицай, та всеки намалява на пешеходната пътека.Супер измислено Peace!
Ma4o, страхотни снимки Hug!

# 104
  • Откъм Варната
....Помня в "Господари на ефира" даваха в един град в Испания, как пешеходната пътека е върху полегнал полицай, та всеки намалява на пешеходната пътека.Супер измислено Peace!...

Да добре измислено,не като тука дето пешеходните пътеки, тротоарите и даже велоалеята са паркинги, пак удобно, но за кого

Общи условия

Активация на акаунт