Отговори
# 30
  • Добрич
Мире, Честит Рожден Ден, мила! Пожелавам ти много здраве, много късмет, много спокойни дни и много позитивно мислене! Весел празник!  Hug Hug Hug

Момичета,
сори, че така влетях в темата ви!  Wink Hug

# 31
Здравейте Hug
LOVI благодаря за хубавото кафенце newsm51 и аз съм на същото мнение като DBS да отложим малко със срещата ,че с тези грипове не си е работа,таман ще дойдат и повече дечица.
Мойте двамата страшно добре си играят ЕЛЕНА много ми помага детето. newsm03
Успях и да сготвя иначе това трудно може да стане като сме сами със САШКО.
Вчера бандитина на мама,познайте каква беличка направи.Взел че разнищил донапренените възглавници на дивана и като отивам да видя се хванах за галвата а той ми се смее и вика "МАМО" newsm03.
В петък пленика ми става на 3 години и решихме с майка му вместо на клуб да водим децата да дойдат у дома и да си поиграят ,а пък ние да си пийне по едно винце и да хапнем,ще има торта е няма да е като на клуб,ама у нас играчки колкото искаш,ще направим купона Tada.
ЕВЕЛИНКА нещо се губи,дано всичко да е добре Hug при нея и с бебката.
Днес го дата малко по-топло в Сф да стигне 1 градус няма и вятър и ще изведа децата на вън,хем да си вземем кухнята хем да поиграят. 1swing
ЧЕСТИТ РОЖДЕН МИРЕ!МНОГО ЗДРАВЕ И ЛЮБОВ ЖЕЛAЯ НА ТЕБ И ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА ДНЕС! Hug Hug

# 32
Мира, ЧРД желая ти много здраве любов и хармония!
При нас нищо ново ,нервя се на работа и чакам да стане 17ч. да си взема слънчицето и да се оттърся от стреса.
Прегледах темата на февруари 2008г. , че се притесних и аз за Евелинка всичко е наред с тях .Доколкото разбрах е на някакъв изпит днес, тъй че и стискам палци! Hug
Верче  всичко рано или късно се нарежда имала съм период от 2г. когато ми е....... майката ,но лека полека нещата се оправиха. Hug

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 11:44 от Iliana _

# 33
Мира, ЧРД желая ти много здраве любов и хармония!

Просто няма какво да добавя към поздрава !!!

Охх сори ама се събуди...

# 34
Мира,Честит рожден ден и от мен!Бъди здрава,обичана и много щастлива!Весело изкарване на рождения ден!

# 35
Здравейте Hug Hug Hug
Момичета благодаря ви от сърце за милите пожелания... Hug
А сега почерпката

Ели благодаря и на теб мила.. Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Лек ден на всички.  bouquet  bouquet  bouquet

# 36
Здравейте момичета!
Мире, честит рожден ден! Желая ти да си много обичана и уважавана жена и майка и домът ви винаги да е изпълнен със здраве и радост!

Сега и аз да ви почерпя - днес приключих курса по френски и си взех изпита с 80,5%. Живот и здраве - наесен ще продължа следващото ниво:

Ася, честито на вече голямата госпожица, много на патерици, но от сърце - да расте здрава, щастлива, умна и много да ви радва!   bouquet  bouquet   bouquet
Тук съм, ама ми докривя като прочетох написаното от Кръци и нещо не ми се пишеше. Всеки от нас животът си го върти, нещата се променят, децата растат... Много от мамите тук вече работят, други едвам смогват покрай грижите с децата, хайде да не се сърдим за липсата на ентусиазъм или за това, че понякога не пишем!  Praynig Самата аз понякога съм така уморена, че само хвърлям по едно око на темата.
За срещата - и аз съм да се отложи, този тумбак никъде не ми се разхожда  Tired.
Благун е добре, беше 4 дни у дома и на мен ми дойде в повечко. На всичкото отгоре Митко уж щеше да ми помага, но изникнаха разни неща и се справях сама с него. А Блажко си е терминатор. Накуп му избиха горните кътници и беше страшно сърдит на света, даже не искаше да се храни. За сметка на това успешно потроши апартамента  Crazy. Вчера цял ден не можах да мръдна като го оставих на бабите.
За книжките за възпитанието - и аз хвърлям по един поглед. Исках да ви споделя, че започнах да купувам поредиците за Франклин, има доста хубави книжки. Поне зверчето се кротва като му показвам картинките и му обяснявам, иначе е още малък да му ги чета.
Сега чакам да ми оправят пералнята и ми предстпи много домашна работа  Crazy.
На всичкото отгоре се чудя дали да приема предложението на свекър ми да ни заеме пари за вградените гардероби в антрето, защото може да ги направим сега - преди раждането на малката, или да изчакам сами да си отделим паричките, които са нужни. Честно да си призная, много ми е неудобно да взимаме пари от тях, макар че те ни го предложиха и ни казаха, че ще им ги върнем когато пожелаем, но все пак си е заем  newsm78. Та днес - утре ще умувам това с татито.
Засилила съм се да си купувам и сушилня (за да спестявам време от гладене), пък и това си е перо в семейния бюджет и сега трудно ще се спогодим с Митко кое по-напред.
Иначе от мен е това, ако взема да родя ви обещавам бързо да ви известя! Макар че съм решила твърдо да е през февруари!  Crossing Arms

# 37
Здравейте! wavey
Е,след такава почерпка как да не се включа..... Heart Eyes
Мире,честит рожден ден! Да си жива и здрава,обичана,желана,усмихната и все така добронамерена!Пожелавам ти още топлина и семеен уют,весел дестки смях у дома и само малки бели от Калоянчо... Mr. Green  party023
Евелинка,честито за изпита!Направо ме удари в земята Blush...с дете, с корем  и изпит взимаш...ЕВАЛА!Стискам палци за февруари!
Ние сме добре.Наистина и Габи се успокои след като и избиха двете зъбчета/ние сме само с толкова Blush/А,за пакостите...не можем да се наредим до вас,но аз да не говоря,че всеки ден ме изненадва с нещо/разбирай беля/!Истината е,че с всеки ден иска все повече внимание и време...може би затова ще ни е по-трудно да сме редовни и във форума,но щом има желание ще се справим... Hug Много хубаво го е казала Евелинка:
Тук съм, ама ми докривя като прочетох написаното от Кръци и нещо не ми се пишеше. Всеки от нас животът си го върти, нещата се променят, децата растат... Много от мамите тук вече работят, други едвам смогват покрай грижите с децата, хайде да не се сърдим за липсата на ентусиазъм или за това, че понякога не пишем!  Praynig Самата аз понякога съм така уморена, че само хвърлям по едно око на темата.
Хайде стига толкоз от мен,че е срамота в това слънце да не излезем дори за малко...
Хубав ,слънчев ден от мен! Hug

# 38
Мире, Честит Рожден ден! Да си здрава, обичана, щастлива!
Евелинче, с две ръце гласувам за купуването на сушилнята - невероятно удобство е! Peace Като гледам как добре ти вървят курсовете по френски с бременеене и бебета, да не планирате за следващото ниво и номер 3  Mr. Green Стискам палци да устискаш до февруари!  Praynig
И аз намирам все по-малко време да се разпиша - излишни и смешни са тия сръдни, липса на ентусиазъм и т.н.  В неделя бяхме при баба в Монтана и Ники си изгори ръчичката на печката, стана огромен мехур, сега е превързан, но не спира да рови, пипа и да не слуша, когато му се казва НЕ...Бърбори малко, разбира повече, опитват се с майка ми да се учат на гърне...
Целувки и слънчево настроение!  bouquet

# 39
  • Откъм Варната
...В неделя бяхме при баба в Монтана и Ники си изгори ръчичката на печката, стана огромен мехур, сега е превързан, но не спира да рови, пипа и да не слуша, когато му се казва НЕ...

Мале ужас, ходихте ли на лекар, ако не сте идете щом е голям мехура, и ние минахме от там и знам че е кофти, ама мисля че ако махнат мехура ще е по добре отколкото да чакате сам да се пукне и постоянно да се пази детенце, на Митака не му остана белег, въпреки че целите му длани бяха 2 големи мехура. Оправяйте се бързо

Верче и вие да оздравявате и повече никакво самолечение ей

Евелинка бравос за изпита

# 40
  • Някъде в Европа...
Привет и от нас!
Не ми се говори за назрелия спор, само ще кажа, че всеки има право да пише или не пише където иска, също така, че няма незаменими хора  Hug Peace

Мире, честит рожден ден! От все сърце ти желая много щастие, късмет и любов, а двамата ти мъже - много да те слушкат!
Евелинка, браво. Много си смела и силна, един беладжия, второ детенце на път и успешен изпит.Браво!
Миринда, я не се ядосвай - каквото стане, може пък за добро да е  - да покормуваш по-дълго. Peace
Верче, и аз миналата седмица минах по този път с малчо, бяхме и на инжекции, при нас беше пневмония. Сега аз кашлям много упорито, но заради кърменето я карам на парацетамол и много лимони. Пожелавам ви само здраве оттук нататък! Peace

Ехе, какво се оплаквате от пакостите.... Моят, освен  че прави пакости, ами не стане ли на неговата, продължава да си бърка в гърлото и да повръща,,,, Rolling Eyes Подлудил ме е с това негово повръщане... има моменти , когато ме изкарава извън равновесие и започвам да му викам,ама направо си му крещя Embarassed. Изобщо не искам да го правя, старая се да му говоря и обяснявам, но той неговата сси знае  #Cussing out
Относно книгите за възпитанието - малко са ми смесени чувствата. Мисля, че всяко дете си е индивидуално и майката най-добре разбира как да подхожда към него..Няма общи правила. Ето при нас е просто абсурд да го оставя да реве и 3 мин, защото ше оповръща всичко  Twisted Evil, той и затова си ни действа  Twisted Evil
Иначе вчера ни беше последната инжекция. Вече е добре. Докито ме предупреди, че ще покашля от време на време. Много ме беше уплашил и беше много тежка седмица. Храчеше жълто-кафяви храчки, не можеше да диша....
Лошото е, че свикна да го разнасям постоянно на ръце и сега пак така иска. И на ръце се приспиваме, не мога вече да го сложа в количката Confused

Това е в общи линии.
Слънчев ден от нас! Heart Eyes

# 41

МИРЕ,ЧЕСТИТ ТИ ДЕН РОЖДЕН,МИЛА!!!
Пожелавам ти здраве и живот,пълен с много обич,семейно щастие и безбой усмивки!!!

Евелинка,поздравления за изпита!   bouquet
Валка,голяма ти е сладурана щерката!С тая голямата коса изглежда направо голяма кака.Да ви е жива и здрава!Аз също давам Саностол.Бях почнала едно шишенце още миналата зима.Тая зима го довърших и направихме почивка към 20-тина дни.Така ни беше казала педиатърката.После метнахме друго шишенце-Виктория умира за него.Всяка сутрин си го търси.Не сядаме на стола да закусваме преди да сме си пийнали витамините.Не знам дали е от това,ама да чукна на дърво,още я удържам здрава тая зима.Дано и така да я изкараме.  Praynig

Цитат
Не ми се говори за назрелия спор, само ще кажа, че всеки има право да пише или не пише където иска, също така, че няма незаменими хора 
  Peace

# 42
Мирка, да си жива, здрава и щастлива!!!   bouquet

Болниците да оздравяват бързо и изцяло  Hug
Евелинка, честито!
Весе, по-бързо да му заздравее ръчичката на Ники  Heart Eyes

# 43
  • София
Минавам на бързо да честитя взетият изпит на Евелинка   bouquet. Браво, ти си наШта  гордост, Евала  smile3521 smile3501.

AIR, за пореден път се убеждавам, че всяко дете си има програма  ooooh!. Не ти е лесно. Радвам се, че оздравявате  Hug. Аз Дани го гледах по книжка, ама на поправителния се Оцаках нещо  hahaha.
Весе, Представям си какво ти е  Hug. Бързо ще му мине ръчичката, на децата им минава по- бързо.
Денят е страхотен. До сега бяхме на разходка и сега отивам да сготвя. ЧАО!
Поздравче: http://www.vbox7.com/play:9caf9eb5

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 15:32 от Lovi

# 44

Мире, честит рожден ден.Много здраве, радост и любов.
Евелинка, браво на теб за френския  bouquet
Момичета  отдавна не съм писала.....изпити и такива благинки Mr. Green, но много си ви обичкам и ми липсвате Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 яну 2008, 16:48 от friki

Общи условия

Активация на акаунт