Тема 4 "Иде пролет,то се знае и на Димитровградското дете му се играе"

• 11 238
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
аз не съм се намразила въпреки че съм раждала в Димитровград и съм много доволна от моята лекарка -Четалова,малкия повече ме разкъса вътре като излизаше и тя ме шиеше с пълна упойка имам 10 вътрешни шева и епизиотомията ми направи безпогрешно,изобщо не съм я усетила,действа много бързо,постоянно беше до мен и наблюдаваше тя ме изражда и тя ме ши,нямам никакви оплаквания ,просто чух от друго място разни отзиви че димитрова била по добра а Четалова правила грешки ,но като чета явно просто за всички така се говори,а работата си е повече до късмет защото сигурно знаете какво се е случило с Елвира въпреки че е раждала във Варна в часна клиника.Като имам второ пак ще си го раждам при Четалова

# 196
Е Кате, то безгрешни хора на този свят няма. Всеки има право на избор. Различни хора, различни мнения.

Момичета, прочетохте ли това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274462.0. Писала го е наша съгражданка. Поканих я да дойде в темата ни ако иска...
Въййййй, к`ва съм клюкаркаааа  Blush Blush

# 197
вени това момиче го познавам,абе браво на нея че се е решила но нещата много ама много рядко преминават така гладко,и да изродиш детенце без никаква лекарска помощ за мен е чиста глупост,това е моето мнение,не бих жертвала живота на детенцето си така,не ме мислете за неромантичка но тук все пак става дума за собственото ти дете,вярно че някой път лекарите объркват нещо,но също така ни и помагат когато нещо се закучи

# 198
  • на правилното място, в точното време
Петя отдавна пише в бг-мамма.Тя и Цветелина са етърви,но рядко пишат във форума.Готини са  Peace

# 199
Ехооооо защо никой не пише?

# 200
Как сте групата? Всички бихме отбой от темата. То ще стане време за зимно заглавие, ние като гледам още пролетното не сме изхабили...Разкажете - кой какво прави...да понаучим туй-онуй. Разни хора ходят насам-натам, да споделят впечатления, за да добавяме в списъка ЗА и ПРОТИВ да се посети.
Ето от мен малко информация. В събота си направихме екскурзионно: Перперикон, р-нт Понтоните на Кърджалийския язовир, Историческия музей в Кърджали и Църквата на Боян Саръев. Перпериокн го посещавам за четвърти път от почти самото му откриване и всеки път съм изумена от новите открития. Този път си наехме и страхотен гид, който така увлекателно ни разказваше историите, че когато в началото ми каза - 2 часа беседа - 35лв, викам "Ееее, чак пък 2 часа", а то пък времето излетя неусетно. Добре, че бяхме 5 човека възрастни, та имаше с кой да си сменяме от ръце в ръце основната тежест от 11,400кг /Калоян/. На Понтоните хапнахме страхотна риба, изобилие и разнообразие - сом, есетра, бяла риба, всичко беше страхотно. Музеят и църквата също ме изненадаха приятно, музеят с големината и разнообразието си от исторически находки, а църквата с невероятното излъчвано спокойствие. Айде да не ставам досадна. Вие сте на ход....

# 201
  • Димитровград
Не ми се пише,имам здравословни проблеми и нямам желание за писане.

# 202
Не ми се пише,имам здравословни проблеми и нямам желание за писане.
С нещо да помогнем?

# 203
  • Димитровград
Не,благодаря,в петък ми е операцията в София,уж при най-добрите за този род проблеми.Дано да минава всичко бързо и леко.

# 204
Вени, много интересно звучи - ние сравнително често пътуваме в този район, но така и не сме ходили до Перперикон. Пропуск, който смятам да наваксаме тази година.
А ако под разни хора, визираш мен Joy - хубаво беше в Девин. Прекрасно. За изтерзани от работа личности като мен - истинско блаженство.
Е, Виктор ни влудяваше от време на време. Очаквам следващия път в посетените ресторанти да има снимките ни и надпис "Строго забранено!" Crazy

Канеста, разбрах за проблемите ти и стискам палци. Всичко ще е наред - не се притеснявай. Здраве ти пожелавам и никакви притеснения повече!

# 205
вени,толкова години съм учила в К-ли а не съм ходила на перперикон,просто не е ставало дума някак си,но Дечко обеща да ни заведе,ние днеска сме затворени в къщи че тука вали сняг и доста студено,но пък предишните дни не се прибирахме направо,дори малкия тен хвана,макар че беше с една лека шапчица,че казват мартенското слънце било доста опасно,на Канеста пожелавам успех с операцията,всичко ще бъде наред

# 206
повтарям се,затова го изтрих

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 16:53 от ekaterina II

# 207
  • DE
Не,благодаря,в петък ми е операцията в София,уж при най-добрите за този род проблеми.Дано да минава всичко бързо и леко.
Ленче, стискам ти палци!

# 208
Канеста, пожелавам ти да се оправиш възможно най-скоро.

Перперикон е наистина много внушително място, а за намерените там накити, оръдия на труда и тем подобни, съхраняващи се в музея, просто нямам думи. Ние бяхме включили в плановете си и Татул, но не остана време да отидем до там. Следващия път....

Тони, с дете на ресторант....къде ли ще ни искат?!?! Не само вас  Laughing
Кате, тук заваля дъжд. Днес преди обяд успяхме да се поразходим, но сега се чудя на кой да се натресем на гости в този дъжд и най-вероятно баба ще го отнесе... Grinning

# 209
    Ели, пожелавам ти в петък лека интервенция и скоро, дори да не помниш Hug Здраве и пак здраве ти желая от сърце  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт