Тема 4 "Иде пролет,то се знае и на Димитровградското дете му се играе"

• 11 232
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
 Канеста ,май и твоята дъщеричка е чула поздрава на баткото на Вики hahaha
Много сладък аватар Heart Eyes Grinning

# 91
Честит Втори Рожден Ден на Вики! Много радост за мама и тате, а на Виктор пожелавам незабравим рожден ден. newsm59 nbirthday

Мамче,добре дошла!

Алекс аз защо все си мислех че живееш в Хасково? или нещо се бъркам. Та в тоя ред на мисли и аз живея до ОМВ, на Димитър Благоев, блока до пазарчето и тото пункта, значи и трите сме съседки. Мамче я покажи някоя снимка може да се разпознаем.

Вени ние си харесахме количка на Пег Перего -ариа туин се казва, избор има , но само  в Софийските магазини могат да се видят на живо. И винаги има нещо с което да се направи компромис. Аз лично търсех лека, маневрена и да е тип пейка -едно до друго децата, но недостатъка на тези колички е че са тесни. Имаше някои модели които са по широки, но те или са много тежки или има нещо друго което да не ми хареса. В Интернет могат да се видят всички модели, даже имаме тема където сме обсъждали този въпрос, ако приятелката ти чете тук, мога да и я пратя.

# 92
  • Димитровград
Алекс,сега като си е вкъщи по цял ден е така.През 5 минути е в тази поза.

# 93
Та в тоя ред на мисли и аз живея до ОМВ, на Димитър Благоев, блока до пазарчето и тото пункта, значи и трите сме съседки. Мамче я покажи някоя снимка може да се разпознаем.
Не са ми качени в сайт...а и не публикувам в нета току-тъй! Naughty
Но ако имаш Скайп-там мога да ти пратя,а и ти на мен! WinkАко искаш пиши ЛС. Peace

# 94
момичета гледам че много от вас са махнали снимките и аватари на децата си,защо,,?да махам ли и аз

# 95
момичета гледам че много от вас са махнали снимките и аватари на децата си,защо,,?да махам ли и аз

Кате, аз не съм сложила на Али снимка, защото в момента съм настроена профила ми да изглежда по този начин, не за нещо друго. Имам доста снимки в снимка.бг.

# 96
аз пък съм си понякога суеверна и си махнах снимките,мерси Наде,имам към теб и един въпрос,ти до каква възраст на Алекс си я кърмила,че това ме вълнува сега Simple Smile

# 97
ekaterina II не съм Надето и не знам до колко е кърмила Али, но аз лично бих кърмила до колкото харесва и на двете страни, на теб и на детето ти.
Между другото кърмих Борис 1г. и 7м. и ако не беше тежка бременността ми още щях да кърмя, всичко това е до желание и лични убеждения.

Сега си кърмя бебоците, но до кога и аз не знам, мадамата много добре се справя, а младежа има някакъв проблем но още не мога добре да го кърмя. Дано потръгнат нещата  Praynig

# 98
  • Димитровград
И аз имам качени снимки.И аватара ми е с Еди,но май е неузнаваема Joy.

# 99
    Кате, кърмих Александра до преди месец и половина Crazy Аз съм на същия принцип като Марианка, че кърменето е до тогава, до като и бебе и мама го искат! Това е едно от най- хубавите неща, които съм правила Heart Eyes Исках да я отбия, когато може да ме разбере, защо спираме млякото, тъй като едно е да отбиеш едногодишно дете, съвсем друго, почти на 3.

Пожелавам на Явор бързо да вземе пример от сестричката си и да й стане конкуренция на циците Heart Eyes

Еди на аватара е уникална Flutter

# 100
Между другото кърмих Борис 1г. и 7м. и ако не беше тежка бременността ми още щях да кърмя, всичко това е до желание и лични убеждения.
Браво! thumbsupДано и с малките да е така!А младежа да не се ослушва,а да се захваща с... Misc Baby Bottleе не от там,де! Wink
Момичета,имам предложение за заглавие:"Иде пролет,то се знае и на Димитровградското дете му се играе!" Simple Smile
Ако ви харесва-използвайте го! Flutter

# 101
  • Димитровград
Редактирах.И пак редактирах.

# 102
Абе хора, кажете моля Ви се, защо тази предпазливост със снимките? Аз имам толкова много мои и на Калоян снимки, качени в интернет пространството, къде ли не...Започвам да се плаша, без да знам опасността каква е...може ли някой да ми рязясни?
Аз пролетта що не я виждам, днес ми замръзна задника...

# 103
  • на правилното място, в точното време
Абе хора, кажете моля Ви се, защо тази предпазливост със снимките? Аз имам толкова много мои и на Калоян снимки, качени в интернет пространството, къде ли не...Започвам да се плаша, без да знам опасността каква е...може ли някой да ми рязясни?
Аз пролетта що не я виждам, днес ми замръзна задника...
newsm78 И аз така. Имаме толкова снимки и наши и на фондацията. Верно луди всякакви и навсякъде.  Вени и мен ми е направо замръзващо, а какъв студ ни чака сега почивните дни. В събота и неделя ще сме в Сф.
Честит ви празник! Heart Eyes Wine Glass

# 104
Здравейте!
Честит празник!Бъдете винаги влюбени и опиянени,но не от домашна ракия,а от любовна магия!!!

Относно качването на снимки съм с предупреждение и аз не мога да обясня защо! ThinkingМое мнение...и не ги изтипосвам току-тъй! Stop
А относно пролетта---ми да студенко си е още,но не остана-а-а!И скоро ще настъпи с цялата си прелест! Flutter

Общи условия

Активация на акаунт